Kolik váží a co umí vaše mimča v 6 měsících?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
19.8.12 20:09
@suwari píše:
Holky, proč mám takového buřtíka? Mít 11 kilo v 6 měsících je fakt moc :think: Jenom se kojíme, teď už dáváme i zeleninku.

To je fakt kus chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.12 20:10

Na 6mesicni prohlidku teprve pujdeme, ale podle vazeni doma ma kolem 6,7kg. Otaci se ze zad na bricho uz spolehlive, zpatky jenom obcas, zatim neleze, povida si, prohlizi si ruce a hracky, do pusy si strci nohy, sama ji krupky, drzi si lahev, dudlik a mensi hracky bere uz i prsty ne jenom dlani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.8.12 20:11

@suwari nejsi v tom sama, náš byl a je buřík furt :P běhá už od roka, ted je mu 21měsíců a má 17kg! :kytka: což je v průměru asi o 4 víc než by měl mít :lol: úspěšně přibývá a to i přesto, že by neměl, když začal běhat a to upozornuji…on nechodí, ale lítáááá, celý dny jen a jen lítá, skáče na trampošce, jezdí na motorce, takže v pernamentním zápřahu a stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
19.8.12 20:11
@suwari píše:
Holky, proč mám takového buřtíka? Mít 11 kilo v 6 měsících je fakt moc :think: Jenom se kojíme, teď už dáváme i zeleninku.

Klid, jestli je plně kojený, tak to vůbec, ale vůbec neřeš :! Má váhu, jakou potřebuje a vůbec mu to nijak nekoriguj.. Předpokládám, že se ještě moc nehýbe - Daníček byl taky cvalda, když ještě ležel - mlíčeno mu teklo snad i ušima a já jsem vždycky říkala, že to nejsou faldy, ale svalíky a měla jsem pravdu :lol: - jakmile se začal plazit, okamžitě šly všechny faldíky dolů a teď má na délku velikost 68, ale na šířku 56 - takže mu kupuji tepláčky na gumu vel. 56, aby mu nepadaly z bříšenka a ač správně by je mimi měla ke kotníkům, tak Daníčkovi jsou někam po kolena :zed: :zed: :zed: Do kalhot jeho velikosti se vejde dvakrát :zed:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
19.8.12 20:13
@Alenka21 píše:
@suwari nejsi v tom sama, náš byl a je buřík furt :P běhá už od roka, ted je mu 21měsíců a má 17kg! :kytka: což je v průměru asi o 4 víc než by měl mít :lol: úspěšně přibývá a to i přesto, že by neměl, když začal běhat a to upozornuji…on nechodí, ale lítáááá, celý dny jen a jen lítá, skáče na trampošce, jezdí na motorce, takže v pernamentním zápřahu a stejně :roll:

A nebyl krmený UM? Ty jsou nadopované „výživou“, takže „sunarové“ děti pak podle toho i vypadají.. :nevim:
Prosím tě, a jak to zvládáš - mě něco podobného za chvilku čeká taky a už teď z toho mám hrůzu 8o

• Citovat
  • Upravit
247
19.8.12 20:19

@Amber_1977 právě,že byl na nutrilonu, takže kila šla rychle nahoru :lol: museli jsme pak zvolnit, byl schopnej vypít třeba litr najednou :mrgreen: (to jsem mu teda nedávala :P ),ale problém s jídlem neměl nikdy, to je fakt, spapal, co se mu dalo, to až ted si začíná vymýšlet, ale beztak je pořádnej jedlík. Jinak zvládat musím, záda mě zatím nebolej, jsou totiž v neustálím zápřahu, jelikož tím, jak lítá, tak i padá, takže musím zvedat, pochovat, pofoukat, pomuchlit, položím, on okamžitě vyběhne a za pár vteřin je zas rozpláclej bůh ví kde a bůh ví o co :zed: :zed: takže tak furt dokola :jazyk: výsledkem je mých 50kg a nechápavé pohledy lidí, kde jsem ho „ukradla“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
19.8.12 20:25

@Alenka21 :mrgreen: :mrgreen: :pankac:Jsem znovu těhotná, tak se snad po vánocích s tímhle expertem a dalším do party taky něco spadnu.. Za to lítání by se to šiklo :pankac:
Jinak já prďousovi v záchvatu nějaké pokontrolní hysterie koupila pikslu BEBA, že ho tedy taky vykrmím.. No, piksla mi dělá dekoraci na poličce 8) Ale je fakt, že Daník toho taky sní víc než já, dávám mu tedy jen zeleninu a ovoce, ale na množství je toho jedna sunarová flaška, a to ho k tomu ještě plně kojím - docela mazec.. 8o

• Citovat
  • Upravit
9066
19.8.12 20:29

V pul roce mela Zuzka tusim 6,5 kila a 69cm, umela se pretacet, chytit hracku a to je asi vsecko. Lezt zacala na 8 mesicich, sedet taky. Stavet se na 9, obchazet nabytek kolem 10-11 mesice ;) Takove prumerne dite, tedy dovednostma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.8.12 20:32

@JanaSm pokud má 79 cm a 8200 g, tak asi moc oplácaná nebude. Syn má 8,7 kg a 75 cm a podle doktorky by mohl mít klidně víc ;) Spíš bych řekla, že se jí bude zdát dlouhá.

• Citovat
  • Upravit
2810
19.8.12 20:35

My máme šestiměsíční prohlídku za sebou tento týden. Syn má 12 kg a 83 cm, přetáčí se oběma směry na bříško a zpět, rotuje kolem své osy a vystrkuje zadek. Na plazení je asi zatím lenivý :)

Příspěvek upraven 19.08.12 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.8.12 20:37

No, náš prcek se poprvé postavil v postýlce v sedmi měsících, má silné ruce :mrgreen: ale seděli jsme například až později, někdy na konci osmého. Jinak od toho šestého pořád péroval a doktorka zírala. Byl šikovný. Pak se plazil jak das a vstával a pouštěl se, ale chodit začal až dva dny před prvními narozeninami. Do ničeho jsem ho nenutila. Např. jsem ho ani moc nepřetáčela na bříško, začal sám. Vše chce svůj čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.12 20:44

@sabina_s Muzu se jenom zeptat kolik mel porodni miry? Na pul roku je to uz kus chlapa ;)

Příspěvek upraven 19.08.12 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.8.12 20:45

STarší měl 9200g, a otáčel se a pásl, mladší měl 9500g, 73cm, otáčí se, pase, přendává hračky, pokusy o plazení :lol: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
19.8.12 20:47

@PetulinaP Tobi měl 5050 g a 58 cm. Narodil se ve 41+0 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.8.12 20:52

@sabina_s to teď má stejně jako moje 18měsíční neteřinka :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat