Kolegyně "chudák"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hopsalka píše:
taky jsem kancelářská, denně počítám v milionech a jednou nohou v kriminále a druhou zase u exekutora. Za 20.000 čistýho. Fakt vejvar. Dovolená bez přerušení či předčasného návratu kvůli nějakému průseru za posledních 10 let ani jedna. Už jsem kolikrát rozmýšlela, že půjdu za pás a pak s čistou hlavou domů. V posledních letech je u nás navíc velmi oblíbené zaklínadlo „časová flexibilita“, to znamená hodina až dvě denně přesčasů za 0 peněz.
Hele, Hopsalko, je kancelářská a potom kancelářská…Nemluvila jsem zrovna o tobě. Ale ty holky z kanclu, o kterých byla řeč, si prostě to svoje udělaly za dvě hoďky a potom už dokonce směny už jenom čekaly až padla. Takže jim nezbylo, než jít třeba zamést sníh nebo listí. Kdežto dělnice honili jak nadmutou kozu. Ovšem ne, každý má štěstí na práci snů. To je tzv. „tlačenka“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava chodila jsem na půl desátou, na dvě hoďky na oběd přes fitko, odchod v pět. Práci jsem měla na 3-4 hodiny a bylo hotovo, proč predstirat že něco dělám. A to jsem si vzala agendu navíc… Je také důležité jaký zisk firmě generujes. Já jsem součástí teamu, který vydělává stovky mil eur ročně. Plat 40cis. Ok, dělnice má tak 12, ale firmě vydělá i když kmitá tak 100-200 tis Kč? Už jsem vyrostla z toho, abych kmitala od nevidím do nevidím za pár susni.
- Citovat
- Upravit