Kolín

• Fotoalbum (361)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
880
4.12.10 12:13

Ahoj

Ahoj holčiny jsem teprve v očekávání v 5měsíci mohu se k vám přidat?jsem přímo z Kolína tak zatím ahoj :-)

• načítám...
25.1.11 11:42

ahojky, já sice nejsem přímo z Kolína, ale je pravda, že kromě manžela a jeho rodiny tu nikoho neznám :roll: jsme ve 21 týdnu. :-D

• načítám...
880
25.1.11 12:16
Romana Černá píše:
ahojky, já sice nejsem přímo z Kolína, ale je pravda, že kromě manžela a jeho rodiny tu nikoho neznám :roll: jsme ve 21 týdnu. :-D

Ahojky a odkud přesně jste?Já jsem též v Kolíně znala jen mého přitele už tu bydlíme 3roky tak náké ty kámošky jsou.Jinak klidně pisni ráda pokecám

• načítám...
25.1.11 16:07

jsem ze Třech Dvor, je fakt že už tady bydlím taky nějaký ten pátek,ale dojíždíme do Prahy za prací tak nebylo moc času na seznamování.. ted pracuji doma a je to dost dlouhé.. manžel nadále pracuje v Praza a já tu jsem kromě dvou psů sama 8-o

• načítám...
3802
25.1.11 16:50

Ahojky,
takze by se nam zase Kolin rozjel? :lol:
Ja jsem take primo z Kolina, uz jedno ditko mam a ted jsem take tehule, ale zatim ne tak daleko jako vy.

• načítám...
26.1.11 08:54

ahojky!
Tak to je fajn, jsem ráda že s někým pokecám a třeba seznámím se :-D. V kolikátém jsi týdnu?? :wink:

• načítám...
3802
26.1.11 09:07

Ahoj Romco, zatim jen v 9tt. Utika to pomalu. Uz se moc tesim na dalsi uterni kontrolu, az uvidim toho naseho maleho ufonka. :lol: Zaroven si pokladam otazku, jak budu dve deti zvladat, to prvni je docela peknej dablik. :twisted:
Mate dva pejsky? My mame jednoho, fenku mopse Agatku.

• načítám...
26.1.11 09:34

tak to jsi chvilinu:-D určitě to hravě zvládneš.. spíš si říká já abych to zvládla od porodu po .. 8-o,ale asi jsou to normální obavy :oops:. Tchýně s tchánem mají kříženého jezevčíka, je to už starý pán, tak abych se tady sama nenudila tak jsem si vymyslela štěně, tak že ted máme 5-ti měsíčního raráška :twisted:. Také jdu v pátek na kontrol + velký ultrazvuk tak se s manželem těšíme až miminko uvidíme… :mrgreen:

• načítám...
3802
26.1.11 13:01

Urco to zvladnem nakonec obe, ostatne nam nic jineho nezbude. :lol: Mam kamaradku, co ma deti po roce a neco a je ziva a zdrava, a to mela jinej frmol, nez budu mit ja.
Copak mate za pejska? Pani, stenatko, taky bych klido k Agus nejake pribrala, ale to uz by tu byla divocina. :lol:
Tak at ti v patek vsechno dobre dopadne a poradne si ten utz uzijte. :wink:

• načítám...
26.1.11 13:26

máme českého strakáče :-D je to divoch ale zase zlatíčko, ještě že ho tu mám bych tu byla celý den sama.Ted pracuji totiž z domova i když uvažuji, že přestanu dost mě bolí záda :roll: Ted jsem se vrátili z prochajdu .. brrr je tam zima a padá mokrý sníh ale co bych pro zdraví neudělala že? :lol: At ti také vše dobře dopadne a „ufounek“ se pořádně ukáže. Ke komu chodíš na gyndu??..Ani tě vlastně memohu pořádně oslovit :oops:

• načítám...
880
26.1.11 16:43

Ahojky no já jsem 26tt a rodim 2.5. asi v Kolíně tak snad bude vše o.k. já mám kontrolu až 7.2. tak uvidíme

• načítám...
3802
27.1.11 06:28

Romco, ja jsem Jana. :lol: Na gyndu chodim k dr. Sedivemu, je super.
Vcera bylo opravdu osklivo, ja uz se tesim na jaro. Jak letos prisla zima docela brzy, tak uz ji mam plne zuby a tohle mokro, blativo a vlezla zima, brrrr, at si tam nahore nechaji. :lol:
Pokud se necitis fit, tak se na praci vyprdni, jeste se cely zivot napracujes azaz. Tak at si to tehotenstvi uzijes. Uz citis miminkovske stouchance? Ja se na to strasne tesim.

Nikilusi, ja v Koline rodila a stezovat si nemohu a pujdu do toho znova. Tak to jsi z nas nejdal, takze nam to otestujes a das vedet, jestli se v Kolinske porodnici neco nezmenilo. :-D

Ja zatim termin od dr. nemam, jen co jsem si zhruba pocitala podle ovu, tak mi vyslo 2.9.. Tak jsem zvedava.

• načítám...
27.1.11 08:46

ahoj Jani, tak to budeš mít podzimáčka :-) :-D. Nemohu se dočkat zítřka i když toho budu mít nad hlavu :roll: ultrazvuk, gynda,pak ještě musím jet do prahy do práce a podivat se za rodičema :pocitac: . Miminko už jsem cítila od víkendu :-) je to nádherný poocti a ted si pořádně uvědomuji že ten brouček vě mě roste :oops: . I manžel vždy večer zkouší zda ho neucítí :lol: .S tou prací máš pravdu ještě se dodůchodu daleko.

Nikilusi: skoro stejný termím a to já jsem ted v 21 tt no tak uvidíme. Rodit budu uričtě v kolíně teda si myslím, nevím jak to tady funguje, budu muset vše zjistit na gyndě zda se dopředu zaregistrovávat nebo tak :nevim:

• načítám...
3802
27.1.11 13:23

Romco,
pockej, uz si tedy presne nepamatuju, v kolikatem tydnu to zacalo, ale pak to bude uplne vlnobiti, tu bude videt rucicka, tam kolinko. To bude manzel koukat. :lol:
Ja u prvniho tehu byla skoro od zacatku doma, chtela jsem jeste chvili chodit do prace, ale pak jsem po narocnem dni zacala spinit, tak jsem to zabalila. Krasne jsem si to uzila, vsechno v klidku zaridila.
Ja mam ted chvilku pohodicku, maly spi, tak relaxuju. :dance:

• načítám...
27.1.11 14:57

tak si užívej pěkně odpočinku, mě tu ted zabavuje štěně :lol:, ale půjdu se naložit do vany a udělat si také pohodičku :-) těším se až bude venku, a taky na to až ho ucítíme jak píšeš. Je pravda že vůbec nic nestíhám :-( a nemám ještě vůbec nic koupené a ani zařízené … tak že budu muset s tím trošku hejbout :dance:

cernus píše:
Romco,
pockej, uz si tedy presne nepamatuju, v kolikatem tydnu to zacalo, ale pak to bude uplne vlnobiti, tu bude videt rucicka, tam kolinko. To bude manzel koukat. :lol:
Ja u prvniho tehu byla skoro od zacatku doma, chtela jsem jeste chvili chodit do prace, ale pak jsem po narocnem dni zacala spinit, tak jsem to zabalila. Krasne jsem si to uzila, vsechno v klidku zaridila.
Ja mam ted chvilku pohodicku, maly spi, tak relaxuju. :dance:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová