Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kiwa píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kolik máte doma tabletu? S mužem máme oba ntb a v srpnu jsme si poridili tablet… Muž ho hodne využívá… Já az ted v poslední době. Uvazuju o koupi ještě jednoho…ale spis jestli ho koupit jemu nebo sobě (já az tak náročná nejsem).
tak nějak nevim, co chceš slyšet…potřebuješ ho nebo ne, pokud jo, tak si ho kup… nebo tomu, kdo ho potřebuje víc..
jinak já mám jeden tablet čistě na cesty, abych se mohla učit ve vlaku + tam mám staženejch pár knih… wifi máme v baráku, ale na net na něm lezu stejně jenom v pendolinu a žralokovi
- berou mi ho děti na hry, takže je stejně věčně vybitej a na nabíječce
starší syn měl svůj tablet, ale napočtvrtý je v reklamaci, tak už budeme chtít zpět peníze… jinak můj muž má ntb a pak máme jeden stolní počítač, kde má každej svůj profil, ale kterej využívám hlavně já - o ten se ale i občas perem, jelikož se na něm nejlíp píše ![]()
telefon mám na telefonování a sms, tam internet nechci - televizi máme, ale já na ní vůbec nekoukám ![]()
Příspěvek upraven 21.11.14 v 10:58
@KackaDoup píše:
@marrlinka normalne? kdyz je me dobre a jsem stastna o pc ani nezakopnu…za to v tom druhem propade, je to naopak
Ale je to s podivem. Zatim kazda navsteva se rozhlidla po obyvaku a zeptala se, kde mame televizi
Ovsem nakonec potvrzuji, ze se tak da zit zcela normalne ![]()
3, kazdy svuj a nemenila bych ani za nic, jsem na tabletu furt, NB ani poradne nevim, kde je odklizeny, uz ho defacto nepotrebuju..
@marrlinka ja se divam na tv jen s muzem..je to pro me svatek tak jako jeho pobyt doma…jinak me to nebavi…navic je to cim dal tim vetsi vymyvarna mozku…
Ani jeden a máme jen jeden noťas
Tablet chceme koupit, aby jsme mohli na delší cesty pouštět holkám pohádky v autě - protože s nima je cestování děs… ale zatím o tom jen přemýšlíme.
Nemáme ani jeden. a ani to neplánuju. moje mamka ho chtěla koupit starší-třeba když čekáme u doktora, nebo v autě…zamítla jsem to, nevím, proč by měla čučet do tabletu
zabavíme se spolu.
my máme ntb a pc. to stačí(nám) ![]()
Příspěvek upraven 21.11.14 v 11:04
Nemáme žádný, jen jeden notebook vlastní celá rodina.
Nemáme ani chytré telefony. A taky žijeme.
No prostě záleží, zda ho potřebujete nebo ne.
Ani jeden oba mame notebook muz pracovni a ja soukromi a myslom ze nam to bohate stsci mo na ze az budou deti nejaky poridime ale nevim.
Takhle to staci.
Máme dva ipady, jeden má přítel a jeden já, je na něm převážně dítě a hraje hry nebo jedou pohádky, já to využívám jen v nouzi, jinak jsem na stolním počítači
@marrlinka píše:
Ale je to s podivem. Zatim kazda navsteva se rozhlidla po obyvaku a zeptala se, kde mame televiziOvsem nakonec potvrzuji, ze se tak da zit zcela normalne
nás se návštěvy neptají, bedýnku vlastníme, ale nemáme tv příjem ![]()
a je to paráda, já stejně vždycky měla radši rozhlas než televizi. Tablety máme dva, manžel jeden vozí na služebky.
Máme jeden, manžel není technický typ, takže všechny takové vymoženosti musím mít jenom já
používám ho ve škole, jinak doma notebook. Doma ho používám místo čtečky. Takže nám bohatě stačí jeden ![]()
@Sunnny píše:
Nemáme žádný, jen jeden notebook vlastní celá rodina.
Nemáme ani chytré telefony. A taky žijeme.
No prostě záleží, zda ho potřebujete nebo ne.
Přesně tak. Já mám dokonce net v mobilu zablokovaný (jak důchodce
), abych tam náhodou nenajela. Chtěla bych si koupit nový (stávající dosluhuje) a půjdu do nějaké obyčejné varianty, ideálně s tlačítky, chci jen foťák, na momentky dětí ![]()
Sedm, na kazdy den jeden. Samozrejme kazdy v jinem obalu, aby se to nepletlo
.