Kolik utratíte za vánoční dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
23.11.13 13:42

Můžu tě ubezpečit, že to taky nechápu. Moje vánoční výdaje jsou tak velký, že pak na ně zas šetřim skoro celý rok =( Ale nen to kouzelný vidět, jak jsou všichni šťastný? Neříkám, že to musí být obrovský dárky, ale ono když máte hodně dětí, hodně příbuzných a chcete všem uděat hezké vánoce, tak se porstě nic nedá dělat =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milena78
23.11.13 22:14

Letos jsem utratila za dárky asi 25 000. Jsou to dárky pro partnera, děti, rodiče, sourozence. Částka je tedy jen za mě.

• Citovat
  • Upravit
10
23.11.13 23:53

A co vánoční ozdoby? Chtěla bych je letos nějak obměnit.. Kupovali jste už nějaký? Máte nějaké zajímavé tipy? Slyšela jsem, že je snad na Praze 9 nějaká výstava, nevíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
27.11.13 18:02

Tak já jsem hotová letos, kupovala jsem zatím jen dětem. Ještě zbývá manžel, rodiče a sourozenci. Děti dohromady 10.000,– jen za hračky a to především v akcích, takže si myslím, že jsem určitě třetinu nákladů ještě ušetřila :roll: No ale musím přiznat, že je to většinou o mě, já jsem na to blázen, kupuju od léta, kvalitní a pěkné hračky. Jestli nás v budoucnu bude víc, tak se uskromním. Ale kolem té 10tky dávám poslední dva roky každé Vánoce. Dřív to bylo pár korun, když to byli ještě mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.11.13 18:20

Loni jsem se vešla do 3.000,– pro cca 13 lidí. Nejdražší dárky byly pro přítele, moje a jeho rodiče. A drobnosti pro příbuzné, které vidíme jednou za čas, např. na oslavách apod. A letos vůbec nevím. Budeme se stěhovat, takže budeme kupovat nové vybavení do bytu a čekáme rodinu, takže dost peněz spolkne náš dáreček ;-) Za sebe můžu říct, že Vánoce nějak neprožívám a jsou hlavně pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
27.11.13 18:21

Já budu kupovat jen pro dvě osoby. A vypadá to cca na 1.500Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
29.11.13 22:14

U nás to vychází na cca 11000 pro 19 lidí (nepočítám to, co dostanu od manžela). Nejstarší dcera dostane 8 dárků v ceně 1250, prostřední taktéž, nejmladší 4 dárky za 650, manžel pět dárků celkem za 1900, moji rodiče každý dva dárky dohromady za 1400, tchánovci každý jeden a jeden společný dohromady za 1300, moje sestra se švagrem každý jeden dárek a jeden společný dohromady za 1300, jedna švagrová s přítelem společný dárek za 650, další švagrová jeden za 150, švagr taky jeden za 150, moje babička a manželovy dvě babičky a jeden dědeček po 200, syn manželovy sestřenice (má 2 roky) jeden dárek za 250. :)
Přijde mi to tak akorát, u nás si nepotrpíme na nějaké luxusní dary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
10.12.13 14:16
@VeroonikaK píše:
A co vánoční ozdoby? Chtěla bych je letos nějak obměnit.. Kupovali jste už nějaký? Máte nějaké zajímavé tipy? Slyšela jsem, že je snad na Praze 9 nějaká výstava, nevíte? :nevim:

Vystava je v Galerii Harfa..jsou tam i na prodej rucne zdobene ozdoby, cena za ks cca 50kc dle velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.10.15 10:58

Já nakupuju dárky postupně už od srpna. Na co natrefim tak to koupim samozrejme mam vzdy nejakou predstavu. Ted mam pro přítele 5 dárků za 1000kč a ještě něco dokoupim ale tak za 500 max za 1000. To by bylo celkem 2000. Přítelovo rodiče a moji rodiče každým za 1000. Já mám 2 sestry každé za 500. Přítelovo sestra taky tak. Přítelovo bratr s manzelkou a miminkem taky za 500 tam je to spise symbolicke. A pak už jen moje babička a děda a jim dohromady 500. Celkem jsem v tom za 6500. Ale kdyz do vánoc narazim jeste na neco tak dárky přikupuju a je to pak za více. :P :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
3.10.15 07:07

@Petruška91 a co jste jim koupila? Potřebují na letošní rok nějakou inspiraci. Vůbec netuším, koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8705
11.10.15 23:08

Pokud budu počítat pouze dárky tak utratíme tak +/- 3000,– pro 7 lidí. Většinu pro dceru /zhruba tak 1200,–/, my s manželem jen drobnost + babičky a dědové. Zvažuji ještě pro nás 3 lísky do kina nebo divadla, tak když bych je koupila, tak by to bylo celkem tak těch 3500,– až 4500,–. Můžu uvolnit víc, ale nechci. Přes rok si koupíme co chceme či potřebujeme, tak ty Vánoce vždycky pojmeme méně materiálně. Spíš se těším na trhy, svařák, vůni cukroví a celkově tu atmosféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.10.15 11:51

GABJE
Byl by dlouhe rozepisovat co presne komu tak to jen tak vyjmeuju.
Nejmladší segry (8,9 let) diaře, pastelky, bločky, obrázkový slovník AJ, kružítko, plátna na malování, penál, bunda, trika, tílka a knížky na čtení a pak nejaký náramek a náušničky jsou to přece parádnice.
Starší sestra (19 let) parfem od play boy, šátek, kabelku
Moji mamka tyčový mixér a kosmetiku
Mámin přitel mikina a funkční triko
Přítelovo rodiče lustr a kosmetika, kniha
Bratr přítele, jeho žena a miminko dostanou věci co upotřebí kosmetiku pro prcka, plinky, nějakou hračku pro malého, a ze srandy dostanou nejakou erotickou pitomost :cert:
Babička a děda nějakou lahvinku, drobnosti a dekorace do baráčku a mapu protože rádi jezdi na výlety. Mám v plánu najít a označit na té mapě nějaká významná místa. Třeba jejich první společná dovolená atd…
Moje teta cd s písničkama a kosmetika
Přítel kniha, přívěsek, něco do dílny, plátna na malování, brousky, kosmetika a té teda hodně protože rádi spolu trávíme čas v koupelně tak pěny do vany a sole pro něj holení a šampony a sprchove gely atd,,,

Když nad tim teď přemýšlím a propočítávám tak jsem trochu svuj rozpočet přetáhla a do Vánoc ještě daleko tak jak něco ještě zahlédnu tak dokupuji. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
22.10.15 08:00

@Paoloska Já mám taxu 500 Kč na každého. Kolegům nějaké drobnosti a tím to hasne. Většinou to tak úplně nevyjde a trochu přestřelím, ale pokouším se vejít do nějakých maximálně 5 tisíc korun a to je už ale hrozně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.12.16 22:02

Ahoj holky, zajímalo by mě kolik utratíte za dárečky. Co třeba kupujete manželovi. Já si letos řekla, že nebudu kupovat blbosti, typu ponozky, šampony, ale dám jeden. Třeba manželovi jsem koupila řetízek na krk cca 2500Kč a nic víc, Synovi kolo atd.Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
13.12.16 22:11

Manželovi věci do dílny asi za 3000 a ještě mu koupím spešl pivo dvě basy a běžecký opasek. Dětem co si napsaly, každému asi 4 dárky plus oblečení. Za vánoce dám celkem asi 13-14.tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat