Kolik toho denně vypijete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2474
20.4.17 21:49
@bordeaux-zuzka píše:
A to mate dlouhodobe? Manzel toto mel jako priznak cukrovky, vypil snad 5l vody denne, nez jsme zjistili, co mu je. To nechci strasit, jen me to napadlo. Mozna mate proste jen takovou potrebu…

To mne taky napadlo, nadhodil mi to kamarád, který cukrovku má, ale byla jsem u dr. né přímo na tento popud, už dříve :nevim: z jiného důvodu, dělala mi krevní testy na vše možné - vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
20.4.17 21:50

Každý den 2 litry kofoly či Pepsi apod. 2 kávy a tak 2 čaje. Manžel vypije dvě kávy, max půl litru nějakého pití, čůrat ho vidím jít možná dvakrát denně a někdy ani to ne a doktorka mu už před rokem zjistila něco z krve co pokud nezačne o hodně víc pít skončí ledvinovými kameny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2116
20.4.17 21:50

Když není horko, tak vypiju zhruba tři litry. A to mi přijde, že piju hodně, neustále něco upíjím. Tvoji spotřebu si vůbec neumím představit. To nedám ani v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
20.4.17 21:51

@Hobitka No tak to hubnutí se želbohu nedostavilo :mrgreen:. No a piju tak už dlouuuho, ani nevím kdy naposledy by to bylo „v normě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.17 21:52

Já vypiju tak 2-3 litry. Ty jsi tedy extrém 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
20.4.17 21:52
@sisk píše:
@Bandii
Vypiju bohužel tak litr denně a ještě ke všemu všechno sladký a/nebo bublinkovy. Cola, tonic… nechutna mi voda.
Ty se zamysli nad tím, zda 8 piv denně je ok… podle mě ne.
Zasla bych k lékaři. Údajně cukrovkari naji neuhasitelnou žízeň…

Voda ti nechutná, protože jsi zvyklá na sladký. V pubertě jsem taky měla období sladkých nápojů, když jsem se napila vody, zvedal se mi žaludek. Někdo mi poradil ať začnu pít nápoje, který obsahujou méně cukru, jen o trochu. A takhle ubírat cukr v nápojích, čím dál víc ředit a pod… A po několika týdnech jsem ochutnala fantu a nechutnala mi. Dnes mám nejradši vše bez cukru a vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.17 21:53

Jo a piji jen čistou vodu, přes zimu tu vodu + ovocné nebo zelené čaje bez cukru, jen čistý čaj. Alkohol piji minimálně (třeba jednou měsíčně, to přeháním asi), kofolu a různé tyto sračičky nepiju, fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
20.4.17 21:54
@Berousik píše:
Tak po osmi pivech musíš být nalitá jak bandaska.
Jinak velká žízeň může značit cukrovku.

No to ani ne, zvládnu v pohodě i víc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
20.4.17 21:54

@Borůvka1990 já mám teď asi i úbytek energie, kolikrát jim i samotnej cukr :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.17 21:55
@enyf píše:
Když není horko, tak vypiju zhruba tři litry. A to mi přijde, že piju hodně, neustále něco upíjím. Tvoji spotřebu si vůbec neumím představit. To nedám ani v létě.

Přesně :mrgreen: připadám si jak blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
20.4.17 21:55
@Saatine píše:
Ty jsi teda extrém a už dětské knihy na tohle upozorňují, že to může být příznak cukrovky. Ale můj poznatek je, že jakmile piju třeba colu, tak vypiju minimum. Jakmile piju vodu, není problém vypít za den 3,5 litru (ale rozhodně to není to co ty) a nežbluňkám, klidně bych něco popíjela, ale alkohol mi nejede.
A proboha kolik vážíš, že po 8mi pivech chodíš?
:mrgreen: No já mám 71 kg/180cm (+/-6 kg nadváha orpoti dřívějšku). Jsem holt pivařka, takže mě nějaký 8 dvanáctek nezaskočí :think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
20.4.17 21:56

Tak to teda já vypiju tak jeden hrnek vody /šťávy. Nemam nikdy pocit žízně, a dokonce bych ani ten hrnek nevypila…Divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
20.4.17 21:58
@Dojcanis píše:
Tak to teda já vypiju tak jeden hrnek vody /šťávy. Nemam nikdy pocit žízně, a dokonce bych ani ten hrnek nevypila…Divny

Jezus, tak to mi přijde zase jako opačnej extrém 8o. Nebolí potom hlava? Já třeba když jsem kvůli psychice na ho.no v podstatě pořád jen spala, vypila toho málo (tak litr), tak jsem i trpěla na záněty močáku :oops:. A celkově mi bylo nedobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
20.4.17 21:58

Ahoj, já vypiju denné cca 6-8 litrů. Piju hodně už odmala. Neustálá potřeba pít a přitom cukrovka nikdy zjištěná nebyla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.17 21:59
@Dojcanis píše:

to jsem taky dřív měla, musela jsem se naučit pít a teď vypiju i 3 litry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí