Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
27kg a kolik jsem po porodu shodila nevím, ale zůstalo mi 6kg.
U obou holek jsem nabrala pres 20 kg. Dolu to slo samo. Jen pak zpevnit
![]()
Při prvním deset, při druhem 15 kilo. Vždy jsem to měla do konci sestinedeli dole aniž bych pro to neco dělala
Ahoj ja pres 25kilo po porodu mi zustalo furt asi o 14kg vic ale v pohode se to dalo doporadku a ted mam i min nez pred celym tehu jinak pred tehu 64 pred porodem okolo 86 po prichodu domu 79kg a mam 167cm
Příspěvek upraven 14.09.18 v 18:45
U obou jsem začínala na 72 kg (měřím cca 168 cm). U prvního jsem šla rodit s 81 kg. U druhého s 78 kg (možná i méně, na konci jsem hubla, možná těch 78 kg bude maximum, co si pamatuju).
@Anonymní píše:
A kolik. Jste vážili před těhotenstvím a kolik měříte
Měřím 164 cm, poč. váha 85 kg, teď jsem 34+0 a nahoře mám 17 kg.
Jaktoze každá žena přibira jinak neříkám třeba 5-6kg ale že některá pribere 20kg a druhá 10kg je to aj podle toho kdo co jí?
U kazdeho ca 25 kg, zacatek 56 kg pri 168cm, za 7 mesicu kila dole - tzn. jak dlouho sly nahoru, stejne dolu (obe deti mam predcasne)
Merim stejne jako ty, u prvniho jsem pribrala 18kg, u druheho mam ted 14kg nahore ve 30tt. Promin, ale jako koule bych si pripadala s 80kg v netehu stavu
Pocatecni vaha vzdy kolem 55kg.
@Anonymní píše:
Jaktoze každá žena přibira jinak neříkám třeba 5-6kg ale že některá pribere 20kg a druhá 10kg je to aj podle toho kdo co jí?
Tim to byt nemusi, nekdo treba zadrzuje vodu. Ja jim zhruba stejne a stejne priberu vzdy hodne ![]()
Před 175 cm a 47 kg, rodila jsem s 65 kg a 4 měsíce po porodu 52 kg.
Holky kolik jste pribrali v těhotenství a kolik jste hned po porodu zhodili? Na miminko se hrozně těším, ale mám hrozný strach ze budu vypadat jak kule
, měřím 166 cm a teď mám 80kg