Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Dana V tu nedoporučuji. Já dala za 2tydny 9kg dole a po 3 týdnech jsem musela ukončit. Je to velký zahul na játra. Měla jsem hranicne zvětšené a tlak v pravém podžebří
Prosím tě a k čemu ti bude dobrý vědět, že tady nějaká marena sundala za měsíc 30 cm, když nevíš, že měla 215 kg? Nebo jiná, že dva centimetry a to se musela hodně dobře vykadit…? ![]()
Kolik jste dali? ![]()
očekávala jsem diskusi, kolik jsme dali úplatek, aby seniora umístili v domově důchodců
že je to otázka na centimetry
![]()
@lampicka11 Uz mam keto dietu ukoncenou, drzela jsem ji 9 tydnu zhubla 14 kg, takze maximalni spokojenost. Mne dieta maximalne vyhovovala, holt kazdy na to reaguje jinak
pokud ty jsi zhubla 9 kg za 2 tydny, je zřejmé, že bylo asi něco špatně
@Dana V mě to taky vyhovovalo a cítila jsem se skvěle. Až na to, že každý den ten tlak pod žebrem byl silnější a silnější…né bolestivý. Hold mě tato dieta není přána ![]()
@lampicka11 píše:
@Dana V mě to taky vyhovovalo a cítila jsem se skvěle. Až na to, že každý den ten tlak pod žebrem byl silnější a silnější…né bolestivý. Hold mě tato dieta není přána
komu vzdáváš holD?
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat kolik CM jste dali za mesic pres bricho? A co jste pro to udelali? Moc dekuju ????
Cca 5cm, v pase, vylozene pres bricho kolem 4
Ahoj, muzu se zeptat kolik CM jste dali za mesic pres bricho? A co jste pro to udelali? Moc dekuju ????