Kolik máte tabletů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6590
21.11.14 15:10

@Kacievi Přesně. Sice bych svůj iPhone 5 nevyměnila…možná za zlatý 5s :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.11.14 15:11

@Kacievi taky jedeme v jabku a uz nikdy jinak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.11.14 15:15

@Halibar já svýho Bělouše 5 tak leda za „Šesťáčka“ - ale zase tak dlouhý palec ještě nemám ;) a jsem tedy maximálně spokojená 8)

@jane-e píše:
@Kacievi taky jedeme v jabku a uz nikdy jinak :pankac:

HOUGH! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.11.14 15:17

@Kacievi ja mam ted 5, casem upgraduju na 5s a pak jsem zvedava, 6 uz je na moje ruce velky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.11.14 15:23

@jane-e já mám též za 5 :) a spokojenost veliká. Zkoušela jsem 6 a mám stejný názor - pro už moc veliká, ale jak znám přítele, tak nejpozději Ježuch naježí :lol: Vždyť přeci ten svůj starý výhodně prodá!! :mrgreen: :mrgreen:
Ale můj taťka ho má cca 14dní /tu 6/ a nemůže si ho vynachválit právě kvůli velikosti - má veliký (široký) prsty a 5 pro něj prostě vůbec nepřipadala v úvahu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.11.14 15:26

My nemáme tablet žádný :lol: A žijeme :mrgreen: Máme jen jeden notebook a stačí to. Já mám teda Samsung Galaxy S3, ten taky na nějaké menší prohlížení stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.11.14 16:06

Tak my mame kazdy notebook chytry telefon i tablet svuj a vse dost vyuzivame i kdyz ja ted vic tablet nez notebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.11.14 17:13

Máme jeden společný počítač v pracovně. Vedle toho každý svůj notebook, smartphone a iPad. Syn má zatím jen tablet, ale převážně je stejně na našich, takže nejspíš zbytečná investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
22.11.14 08:47

@Kacievi muj uz 6 nejaky ten tyden ma :lol: dobry to je, pro me velky no, ale chlap si ho taky pochvaluje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
22.11.14 08:54

@jane-e Já mám jen strach, že mi odejde a co pak? Teď opravdu přemýšlíme nad každým eurem (nežijem v Česku) a manžel už tak nechápe, jak jsem si mohla koupi tak drahý mobil :D a to ještě netuší, že (mám dva mobily a ten druhý je oprýskaná stará Nokia) jako druhý mobil chci Blackberry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák