Kojím a kouřím

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2458
18.12.11 12:10

Ty bláho ty kusovky to byl Tifus, myslím ty se začali dělat později-jednotlivě balené asi 3Kč kus. Stařeny jsou nej, měkké balení. Manžel kouří taky Startky tak mu občas kradu, zase tak moc nehulím abych si musela kupovat svoje :mrgreen: Občas z rozmaru si koupím třeba Luckyny, chutnají mi ale jen tak dvě cíga pak už mě škrábe v krku. Jinak taky jsem mívala mentolkové období- Petry. V mládí i tabák- socka student nooo.
Jo a paradoxně nejvíc mi chutná cígo v lese, když jdu na procházku, asi moc čerstvýho vzduchu, nezvyk tady na Ostravsku.

• načítám...
6569
18.12.11 12:10

Tak jsem si dala na verandě kávu a cigáro, a musím přiznat, pobavila se. Je úžasné, jak se dá vyhrotit jedním dotazem debata. To fakt asi umíme jen my, baby :D
Jinak, stejně nejlepší cigára maj ve Francii, mňam :D

• načítám...
4232
18.12.11 12:20
RyBANA píše:
aajulinka píše:
chápu dobře, že jsi kouřila teda i v těhu??pochybuju, že bys devět měsíců nekouřila a pak zase začala..v tom případě, je uplně zbytečný řešit, že kouříš teď při kojení..chudák dítě to má stejnak už v sobě..divim se ti, že ti to není trapný, já bych se hanbou propadla, nechápu ženský co hrdě vezou kočárek a mají cigáro u huby.. :poblion:

A kolik takových jsi už potkala? :roll: Nebo se do toho počítají i ty, otočí kočár v parku sednou, si na lavičku a zapálí si?

Ono totiž vůbec není pohodlný tlačit kočár a kouřit :mrgreen:

Potkala a ne jednu. Pak jsou tady maminy, co jedno dítě strčej na hřiště s pupkem jdou hulit za plot :cert: . když jsem byla po druhým potratě, tak jsem měla pocit, že se na ně vrhnu. teď už to beru s větším nadhledem, ale pořád to nechápu.

• načítám...
2458
18.12.11 12:27
Ester13 píše:
Tak jsem si dala na verandě kávu a cigáro, a musím přiznat, pobavila se. Je úžasné, jak se dá vyhrotit jedním dotazem debata. To fakt asi umíme jen my, baby :D
Jinak, stejně nejlepší cigára maj ve Francii, mňam :D

Gitanesky

• načítám...
6569
18.12.11 12:28
papavlinka33 píše:
Ester13 píše:
Jinak, stejně nejlepší cigára maj ve Francii, mňam :D
Gitanesky

Nejen 8)

• načítám...
byron
18.12.11 12:55

J8 jsme dostala kdysi několik krabiček různých znašek z Ukriny- takový ty levný bezfiltrovky, to byl nářez..Ale což, já nebyla nidky orzmazlená fiflena

• Upravit
10052
18.12.11 15:21

ježiš vy jste moralizátorky, v žádné jiné diskuzi na stránce není tolik příspěvků než tady, ostatně to se dalo čekat

:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
24320
18.12.11 15:40
zuzka.mamka píše:
ježiš vy jste moralizátorky, v žádné jiné diskuzi na stránce není tolik příspěvků než tady, ostatně to se dalo čekat:kytka: :kytka: :kytka:

Ja bych rekla ze moralizatorky zmizely :lol:

• načítám...
byron
18.12.11 15:41
no zmizely všechny, ne?
kattkka píše:
zuzka.mamka píše:
ježiš vy jste moralizátorky, v žádné jiné diskuzi na stránce není tolik příspěvků než tady, ostatně to se dalo čekat:kytka: :kytka: :kytka:
Ja bych rekla ze moralizatorky zmizely :lol:
  • Upravit
7257
18.12.11 18:55
zuzka.mamka píše:

moralizátorky :potlesk: jak trefné.

• načítám...
10052
18.12.11 20:16

já jsem přečetla jen prvních pár stránek pak už jsem psala příspěvek ale už jsem si všimla že konec diskuze je pojat velice vtipně.-DDb

• načítám...
Anonymní
18.12.11 23:51

Tak jsem tady :D
No co vám říct ke konci jsem se fakt zasmála.
A závěr? Myslím, že každá tu máme nějakou závislost. Někdo na cigárech, na konaku, kávě a nekuřačky na kuřačkách.
Já jen hulím u kočáru nikdy, jediný kdo ví, že kouřim je muž a tata s bráchou jinak se moc stydím, proto sem tu anonimně.
Ciga sice kupuju, ale dítěti zatím dám co potřebuje a mnohem víc.
Jinak moc děkuji Jaaniinaa :kytka: :srdce:
Ještě to oslovení super maminy sedí zvládat kvokat a stíhat domácnost :potlesk:
Ps. mezi těma smajlíky by měla být i slepice(jen technická)

• Upravit
byron
19.12.11 00:02
No, tak nejlepší obrana je útok…
Tak si to tak neomlouvej… Kouřit jme přestat ze dne na den, obzvlášt kvůli dítěti…
Možná bys mohla napsat jsme kráva, protože nejsem schopná přestat kouřit… Můžu použít náplast během kojení? Jak mám přestat kouřit? Atd
Anonymní píše:
A závěr? Myslím, že každá tu máme nějakou závislost. Někdo na cigárech, na konaku, kávě a nekuřačky na kuřačkách.
Já jen hulím u kočáru nikdy, jediný kdo ví, že kouřim je muž a tata s bráchou jinak se moc stydím, proto sem tu anonimně.
  • Upravit
Anonymní
19.12.11 00:31

Brácha mi říkal, že to viděl na netu, že dávaj děcku náplasti, tak sem se chtěla optat. Kráva nejsem a přestat prostě nedokážu vydržím to max 2dny :zed:
A to že nemám vůli v tom to není už od léta 2009 nepiju a nehulím. :mrgreen: a že sem si užívala. :twisted:
Ale to je jedno vy mě stejně pošlete na provaz. Tak kdy a kde?
Potřebovala jsem pomoc od kuřaček ve stejné situaci. Pomoc sem dostala přes SZ.
Nechci se obhajovat, ale je to silnější než já. :nevim:
Každopádně tě obdivuju, že si přestala. Já toho měla na jídelníčku trochu víc 3 litry vína a 2g skéra za den. Cíga nepočítám. Chtěla jsem dítě, tak sem si dala 1rok detox a ze dne na den. A ted se bojím dát si i dvojku vína.

• Upravit
7257
19.12.11 10:10
Anonymní píše:

Tak nějakou takovou odpověď jsem čekala :mrgreen:
Jojo ta slepice by se mi hodila i na odpověď pro tebe :palec: :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová