Kojím a kouřím

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
byron
18.12.11 11:20
Ježíš fakt, já žiju v domění, že je tak deset :oops: . Mám taky od včerejška…
Hmmm, mám tu práce a vykecávám se
Katka86 píše:
nepřihlášená radúna píše:
Katka86 píše:
Tak jsme se dobře pobavily,vyplavily adrenalin a hurá k plotně :lol: :lol: :lol: :lol:
My už jsme po obědě, heč. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ted jsem koukla na hodiny a málem spadla ze židle 8o :zed: :zed: :zed: :lol: :lol: :lol: Naštěstí jsem si uvařila už včera :mrgreen: takže stačí přihřát :mrgreen:
  • Upravit
20296
18.12.11 11:22

Mě to teda blbý není, ani s kočárem v parku :-D A ani nehodlám přestávat - zatím…moje jediná slast po dni stráveném s uřvaným nervním děckem - je letní posezení na balkóně s cígem a sklenkou vína nebo lahváčem :mrgreen:

V tu chvíli miluji celý svět :lol:

• načítám...
20662
18.12.11 11:23
marra píše:
o BOŽE VY JSTE VSECHNY TAAK DOKONALE A ZARUCENE NEJINTELIGENTNEJSI :roll: .Zakladatelko pokud neminis púrestat(vim sama jak je to tezko,dite nedite),tak mimco dej na Um,urcite to bude lepsi,jak pro tebe tak pro mimi.A ke koureni u kocaru,taky hulim u kocaru,hulim i pred skolkou,hulim i u detskeho hriste,a je mi to v zadni casti tela. 8) a budu hulit dokud nezdechnu :pankac:
:lol: :lol: :lol: :lol: Tímto si předběhla zakladatelku v řadě na gilotinu :P :lol: A doufám,že nehážeš vajgle do pískoviště :P
  • načítám...
nepřihlášená radúna
18.12.11 11:23
Katka86 píše:
nepřihlášená radúna píše:
Katka86 píše:
Tak jsme se dobře pobavily,vyplavily adrenalin a hurá k plotně :lol: :lol: :lol: :lol:
My už jsme po obědě, heč. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ted jsem koukla na hodiny a málem spadla ze židle 8o :zed: :zed: :zed: :lol: :lol: :lol: Naštěstí jsem si uvařila už včera :mrgreen: takže stačí přihřát :mrgreen:

Tak nějak :palec: :lol: :lol: . Polívku jsem uvařila včera, dneska jsem udělala „českou čínu“ s rýží…Takže fofr. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
nepřihlášená radúna
18.12.11 11:24
Katka86 píše:
marra píše:
o BOŽE VY JSTE VSECHNY TAAK DOKONALE A ZARUCENE NEJINTELIGENTNEJSI :roll: .Zakladatelko pokud neminis púrestat(vim sama jak je to tezko,dite nedite),tak mimco dej na Um,urcite to bude lepsi,jak pro tebe tak pro mimi.A ke koureni u kocaru,taky hulim u kocaru,hulim i pred skolkou,hulim i u detskeho hriste,a je mi to v zadni casti tela. 8) a budu hulit dokud nezdechnu :pankac:
:lol: :lol: :lol: :lol: Tímto si předběhla zakladatelku v řadě na gilotinu :P :lol: A doufám,že nehážeš vajgle do pískoviště :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Upravit
marra
Katka86 píše:
marra píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: Tímto si předběhla zakladatelku v řadě na gilotinu :P :lol: A doufám,že nehážeš vajgle do pískoviště :P
:think:piskovistim se vyhejbam,neboj 8)
  • Upravit
20662
RyBANA píše:
Mě to teda blbý není, ani s kočárem v parku :-D A ani nehodlám přestávat - zatím…moje jediná slast po dni stráveném s uřvaným nervním děckem - je letní posezení na balkóně s cígem a sklenkou vína nebo lahváčem :mrgreen:V tu chvíli miluji celý svět :lol:

Kvůli tobě mám určitě astma :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
marra
18.12.11 11:25
RyBANA píše:
Mě to teda blbý není, ani s kočárem v parku :-D A ani nehodlám přestávat - zatím…moje jediná slast po dni stráveném s uřvaným nervním děckem - je letní posezení na balkóně s cígem a sklenkou vína nebo lahváčem :mrgreen:V tu chvíli miluji celý svět :lol:

ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet :pankac: :pankac:

• Upravit
20296
18.12.11 11:25
Katka86 píše:
RyBANA píše:

Utěší tě trochu, že ho mám taky? :mrgreen:

• načítám...
20662
18.12.11 11:26
RyBANA píše:
Katka86 píše:
RyBANA píše:

JO :lol: :lol: :lol:

• načítám...
marra
Katka86 píše:
RyBANA píše:

dej si roušku:)

• Upravit
20662

Já jsem silný astmatik a co mě překvapilo,že když jsem hulila,tak se mi hodně zmírnilo a ted mi stačí se zasmát a už se plazím pro dýchátko :lol: :lol: :zed:

• načítám...
byron
18.12.11 11:27

No já takhle na bálkoně s kafíčkem trávila letní večery, když děti spaly..... Bylo to úžasný… Zimní kouření stálo za prd.....

RyBANA píše:
  • Upravit
20662
18.12.11 11:27
marra píše:
Katka86 píše:
RyBANA píše:
dej si roušku:)

To by si zas všichni mysleli,že se vrátila ptačí chřipka :lol: :lol:

• načítám...
marra
18.12.11 11:28
RyBANA píše:
Katka86 píše:
RyBANA píše:

A porad ciga chutnaj co?jiz chapu,ze koureni u kocaru tebe(i me)nemuze zastavit :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová