Kolik tak měsíčně ušetříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
9.11.19 19:18

@lebambule tak většina ano, ale opravdu ne všichni, to je taková hezká představa, já znám dost lidí, co berou hodně a opravdu to tak nemusí být vždy, bývalý spolužák z gymplu měl opravdu vysoký příjem, založil firmu a vydělával, měl se jak král a dotáhl to až do konkurzu, prostě žil si i tak nad příjmy až prostě spadl dolů..pak znám kluka co dělá soukromého kuchaře už pár let v Dubaji a na kuchaře vydělává tolik, že by si tu krásně koupil barák a nenašetřil nic, vše prohýří..takže mě to opravdu nepřekvapuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
9.11.19 19:21
@astoret píše:
@lebambule tak většina ano, ale opravdu ne všichni, to je taková hezká představa, já znám dost lidí, co berou hodně a opravdu to tak nemusí být vždy, bývalý spolužák z gymplu měl opravdu vysoký příjem, založil firmu a vydělával, měl se jak král a dotáhl to až do konkurzu, prostě žil si i tak nad příjmy až prostě spadl dolů..pak znám kluka co dělá soukromého kuchaře už pár let v Dubaji a na kuchaře vydělává tolik, že by si tu krásně koupil barák a nenašetřil nic, vše prohýří..takže mě to opravdu nepřekvapuje..

Netvrdím, ze vsichni, ale všichni co znam… To je ale jedno. Prostě tomu nevěřím, nevěřím, že je to reálná osoba pisici pravdu. Ale je fakt, že cim dyl sem chodim, tim vic jsem podezirava 😁

• Citovat
  • Upravit
24019
9.11.19 19:37

Jsem rozvedený, bezdětný. Můj měsíční příjem je kolem 250000,– + 80000,– výživný od bejvalky, která má podstatně vyšší příjmy. Dnes jsem si musel od kamarádů půjčit 5000,–, abych vyšel do pondělka, než mi přijde měsíční apanáž. Uvažuju o brigádě - třeba noční vrátný, kde bych měl kolem 15000,– + stravenky, takže bych pak mohl kolem 5000,– měsíčně spořit… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
9.11.19 19:53

Tyjo, tak já jsem ve spoření machr, já jen minulý týden ušetřila cca 10tis za boty a bundu co jsem nekoupila, příští tyden to bude asi stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 20:28

To znam, taky kupujeme kazdy mesic mycku a darky k narozeninam. Neusetrime nic. Ja plat 460.100,– Kc a manzel 790.874,– Kc cisteho za mesic (vim, nic moc na emimino diskuzi)

• Citovat
  • Upravit
5708
9.11.19 23:01
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, mám své důvody.
Je to takový průzkum čistě pro mě.
2+2 (na střední škole)
Příjem můj zhruba 50 000 a manžela 80 00 (už čistá mzda)
Výdaje se všim všudy včetně životek, kapesného, benzín, inkasa apodob. 50 000.
Spoříící účet 40 000 měsíčně.
Na život 40 000 (restaurace, víkendy, oblečení, mimořádné výdaje-myčka, dárky k narozkám…)
Daly byste na spořící více?
Dobolené berem ze spořícího.
Jak to máte přibližně? Můžete taky anonymně samozřejmě.

Pchééééé, 40 na spořko je málo. :roll: My dáváme milióóóny a prachama tapetujeme i záchody, máme jich doma pět, to víš, žijeme ve třípatrové rezidenci… A teď vážně, jsi se přišla vytahovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
9.11.19 23:04
@medunka23 píše:
Tyjo, tak já jsem ve spoření machr, já jen minulý týden ušetřila cca 10tis za boty a bundu co jsem nekoupila, příští tyden to bude asi stejný…

Já šetřím každý druhý den deset, dvacet i více milionů za RD, co jsem nekoupila. Prohlížím si ráda sreality.cz. :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
9.11.19 23:05
@Anonymní píše:
To znam, taky kupujeme kazdy mesic mycku a darky k narozeninam. Neusetrime nic. Ja plat 460.100,– Kc a manzel 790.874,– Kc cisteho za mesic (vim, nic moc na emimino diskuzi)

Prostě jsi na emiminu socka. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
9.11.19 23:29
@Enmamma píše:
Já šetřím každý druhý den deset, dvacet i více milionů za RD, co jsem nekoupila. Prohlížím si ráda sreality.cz. :dance: :mavam:

Jo, uznávám, minulý tyden jsem toho moc neusetrila, ale tuhle 6mega za RD, díky za připomenutí, jako takový drobný už člověku vypadnou lehce z hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.11.19 00:15
@medunka23 píše:
Jo, uznávám, minulý tyden jsem toho moc neusetrila, ale tuhle 6mega za RD, díky za připomenutí, jako takový drobný už člověku vypadnou lehce z hlavy :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :dance: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová