Kolik máte tabletů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3030
21.11.14 11:20

PC, 2 notasy, 2 tablety, čtečku knih a já nevím co ještě, můj chlap pořád něco kupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.11.14 11:35

Dle meho nejde tedy v elektronice o kvantitu, ale kvalitu a dle toho je pak i vyuzivana! :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.11.14 11:36

Jeden a pouziva uz jen syn obcas. Ja mam mobil a muz ntb. Tak je to fer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.11.14 13:13

Nemáme tablet 8o :lol:
jeden ntb, starý cca 4 roky,2 mobily cca 7 let, a čtečku, tu dostal muž k narozeninám.
Jsme asi těžce mimo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.11.14 13:48
@kiwa píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kolik máte doma tabletu? S mužem máme oba ntb a v srpnu jsme si poridili tablet… Muž ho hodne využívá… Já az ted v poslední době. Uvazuju o koupi ještě jednoho…ale spis jestli ho koupit jemu nebo sobě (já az tak náročná nejsem).

ani jeden a nechybí mi to :think: mám trapně stolní pc, tlačítkový mobil bez internetu a chytrých aplikací, mimoň nejsem :think: já to fakt k životu nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
21.11.14 13:56

Tablet nemáme žádný, máme stolní PC a notebook, ale ten skoro nezapínáme, je to již předpotopní šnek. Telefony máme obyčejné dotykové, internet tam sice je, ale tak blbě se v něm hledá, že ho nepoužíváme. A nepřijde mi, že by nám něco chybělo, nákup další elektroniky zatím neplánujeme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
21.11.14 13:59

Máme dva stolní počítače - jeden teda leží ve skříni jako „kdyby něco“, pak máme jeden NTB kterej používám já - jsem na neschopence, tak ho dost využívám, jinak ho k životu nepotřebuju a jeden tablet, kterej leží pod postelou a občas na něj mrkne přítel, když třeba nemůže usnout nebo naopak se mu nechce z pelechu. 8) Každej máme chytrej telefon ale oba ho využíváme jen na volání a psaní SMS + občas kalkulačka a sem tam nějaký foto, ale na internet přes něj teda nechodíme, dokonce to máme oba bloklý abysme se nemohli připojit - třeba neopatrně v kapse nebo tak, pouze přes wifi ale nevyužíváme, tak jsme asi nemocní :nevim:.
Fascinuje mě, když přijdem třeba někam do restaurace jednou za čas na oběd a většina lidí má stejně hlavu zabořenou v telefonu nebo v tabletu :zed: :zed:. A když sedím někde se sestřenkou, tak ta je imrvére na facebooku, to je děs :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
21.11.14 14:02

2 stolni PC, 1 notebook, 1 tablet - iPad mini. A ted na materske jedu porad na iPadu, u kojeni super :) Ale kradem si ho vecer s pritelem. Stesti, ze oba mame chytre telefony :) Ale uvazujeme, ze koupime jeste jeden iPad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.11.14 14:08
@kiwa píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kolik máte doma tabletu? S mužem máme oba ntb a v srpnu jsme si poridili tablet… Muž ho hodne využívá… Já az ted v poslední době. Uvazuju o koupi ještě jednoho…ale spis jestli ho koupit jemu nebo sobě (já az tak náročná nejsem).

A podle toho, co ti tady někdo napíšeš se rozhodneš, jestli tablet koupíš? A když ti někdo napíše, ať ho nekupuješ, tak ho nekoupíš? A vždycky, když chceš něco koupit, tak založíš nové téma? Určitě pak napiš, jestli jsi ho koupila jemu, nebo sobě a nebo vůbec. Je to hodně důležité.

• Citovat
  • Upravit
6590
21.11.14 14:34

@LindaPraha Miluju Apple :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.11.14 14:44

Ani jeden, máme chytré telefony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.11.14 14:59

@LindaPraha mňam, mňam nakousnutá jablíčka - jsou bezkonkurenční!! :palec: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
21.11.14 15:01

@Kacievi I ta cena, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.11.14 15:04

@Halibar tak ta je téééž bezkonkurečnííííí!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.11.14 15:07

@Halibar já dokud jsem osobně nevyzkoušela, tak jsem těm produktům taky nějak „nevěřila“ a říkala si, co ten přítel pořád s těma jablkama má a co s nimá nadělá, ale zůstala jsem jen valit 8o a teď už bych si těžko odvykala :think: :oops:
Prostě v tomto případě je to jasný: KDO NEZAŽIL - NEUVĚŘÍ :mrgreen: :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák