Kolik hodin denně může dítě strávit na PC?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30422
19.1.21 19:13
@JancaS84 píše: 0-24? :nevim: ale radši by ho trávit neměl, ať ho nebolí břicho.Příspěvek upraven 19.01.21 v 18:12

Co s tím má společného břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
19.1.21 19:19

To byl asi pokus o vtip, jen si pisatelka neuvědomila, že ve slově strávit (jídlo) se taky píše s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
19.1.21 19:22

@Martina Čer.is.back syn má cca 2h denně na mobil a PC. Ne vždy vyčerpá a zkracujeme to dle chování. Teď myslím tedy hry. Ne online výuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
19.1.21 19:27
@lleennttiillkkaa píše:
@Martina Čer.is.back syn má cca 2h denně na mobil a PC. Ne vždy vyčerpá a zkracujeme to dle chování. Teď myslím tedy hry. Ne online výuku.

Taky tak. Ale je to boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
19.1.21 19:27

Ideální dítě dneška zasedá k monitoru hned po snídani a odchází od něj před večerním čištěním zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.1.21 20:14

V dnešní době neomezeně. Dopoledne škola. Musí mít hotové úkoly, domácí práce a dobré chování. Spojují se online s kamarády, spolužáky. Trvám na hodině venku, no ale to stejně pobíhají s pokemonama. Věk 12 a 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.1.21 21:08

Tak v 15 bych to uz neresila, pokud by treba vyrazne neokradal spanek. Muj devitilety teda, pokud stravi na pocitaci vetsinu dne, tak to ma devastujici ucinky na soustredeni, energii, spanek, chut k jidlu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.21 15:56

Mě ani mého přítele naši rodiče nikdy neomezovali. Z něj vyrostl programátor a jednu dobu hrál za ČR v Esportu, já teď studuju grafiku a mam díky tomu i celkem fajn placenou brigádu. Ve škole je průprava z programování a blbnutí v programech pro mě nenahraditelná, do Angličtiny mi neskutečně pomohly hry. A potkali jsme se přes hru i s přítelem, takže si myslím že od určitého věku je omezování kontraproduktivní… :srdce: Anonym: osobní údaje… kdyžtak smazat prosím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML