Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
PC, 2 notasy, 2 tablety, čtečku knih a já nevím co ještě, můj chlap pořád něco kupuje.
Dle meho nejde tedy v elektronice o kvantitu, ale kvalitu a dle toho je pak i vyuzivana!
![]()
Jeden a pouziva uz jen syn obcas. Ja mam mobil a muz ntb. Tak je to fer
Nemáme tablet
![]()
jeden ntb, starý cca 4 roky,2 mobily cca 7 let, a čtečku, tu dostal muž k narozeninám.
Jsme asi těžce mimo ![]()
@kiwa píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kolik máte doma tabletu? S mužem máme oba ntb a v srpnu jsme si poridili tablet… Muž ho hodne využívá… Já az ted v poslední době. Uvazuju o koupi ještě jednoho…ale spis jestli ho koupit jemu nebo sobě (já az tak náročná nejsem).
ani jeden a nechybí mi to
mám trapně stolní pc, tlačítkový mobil bez internetu a chytrých aplikací, mimoň nejsem
já to fakt k životu nepotřebuju.
Tablet nemáme žádný, máme stolní PC a notebook, ale ten skoro nezapínáme, je to již předpotopní šnek. Telefony máme obyčejné dotykové, internet tam sice je, ale tak blbě se v něm hledá, že ho nepoužíváme. A nepřijde mi, že by nám něco chybělo, nákup další elektroniky zatím neplánujeme. ![]()
Máme dva stolní počítače - jeden teda leží ve skříni jako „kdyby něco“, pak máme jeden NTB kterej používám já - jsem na neschopence, tak ho dost využívám, jinak ho k životu nepotřebuju a jeden tablet, kterej leží pod postelou a občas na něj mrkne přítel, když třeba nemůže usnout nebo naopak se mu nechce z pelechu.
Každej máme chytrej telefon ale oba ho využíváme jen na volání a psaní SMS + občas kalkulačka a sem tam nějaký foto, ale na internet přes něj teda nechodíme, dokonce to máme oba bloklý abysme se nemohli připojit - třeba neopatrně v kapse nebo tak, pouze přes wifi ale nevyužíváme, tak jsme asi nemocní
.
Fascinuje mě, když přijdem třeba někam do restaurace jednou za čas na oběd a většina lidí má stejně hlavu zabořenou v telefonu nebo v tabletu
. A když sedím někde se sestřenkou, tak ta je imrvére na facebooku, to je děs
.
2 stolni PC, 1 notebook, 1 tablet - iPad mini. A ted na materske jedu porad na iPadu, u kojeni super
Ale kradem si ho vecer s pritelem. Stesti, ze oba mame chytre telefony
Ale uvazujeme, ze koupime jeste jeden iPad
@kiwa píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kolik máte doma tabletu? S mužem máme oba ntb a v srpnu jsme si poridili tablet… Muž ho hodne využívá… Já az ted v poslední době. Uvazuju o koupi ještě jednoho…ale spis jestli ho koupit jemu nebo sobě (já az tak náročná nejsem).
A podle toho, co ti tady někdo napíšeš se rozhodneš, jestli tablet koupíš? A když ti někdo napíše, ať ho nekupuješ, tak ho nekoupíš? A vždycky, když chceš něco koupit, tak založíš nové téma? Určitě pak napiš, jestli jsi ho koupila jemu, nebo sobě a nebo vůbec. Je to hodně důležité.
@LindaPraha mňam, mňam nakousnutá jablíčka - jsou bezkonkurenční!!
![]()
@Halibar já dokud jsem osobně nevyzkoušela, tak jsem těm produktům taky nějak „nevěřila“ a říkala si, co ten přítel pořád s těma jablkama má a co s nimá nadělá, ale zůstala jsem jen valit
a teď už bych si těžko odvykala
![]()
Prostě v tomto případě je to jasný: KDO NEZAŽIL - NEUVĚŘÍ
![]()