Kolik máte tabletů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6590
21.11.14 10:37

Mam notas ktery si nechavam jeb protoze tam mam programy, o ktere nechci prijit. Manzel ma tablet a ja taky. Vyuzivam ho jen kdyz je bliz nez mobil :D naprosta blbost (nekteri to maji k praci, to je fajn, ale ja jsem na meterske :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.11.14 10:37
@Cuddy píše:
@kiwa za sebe mohu rict, ze je tablet mor. Rozmyslim si, zda notebook zapinat, tablet je zaply stale a na netu travim jeste vice casu.

přesně tak, tablet mi už rozbili děcka, tak nemáme žádný a já mám mnohem více času, PC a notas zapínám, jen pokud chci něco fakt důležitého a nemám čas u toho sedět věčně, tablet jsem tahala všude sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
21.11.14 10:38

@isand telefony máme chytre…no právě nevím jestli to není zbytečné… Zase za tablet bych dala max 2500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
21.11.14 10:38

@kiwa no a potřebujete ten tablet? já nevím, když bych kupovala, tak tomu kdo ho potřebuje nebo tedy chce. pokud ho potřebuješ nebo chceš ty, kup ho sobě podle svých nároků. pokud ho potřebuje nebo chce tvůj muž, kup ho jemu podle jeho nároků. pokud ho nepotřebuje ani nechce nikdo, nekupuj ho nikomu. pokud ho potřebujete nebo chcete oba a ty máš jen na jeden, kup ho tomu, kdo ho potřebuje víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.11.14 10:39

My jsme zatím sami dva. Já tablet mám, protože jsem ho vyhrála na plese v tombole, jinak by mě ani nenapadlo si ho koupit (máme oba notebook). Protože ale zatím nevlastním chytrý telefon, tak ho nakonec docela využívám. Ale další neplánujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
21.11.14 10:41
@beruska9 píše:
Jeden a obesli bychom se bez nej :nevim:

Taky tak :mrgreen: Já osobně nedám dopustit na notas, tablet je spíš na blbiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
21.11.14 10:41

@sagina jako vyloženě nutne ho nepotřebujeme, ale každý na nem dělá něco jiného a věčné se odhlasujeme z úctu a přizpůsobeni je tak nejak napůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.11.14 10:42

My nemáme chytré telefony, ani tablety. Jen jeden nb a bohatě nám to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.11.14 10:44

@kiwa ani jeden. Ntb mame jeden, hlavne kvuli praci, ja svuj prodala, protoze jsem ho nevyuzivala. Televizi taky nevedeme. Tak si skoro rikam, jak muzeme vubec zit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.11.14 10:45

@Zupa : no ja jsem 90% na telefonu…notas pouzivam akorat na trideni fotek :D Na to jsem prave myslela i ten tablet puvodne, ale pak jsem zjistila, ze to na nem moc nejde…akorat jsem teda na nem precetla komplet Game of Thrones atd a malem prisla o oci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
21.11.14 10:48

Nemáme žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.11.14 10:49

Každý člen domácnosti jeden, takže 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@marrlinka normalne? kdyz je me dobre a jsem stastna o pc ani nezakopnu…za to v tom druhem propade, je to naopak

• Citovat
  • Upravit
4734

@beruska9 telefon není špatný, ale asi bych na něm cely den byt nechtěla… Na tabletu mi to je milejsi.. Já ho používám na čtení knížek, na učení, občas hra a NET… Muž do školy, jako navigaci a taky NET a hry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.11.14 10:50
@kiwa píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kolik máte doma tabletu? S mužem máme oba ntb a v srpnu jsme si poridili tablet… Muž ho hodne využívá… Já az ted v poslední době. Uvazuju o koupi ještě jednoho…ale spis jestli ho koupit jemu nebo sobě (já az tak náročná nejsem).

tak nějak nevim, co chceš slyšet…potřebuješ ho nebo ne, pokud jo, tak si ho kup… nebo tomu, kdo ho potřebuje víc..

jinak já mám jeden tablet čistě na cesty, abych se mohla učit ve vlaku + tam mám staženejch pár knih… wifi máme v baráku, ale na net na něm lezu stejně jenom v pendolinu a žralokovi :) - berou mi ho děti na hry, takže je stejně věčně vybitej a na nabíječce :lol: starší syn měl svůj tablet, ale napočtvrtý je v reklamaci, tak už budeme chtít zpět peníze… jinak můj muž má ntb a pak máme jeden stolní počítač, kde má každej svůj profil, ale kterej využívám hlavně já - o ten se ale i občas perem, jelikož se na něm nejlíp píše :mrgreen:

telefon mám na telefonování a sms, tam internet nechci - televizi máme, ale já na ní vůbec nekoukám :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.11.14 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák