Kolik vyděláváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Střední Čechy. Polovička 43 tisíci čistého, já 13-14 čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stavební inženýr-projektant - rok praxe brigádně a nástupní plat v Brně 22500 hrubeho. Stravenky. Čtvrtletně bysme měli dostat jeste nejake odměny..ale bída po 5.5 letech studia. Nemůžu jít ani nakopit do lidlu jak mě ten jejich náborový leták z "zvedá ze židle "
chápejte, jde o princip..aže by ten plat nějak rychle vyrostl? Ne neroste..
- Citovat
- Upravit
Policajt, přes dvacet let služby, VŠ, cca 42 čistého + cestovné, stravné. Výhoda je 30 dni dovolené, plný plat při marodeni (do měsíce), při OCR, 14 dní lázně 1× ročně, 12 tisíc příspěvek na dovolenou jednou za dva roky. Odchodné 6× hrubý plat v čistém, vysluha max. 50 % hrubého platu v čistém (průměr za rok nebo 3 měsíce).
Pojďte k nám, fakt je málo lidi ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Policajt, přes dvacet let služby, VŠ, cca 42 čistého + cestovné, stravné. Výhoda je 30 dni dovolené, plný plat při marodeni (do měsíce), při OCR, 14 dní lázně 1× ročně, 12 tisíc příspěvek na dovolenou jednou za dva roky. Odchodné 6× hrubý plat v čistém, vysluha max. 50 % hrubého platu v čistém (průměr za rok nebo 3 měsíce).
Pojďte k nám, fakt je málo lidi
no jo, ale sloužíš víc jak 20let už… (to vše mám taky já i manžel
).. jenže kdo začne sloužit na ulici, tak nemá často ani dvacku čistou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jasné, nic není hned 😊 Ale jako mladej kluk začínat s dvackou čistou zase není uplne nejhorší..
- Citovat
- Upravit
Hele, nic ke chlubení. Nemůžu si ani každej měsíc koupit nový Porsche ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, nic ke chlubení. Nemůžu si ani každej měsíc koupit nový Porsche
Stačí si odepřít jeden oběd v lepší hospodě a na Porsche je hned:
https://www.smallcars.cz/porsche/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, nic ke chlubení. Nemůžu si ani každej měsíc koupit nový Porsche
To nevadí, aspoň (snad) v práci nelžeš, nepodvádíš a nekradeš, jako polucisti.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za takové citlivé téma, ale již delší dobu mi vrtá hlavou, zda nevydelavam málo peněz, zda bych si neměla najít takové zaměstnání, kde budu vydělávat víc. Nemáme žádné finanční problémy, myslím, že nijak nestrádáme, samozřejmě tedy nelétáme každý rok k moři… Ale mám pocit, že vydělávám málo. Byla jsem zvyklá vydělat víc, ale pak jsem změnila zaměstnání a platove šla dolů. Jsem v práci spokojena.
Dohromady s chlapem dáme cca 34.tis.,
Jak to máte vy?
My mame tez malo asi tech 32,n 34.Nemohla by jsi me poslat Zs vic bych se pobavila s tebou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
My to máme podobné jak vy. Přes 32 tisic máme každý měsíc.
Jsme na tom podobně, pisni prosim SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel 165k, já aktuálně RD, jinak +- 80k, ale není to tedy menší město. Spíš větší.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Stavební inženýr-projektant - rok praxe brigádně a nástupní plat v Brně 22500 hrubeho. Stravenky. Čtvrtletně bysme měli dostat jeste nejake odměny..ale bída po 5.5 letech studia. Nemůžu jít ani nakopit do lidlu jak mě ten jejich náborový leták z "zvedá ze židle "![]()
chápejte, jde o princip..aže by ten plat nějak rychle vyrostl? Ne neroste..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Manžel 165k, já aktuálně RD, jinak +- 80k, ale není to tedy menší město. Spíš větší.
A schválně jsi nenapsala, že je to v eurech, aby ti tady nezáviděli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth píše:
A schválně jsi nenapsala, že je to v eurech, aby ti tady nezáviděli
LOL; tvuj humor je nezamenitelny. Skoda, ze te neznam v realu, myslim, ze bych se dobre bavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit