Kolik Vás stojí dovolená v ČR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10265
10.5.17 13:41

@Agneth Ano, chápu. A co třeba Slovensko? Ceny by mohly být nižší, než v ČR a třeba Slovenský kras, Tatry atd. jsou paráda. Nebo pokud jste kolaři, tak Neziderské jezero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
10.5.17 13:50
@Premek_Orac píše:
@Agneth Ano, chápu. A co třeba Slovensko? Ceny by mohly být nižší, než v ČR a třeba Slovenský kras, Tatry atd. jsou paráda. Nebo pokud jste kolaři, tak Neziderské jezero.

Nad Slovenskem už jsem také přemýšlela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
10.5.17 14:22
@Agneth píše:
Z různých důvodů jsme letos koketovali s myšlenkou strávit naši hlavní rodinnou dovolenou v ČR (dosud jsme ji většinou trávili v Itálii). Jedním z důvodů měla bát i finanční úspora.
Nicméně mě opravdu dostala cena ubytování…koukám na chaloupky a nebo chatky, ale ne zas úplně mimo civilizaci, abychom měli dost příležitostí k různým výletům a případně i programu pro děti v případě ošklivého počasí). Nejsem schopna dostat se pod nějakých 14-15tis. 8o (respektive našla jsem jednu maličkou chatičku za 12). Náš rozpočet na ubytování je mnohem nižší - potřebuji se vejít do 8, max 10 tis. Ale ať hledám jak hledám, nic rozumného najít nemůžu. Takže to vypadá, že opět skončíme u moře, protože na dovolenou v ČR prostě nemáme. 8o :nevim: Pokud připočtu nějaké vstupy, dopravu, eventuálně půjčení kol, vychází mi tuzemská dovolená prostě dráž. Nemůžu si pomoct.
Nebo se pletu?
Kolik Vás taková běžná dovolená v ČR stojí? Se vším všudy, včetně jídla, vstupů a dopravy?

Já byla loni na Bítově, v chatce kterou pronajímá agentura Rybářka a týden v srpnu mě stál 6000kc. :jazyk: Chata plně vybavená i s tv + WC a Sprcha. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.5.17 14:36
@Agneth píše:
Nad Slovenskem už jsem také přemýšlela…

Na Slovensku je tiez pekne. Senecke jazera, Vysoke Tatry, Nizke Tatry ci Mala a Velka Fatra alebo Bešenova, Jasná, Terchova - Janosikove diery (tie mam najradsej) :lol: :mrgreen:
Alebo ludia chodia aj do Šturova - je to kusok od Madarska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
10.5.17 15:05

Náhled

No podívejte jak je to tam krásný!! Líbí se mi přehledné stránky a solidní jednání.:) Vlastně u všech chat je příznivá cena.

http://www.rybarka.cz/…kopecku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
10.5.17 16:31
@Johli píše:
Já byla loni na Bítově, v chatce kterou pronajímá agentura Rybářka a týden v srpnu mě stál 6000kc. :jazyk: Chata plně vybavená i s tv + WC a Sprcha. :)

Také jezdíme každý rok na chalupu a nikdy jsme nedali víc než 8.000,–.
Letos jsem teda zvědavá. Týdenní pobyt nás bude stát necelé 3tis. a chata má být plně vybavená. Uvidíme, ale zatím každý rok v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
10.5.17 16:34

@Johli A díky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13787
10.5.17 19:04

My jezdíme už asi 7 let na dovolené přes slevové servery. Zadám si tam lokalitu a pak vybírám, co se mi líbí. Nikdy jsme neměli žádný problém. Jezdíme teda do hotelů nebo penzionů s polopenzí, nemáme auto, takže vařit bychom už nezvládli. Teď už třetí rok pojedeme na Slovensko, do Tater, zrovna jsem platila voucher - 5 nocí, 2 dospělí, 1 dítě zdarma s polopenzí 8700 Kč. A šlo by i trochu levněji, ale tam už neměli volno. Jezdíme takhle 2-3× do roka a vždy jsme byli spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
10.5.17 20:45

@AnastazieB taky už jsme přes slevové servery byli několikrát a vždy spokojenost nebo jsme měli štěstí :mrgreen: minulé léto 3 dny Bouzov a potom přejezd na 5 dní do Orlických a moc se nám to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí