Kolik vyděláváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.7.19 15:35

Střední Čechy. Polovička 43 tisíci čistého, já 13-14 čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.19 16:31

Stavební inženýr-projektant - rok praxe brigádně a nástupní plat v Brně 22500 hrubeho. Stravenky. Čtvrtletně bysme měli dostat jeste nejake odměny..ale bída po 5.5 letech studia. Nemůžu jít ani nakopit do lidlu jak mě ten jejich náborový leták z "zvedá ze židle " :mrgreen: :cert: chápejte, jde o princip..aže by ten plat nějak rychle vyrostl? Ne neroste..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.19 16:13

Policajt, přes dvacet let služby, VŠ, cca 42 čistého + cestovné, stravné. Výhoda je 30 dni dovolené, plný plat při marodeni (do měsíce), při OCR, 14 dní lázně 1× ročně, 12 tisíc příspěvek na dovolenou jednou za dva roky. Odchodné 6× hrubý plat v čistém, vysluha max. 50 % hrubého platu v čistém (průměr za rok nebo 3 měsíce).
Pojďte k nám, fakt je málo lidi :D

• Citovat
  • Upravit
24818
21.7.19 16:36
@Anonymní píše:
Policajt, přes dvacet let služby, VŠ, cca 42 čistého + cestovné, stravné. Výhoda je 30 dni dovolené, plný plat při marodeni (do měsíce), při OCR, 14 dní lázně 1× ročně, 12 tisíc příspěvek na dovolenou jednou za dva roky. Odchodné 6× hrubý plat v čistém, vysluha max. 50 % hrubého platu v čistém (průměr za rok nebo 3 měsíce).
Pojďte k nám, fakt je málo lidi :D

no jo, ale sloužíš víc jak 20let už… (to vše mám taky já i manžel :mrgreen: ).. jenže kdo začne sloužit na ulici, tak nemá často ani dvacku čistou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 16:39

Tak jasné, nic není hned 😊 Ale jako mladej kluk začínat s dvackou čistou zase není uplne nejhorší..

• Citovat
  • Upravit
14751
21.7.19 16:41

Hele, nic ke chlubení. Nemůžu si ani každej měsíc koupit nový Porsche :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
21.7.19 16:47
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, nic ke chlubení. Nemůžu si ani každej měsíc koupit nový Porsche :mrgreen:

Stačí si odepřít jeden oběd v lepší hospodě a na Porsche je hned:

https://www.smallcars.cz/porsche/

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
22.7.19 09:38
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, nic ke chlubení. Nemůžu si ani každej měsíc koupit nový Porsche :mrgreen:

To nevadí, aspoň (snad) v práci nelžeš, nepodvádíš a nekradeš, jako polucisti.

• Citovat
  • Upravit
7811
22.7.19 09:45
@Anonymní píše:
Omlouvám se za takové citlivé téma, ale již delší dobu mi vrtá hlavou, zda nevydelavam málo peněz, zda bych si neměla najít takové zaměstnání, kde budu vydělávat víc. Nemáme žádné finanční problémy, myslím, že nijak nestrádáme, samozřejmě tedy nelétáme každý rok k moři… Ale mám pocit, že vydělávám málo. Byla jsem zvyklá vydělat víc, ale pak jsem změnila zaměstnání a platove šla dolů. Jsem v práci spokojena.
Dohromady s chlapem dáme cca 34.tis.,
Jak to máte vy?

My mame tez malo asi tech 32,n 34.Nemohla by jsi me poslat Zs vic bych se pobavila s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
22.7.19 09:46
@Anonymní píše:
My to máme podobné jak vy. Přes 32 tisic máme každý měsíc.

Jsme na tom podobně, pisni prosim SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.19 09:46

Manžel 165k, já aktuálně RD, jinak +- 80k, ale není to tedy menší město. Spíš větší.

• Citovat
  • Upravit
7811
22.7.19 10:08
@Anonymní píše:
Stavební inženýr-projektant - rok praxe brigádně a nástupní plat v Brně 22500 hrubeho. Stravenky. Čtvrtletně bysme měli dostat jeste nejake odměny..ale bída po 5.5 letech studia. Nemůžu jít ani nakopit do lidlu jak mě ten jejich náborový leták z "zvedá ze židle " :mrgreen: :cert: chápejte, jde o princip..aže by ten plat nějak rychle vyrostl? Ne neroste..
:roll: :roll: :roll: hruza, my jsme na tom podobně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.19 10:12

Já vydělávám sama 25 000,– čistého. Dělám v kanceláři…

• Citovat
  • Upravit
14751
22.7.19 17:37
@Anonymní píše:
Manžel 165k, já aktuálně RD, jinak +- 80k, ale není to tedy menší město. Spíš větší.

A schválně jsi nenapsala, že je to v eurech, aby ti tady nezáviděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.7.19 17:41
@Prof. Farnsworth píše:
A schválně jsi nenapsala, že je to v eurech, aby ti tady nezáviděli :mrgreen:

LOL; tvuj humor je nezamenitelny. Skoda, ze te neznam v realu, myslim, ze bych se dobre bavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat