Kolik letos utratíte za Ježíška?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
9.10.12 22:31

@andelka111
Děkujíí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
9.10.12 23:20

@mahdalka Taky přeju, ať vám to vyjde a příští rok na vánoce máte ten nejkrásnější dáreček :hug:.

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
9.10.12 23:22

Jinak já už mám dárky skoro nakoupené, nakupuju v průběhu roku ve velkých slevách, takže něco tu už mám od ledna. Ale většinou to jsou drobnosti pro děti. Ještě dokoupím lego a něco rodičům a mám všechno. Celkem tak 5000.

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
9.10.12 23:24

No já jsem teda za dárky minulý rok utratila asi 20 tis… a počítám, že ani letos to nebude jiné. Segrám nové telefony (dvojčata)… babička se svěřila, že by potřebovala novou pračku.. Poslouchám tak během roku co by kdo chtěl nebo potřeboval a podle toho se řídím :-)

• Citovat
  • Upravit
165
10.10.12 08:05

No s manžou jsme se domluvili a koupili sporák už byl potřeba pod stromek si dáme jenom parfém ..na děti máme tři jsme vyčlenili na každýho 4000kč a tak do 2000kč rodiče jinak nic…sestrám a jejich rodinám nic nedáváme by jsme se nedoplatili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
10.10.12 08:38

Letos to nevidím moc slavně. Malýmu budou na vánoce 3 měsíce, takže mu to bude jedno.Chci se vejít do 4 000 kč za celou rodinu. :roll: No jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
10.10.12 08:49

Co nejmene, kupujeme si drobnosti pro radost, pro mrnouska nejakou peknou hracku a knizky, taky dostane hracky co mame schovane po starsich detech(nadherna panenka a autosedacka na ni) a jednou je zase dostanou vnoucata, nesnasim konzum, takze rada kupuju tak kvalitni veci, ktere vydrzi co nejdele
my si davame drobnosti co zahreji u srdce-svicky, bizuterii, mlsani, dobry alkohol, knihy
pokud neco potrebujeme, tak si to koupime behem roku, od toho pro mne Vanoce nejsou a nejdulezitejsi je pro nas pohoda, byt spolu, zivy vonavy stromecek

v rodine se stykame jenom s tchyni a s tou jsme se dohodli, ze si darky davat nebudeme, ale vetsinou nam to neda a neco mileho ji koupime nebo ji nechavame udelat ruzne predmety s fotkama deti

• Citovat
  • Upravit
257
10.10.12 09:12
@Hanullka píše:
Jinak já už mám dárky skoro nakoupené, nakupuju v průběhu roku ve velkých slevách, takže něco tu už mám od ledna. Ale většinou to jsou drobnosti pro děti. Ještě dokoupím lego a něco rodičům a mám všechno. Celkem tak 5000.

Tak to tě vážně obdivuju, já bych nevydržela to mít rok doma a nedat jim to.
Tak jedině posunout vánce na leden, až budou ty slevy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.10.12 09:18

Letos málo, vždycky jsou to takový pálky, že se mi staví vlasy :( Dceru mám pořešenou, koupila jsem jí toho moc k narozeninám, tak to akorát přebalim. Našim tak po 500, no, možná míň, rodičů máme 5, sourozencům už asi nic, jejich dětem nějakou blbinu do 300, je toho prostě moc. No, když se vejdeme do 5tisíc, budem rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.10.12 09:20

Já počítám tak s 6000 Kč, tak jsem zvědavá, jestli mi to (ne)vyjde, jako každý rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.10.12 09:32

Já doufám, že se vlezeme do 15tis. Tři děti po cca 3000kč( dceři - netbook, syn - holicí strojek, a tomu malému ještě nevím) rodiče po cca 1000kč a neteři a synovci po 5OOkč. A nějakou maličkost manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
10.10.12 09:41

My davame darky pouze synovi a to jsme si dali limit 3000Kc

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
10.10.12 19:31

@andelka111 Já to taky dřív vždycky rozdala hned, i teď občas něco vytáhnu, ale držím se :lol:, hlavně aby to nenašly děti dřív než to Ježíšek donese :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
257
10.10.12 22:48
@Hanullka píše:
@andelka111 Já to taky dřív vždycky rozdala hned, i teď občas něco vytáhnu, ale držím se :lol:, hlavně aby to nenašly děti dřív než to Ježíšek donese :mrgreen:.

No to si pamatuju, jak moje mamča schovávala dárky tak úžasně, že je nácházela pstupně ještě v dubnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
13.11.14 15:13

U nás v rodině to taky funguje tak, že jsme rádi, že se sejdeme a dárky nejsou důležité. Dáváme si praktické věci nebo blbinky. S přítelem jsme si min.rok odložili na letní dovolenou, dali jsme jsi pak jen drobnosti. Byla bych za to, aby si partneři na vánoce něco dávali, alesopŇ nějakou drobnost - my si tento rok dáme koupelnu a dětskou postýlku, ale příští rok to napravíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák