Kolik tekutin kojenému 6měsíčnímu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
19.6.13 07:29
@Gladys píše:
@portia asi takhle, mladej dostává UM, džus nebo vodu nebo čaj a ještě stále kojím. V tomhle měsíci je laktace rozběhlá a jen tak kvůli pár ml vody nezmizí ;)
Jinak pokud chceš mít klid, tak dodržuj nějaká „stálá“ kojení a v mezičasech dávej vodu, kolik si řekne, z vody se nenají, tak bude chtít tak jako tak prso. Obzvlášť pokud už měl zánět, tak čím víc tekutin, tím líp

děkuju :hug: ani jsem neměla strach, že bych kvůli vodě přišla o mlíko, ale samozřejmě stát se může ledas co :think:

@obrazek píše:
V tehle vedrech a ve vasi situaci urcite vodu a kolik chce, neomezovala bych ho! kamaradky holcicka od malinka pila silene jako duha a pije dosud, je ji pet. proste to tak potrebuje. a neni pravda, ze by sis tim musela odrovnat kojeni, kor v tomhle veku. jak pise gladys, dodrzuj pravidelna kojeni - a mezitim lahvicku s pitkem, ne savickou. ;)
Kojo budu dál určo dodržovat, sice už to za chvilku nebude plně, ale i tak je to zatím stále nejpohodlnější a nejlevnější varianta krmení :lol: po hnus začátcích si vážím toho, že kojit můžu :oops:
Koupila jsem si lahev Calmu, když jsem potřebovala aby hlídal tatínek a nějak nakonec nebyla ani potřeba, tak ji využívám aspoň teď na tu vodu ;) ať je aspoň k něčemu :roll:
@Micink píše:
@portia já mám 5 měsíční, plně kojená a začla jsem v tom vedru dávat vodu stříkačkou a pila by jak o závod, tak že bych dala kolik bude chtít, plus kojít minimálně každé 2 hodiny

Ze začátku mi přišlo, že vypil té vody moc málo, ale teď už jsem klidnější a budu dávat, tak jak bude chtít sám :oops:
jinak kojím po 2hod min., tak to bych řekla, že je ok.

@Háta_x píše:
Ahoj, nedavala jsem nic ani ve vedrech, jen jsem casteji nabizela kojeni. Sama bys mela pit vic, aby bylo dost tekutin na MM. S pitim jsem zacala az s prikmy, tedy v osmem mesici.My dospeli taky chodime na malou ve vedru min, to je normalni, kdyz vic vypotime :kytka:

Já s příkrmy právě začínám, dnes to bude 5 den, proto ta voda, nemám strach, že by mu nějak ublížila. Jinak i já piju více a dám klíďo i 4litry :roll:
Nechci aby čůral míň kvůli zánětu viz. výše.

Jinak děkuju moc všem za rady a mějte hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko