Kolik hraček má váš čtyřleťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
14.7.25 08:01

My toho v tomhle věku měli asi víc. Ale s čím si děti nehraly jsem schovala a vyndala třeba za půl roku. A to pak bylo radosti.
Ono to není jen o penězích, já mám známou, ti se fakt topí v penězích. Ale děti maji par hraček, babicky s dědou i na Vánoce musí konzultovat dárky s ní a každý pouze jeden. Sami dávají detem o Vánocích tři, z toho jeden je oblečení, jeden kniha a jen jeden hračka. Mně je zas lito jejích děti, ale prostě mají takový přístup a nepřísluší nikomu se do toho plést. Možná pak zas nemají děti tak rozmachaný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.25 08:01

@Snopy123 a já jsem 87.rocnik a měla jsem přes 20 barbín, miminka, kočárek, mončičáky, doktora, kuchyňku, ale my jsme asi byly rarita, počítač jsme do pokoje dostali v 94.roce a předtím bylo Atari k tv…naši a jejich rodiče vše furt skladovali, my už se snažíme vše zredukovat, protřídit a schovat jen některé věci, ostatní ve velkém prodávám

• Citovat
  • Upravit
1302
14.7.25 08:29

A počkej, co se ti toho nastřádá třeba se třetím dítětem :)
Jestli to dokážeš, vždy nějaké hračky na čas zandej a pak po čase je zase vyměň. Je to vždy takové znovuobjevování. Ale ja to nezvládám a deti yvrostly (tedy zatim ty první sve) a jsou normalni a veci si váží. Jen jsou bordeláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
14.7.25 09:14

My tedy třídíme průběžně a pak část dáváme na Vánoce do projektu krabice od bot. Většinou se tam naskládá ( dávám tam samozřejmě jen pěkné věci ).

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
14.7.25 09:14

My tedy třídíme průběžně a pak část dáváme na Vánoce do projektu krabice od bot. Většinou se tam naskládá ( dávám tam samozřejmě jen pěkné věci ).

• Citovat
  • Upravit
Ounou
14.7.25 09:39

Edit: odesláno víckrát

Příspěvek upraven 14.07.25 v 11:08

• Citovat
  • Upravit
Ounou
14.7.25 09:39

Edit: odesláno víckrát

Příspěvek upraven 14.07.25 v 11:09

• Citovat
  • Upravit
Ounou
14.7.25 09:43

Co je známé do toho? Spíš než hodně hraček mi to přijde jako hraček na jedno brdo. Čímž neříkám, že to tak syn nemá-ten má zas přehlšle různých aut.

Jinak má hraček určitě víc než tvoje dcera, akorát jinou skladbu. Asi tunu lega ve velké krabici, pak dost společenských her (hrajeme denně), hodně věcí na malovaní, kreslení, tvoření. Dál zmiňované auta, tanky a vojáčky, meče apod.

Nejvíc si hraje s legem a pak tvoří, popř. s jinou stavebnicí (boffin, nějaká magnetická). Pokud má někdo chytré řeči, že toho má hafo a „my dřív…“, tak dotyčného uvedu do reality, že on taky nežije jako lidí dřív (typicky prarodiče-taky mají jako důchodci dvě auta, copak to někdo „dřív“ tak měl?).

S čím si syn aktivně nehraje, tak schovávám. Tak zmizeli plyšáci a autodráha.

• Citovat
  • Upravit
7534
14.7.25 10:38

@HrdyBudzes já tak uvažuji že toho měla mnohem mnohem více než jsem napsala… ještě měla česací hlavu, vše možné na tvoření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
14.7.25 10:45

Já toho ve 4 letech měla tak 2× tolik. Takže buď v klidu :D

A i kdyby dítě mělo hraček hodně tak co jako? Proč to vadí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.7.25 11:34

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.25 11:46
@Ounou
@Ounou píše: Více

A nezapomeňme, že taky má každý vlastní televizi, když chce každý půl dne zírat na něco jiného, mobil a aspoň jeden z nich i notebook. :D

Každopádně, váš trefný argument si dovolím ukrást, kdyby se někdy hodil. :palec: Ale spíš asi ne, domů si pouštím jen lidi, co se jedou podívat na nás, ne na vybavení domácnosti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
14.7.25 12:09
@Anonymní píše: Více

No my jsme ročník 7y a tak jsme samozřejmě měli doma trošku jiné a méně hraček než děti narozené v 87, protože to pak už po 89 bylo maličko jiné:-)
Já si pamatuji jak jsem byla paf z oranžové papriky, kterou někde naši splašili a viděla jsem to poprvé v životě.
Jo naši taky hodně oblečení a hraček schovávali, tehdy to bylo běžné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML