Kolik vás stál montovaný dům?

792
6.4.20 18:36

Kolik vás stál montovaný dům?

Je toho dnes hodně a tak snad pomůžou recenze těch, co už mají. Chci postavit dům - asi montovaný, o vellikosti 3+1. Na kolik vás takový dům přišel? Mám velmi omezené finanční možnosti. Pozemek mám vlastní. Na dům mám pouze 1.300000Kč. Je to reálné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37140
6.4.20 18:41

Zkusenost úplně nemam, ale taky po nem pokukujeme. Zalezi na velikosti, ale myslim ze ta cena neni reálná, mozna tak za holodům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
6.4.20 18:48

No nevím, ale přijde mi to málo, máš pozemek zasíťovaný? Počítej základovou desku ta taky něco stojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.4.20 18:50

@eldarka
Asi takhle, ta částka je opravdu dost malá, takže nemáš ani na holo dům, moji rodiče mají montovány barák - můj otec se tím kdysi živil, takže tomu rozumí, takže mluvím z vlastní zkušenosti, že se peníze netisknou to ti úplně rozumím, ale to je opravdu málo, za minimální domeček který s prominutím vypadá jak zahradní domek, daš třeba i 2,5 milionu ne-li vic. Podle toho jaká firma a co to je za dům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
6.4.20 18:50

@eldarka Poptávala jsem tady jednu firmu a mají cenu za m2 19.900,– hrubá stavba k dokončení nebo 29.900,– na klíč. Je to montovaná, žádná dřevostavba. Ale je to různé, musíš pohledat, protože spousta firem v tom nemá základovou desku a další věci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
6.4.20 18:53

Barák 3+1 je malý i pro důchodce. A montovaný z čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
6.4.20 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.4.20 19:01

@Zumpa Nejčastěji bývají ze dřeva/dřevotříska, beton, kov. Materiál se vybírá podle místní podmínky a charakteru pozemku ale to už by ti poradili ve firmě samozřejmě to bude i různě cenově ohodnocené. My ženy ti tady moc v tomhle neporadíme si myslím zkus se poradit třeba s nějakým chlapem probrouzdat internet zavolat do firmy a prostě se zeptat pokud máš opravdový zájem o domeček jinak to nevyřešíš :kytka: My ženy ti tady moc v tomhle neporadíme si myslím, zkus se poradit třeba s nějakým chlapem, probrouzdat internet, zavolat do firmy a prostě se zeptat pokud máš opravdový zájem o domeček jinak to nevyřešíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AdélaBatkova
6.4.20 19:12

Je to dost málo

• Citovat
  • Upravit
15925
6.4.20 19:13

@nickanonym Ale to já všechno vím, to byl dotaz na zakladatelku, každý preferuje něco jiného. Já jsem třeba alergický na dřevostavby, ale montovaný dům např. z Liaporu bych si možná pořídil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.4.20 19:18

Malý dům to není, budu v nem sama s 11letým synem, a až odroste, tak úplně sama. Je mi jedno z čeho by byl postavený, hlavně, at se v tom dá bydlet třeba 50let. Někde jsem nasla na netu - montované domy do milionu, ale tj vše k dostavbě. Dokonce u nich nemusí být ani zákl. deska, stoji to na cemsi, ale vypada to divne. S deskou je to urcite lepsi. Mám k dispozici 1,5mil. … 1,3 jsem napsala, abych pak mela taky na vnitřní vybavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
6.4.20 19:23

@eldarka u stavby domu doporučuji mít rezervu a hlavně si zaplatit stavební dozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.4.20 19:23

A projekt bych měla od známého, takze usetreno 60tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.4.20 19:25
@spetrs píše: :nevim: https://www.ms-haus.cz/…-ms-03a.html

no to by se mi líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
6.4.20 19:33

Je to strašně málo. Sousedi mají montovaný (nevím přesnou specifikaci) trochu větší dům bez pozemku stál 5 milionů i s vnitřním vybavením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí