Kolik vyděláváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@unuděná píše:Žádný průzkum to není… Prostě by mě zajímalo, jak to mají jiní normální lidi… Na malém městě. O Praze nemluvím. Tam jsou asi příjmy někde jinde.
To jsou dotazyZase nějakej místní průzkum? Z těch 34tis ty vyděláváš kolik? 20? 12? 8? polovina, 16tis, je na uklízečku hodně, na doktorku málo, co chceš slyšet?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já vydělávám cca 18 000,– měsíčně a přítel 30-40 000,– měsíčně záleží jaké má směny zrovna.. naučila bych se žít i s tím kdyby jsme měli mín.. ale takhle je to pro mě akorát a vyhovuje nám to
máš stejnou kytičku jako zakladatelka… jak je to možné? došly kytičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Žádný průzkum to není… Prostě by mě zajímalo, jak to mají jiní normální lidi… Na malém městě. O Praze nemluvím. Tam jsou asi příjmy někde jinde.
Tak napiš obor a místo bydliště, ne? K čemu ti bude, že má nějaká Máňa ze Sokolova 25tis a ty jen 15, když nevíš, co dělá??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale Hele-ja kdyz jsem byla sama, tak jsem jako specializ. lekarka ve statnim zar. se sluzbama vydelala tak 60tis (cca 4sluzby v tydnu za mesic plus jeden cely vikend-takze jsem ani moc nebyla doma a neutratila).Ted je to propad na RD. I kdyz tam chodim 2×4hod-tak cca 8tis. Plus teda rod. prispevek. Zadna hitparada. Manzel diky svemu podnikani baziruje na oddelenych financich-ale predstavuje si to tak, ze plati byt a poplatky. Na jidlo a provoz vydelavam ja. Je to pro me skola, klesnout takhle s prijmem. Ale aspon chapu ostatni. Nastesti mam nasetreno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za takové citlivé téma, ale již delší dobu mi vrtá hlavou, zda nevydelavam málo peněz, zda bych si neměla najít takové zaměstnání, kde budu vydělávat víc. Nemáme žádné finanční problémy, myslím, že nijak nestrádáme, samozřejmě tedy nelétáme každý rok k moři… Ale mám pocit, že vydělávám málo. Byla jsem zvyklá vydělat víc, ale pak jsem změnila zaměstnání a platove šla dolů. Jsem v práci spokojena.
Dohromady s chlapem dáme cca 34.tis.,
Jak to máte vy?
jestli se sestěhuji s nynějším přítelem, tak po MD budeme mít dohromady 40.000,–- já dítě už mám a on chce mít i své. Pro 4 lidi to bude fakt prekérka.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lalelale Hele-ja kdyz jsem byla sama, tak jsem jako specializ. lekarka ve statnim zar. se sluzbama vydelala tak 60tis (cca 4sluzby v tydnu za mesic plus jeden cely vikend-takze jsem ani moc nebyla doma a neutratila).Ted je to propad na RD. I kdyz tam chodim 2×4hod-tak cca 8tis. Plus teda rod. prispevek. Zadna hitparada. Manzel diky svemu podnikani baziruje na oddelenych financich-ale predstavuje si to tak, ze plati byt a poplatky. Na jidlo a provoz vydelavam ja. Je to pro me skola, klesnout takhle s prijmem. Ale aspon chapu ostatni. Nastesti mam nasetreno.
To je úplně neskutečné. Ve vší upřímnosti ti říkám, že takovým chlapem bych vysoce pohrdala a nebyla bych s ním. Fakt nepochopím, že mu to trpis. Není to manželství, spolubydlis s ním. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kaileee píše:
máš stejnou kytičku jako zakladatelka… jak je to možné? došly kytičky?
ano, kytičky jedou druhou řadu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ano, kytičky jedou druhou řadu
tak to kytičky postrádají smysl ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale Jo-taky jsem zvedava, kdy mi bouchnou saze. Zatim mam ale tolik prace a starosti, ze proste jedu. Ono jako zase z druhe strany je 15tis vcelku dost. Ted mi v druhe praci pridaj (mam 4 hod u jednech a druhe 4 hod v druhe ambulanci). A tak. Ale dneska je depresivni, ze to resim…
- Citovat
- Upravit
Nebude mi to k ničemu, jen mě prostě zajímalo, jak to mají ostatní lidi. A jestli je na tom někdo podobně jako my my.
A ano, při necelém úvazku ve skolstvi mam cca 15tis.,, chlap manuální práce necelých 20.tis.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lalelale Jo-taky jsem zvedava, kdy mi bouchnou saze. Zatim mam ale tolik prace a starosti, ze proste jedu. Ono jako zase z druhe strany je 15tis vcelku dost. Ted mi v druhe praci pridaj (mam 4 hod u jednech a druhe 4 hod v druhe ambulanci). A tak. Ale dneska je depresivni, ze to resim…
Ono je jedno, kolik vyděláš. Problém je, že tvůj muž si hrabe na svém písku, protože vydělá víc. Nejsi depresivní, tohle je prostě špatně a hodně to o něm vypovídá. Mně by saze bouchly davno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nechápu jak může jakykoliv člověk žít v něcem takovém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáme dohromady 80tis.Jsem na řodičáku, nárazově mám brigádu abych doma nezblbla, to si vydělám tak litr až patnáct stovek za hoďku a pul. Takže zadná sláva jinak.Mimo řidičák dame 160tis. Nedavno jsme doplatili úvěr. Bydleni nás nic nestojí. Utracime jen za jídlo, drogerii, benzin-mesicni výdaje. Pulrocne pojistky. Záleží s čím se spokojís. Jestli ti stačí málo. Kazdy to má jinak.My bysme z 40tis měsíčně měli depku a byli uštvání a nespokojení.
Ale pozor, nejezdím okázale v SUV a neutrácíme za značkové hadry, kabelky. Nedavame to na obdiv že se nám žije spokojeně.
Omlouvám se za anonym, mám tu kámošky, nechci aby znaly naše příjmy.
- Citovat
- Upravit
Asi tak. Neskutečné, co tu člověk občas vidí (a tohle bohužel docela často)