Kolonoskopie, alkohol a cigarety

461
5.11.18 19:03

Určitě bych se před vyšetřením vyhla obojímu. A pokud máš zdravotní problémy, tak co takhle úprava životního stylu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32193
5.11.18 19:05

@Marti639 No já jsem fakt víno v povolených věcech neviděla, takže ne. A ani kouřit bys neměla. Ty jdeš na vyšetření bez projímadla? : Den vyšetření před výkonem již nejezte vůbec. Od odpoledne
před vyšetřením pijte pouze čisté tekutiny (možno všechny tekutiny bez silného zabarvení - „průhledné“, včetně limonád, ovocných šťáv bez dužniny, případně bujón; ne mléko, ne
alkohol). Příjem tekutin není v žádné části přípravy ke koloskopii omezen.

Příspěvek upraven 05.11.18 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.18 19:07

@Monchichik
No já tam celkově neviděla alkohol ani cigarety a nikdo mi nic neřekl že bys nesměla. :O
Zítra mám přijít v 11 hodin s klysmem a v 11:30 bych měla být připravená, to je vše co mi bylo řečeno právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.18 19:07

@Martassek životní styl mám úplně v pořádku, až na to že rok a půl chodím na záchod 4-7 denně a nikdo neví co se mnou je, takže kdyby mi někdo pomohl, udělala bych to dávno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.18 19:09

@Monchichik ano, tento text jsem viděla ale ten se vztahuje s projímadlem, který aplikujete den před výkonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.11.18 19:10

Chlastat a hulit = životní styl úplně v pořádku? Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
5.11.18 19:10

@Marti639 no tak já bych si odpustila oboje, to snad vydržíš,ne? než aby ti řekli, že máš přijít jindy nebo že budou výsledky zkreslené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.18 19:12

@TMana hulení - thc, měla by jste si uvědomit, co zde píšete
a opravdu bych se nepasovala na kuřáka co kouří každý den

• chlastání - jednou měsíčně Vám přijde chlastání hrubé? to gratuluji (pro Vás oprava - sklenka vína jednou měsíčně) - to jsou těhotné ženy velice hříšné když si dají sklenici červeného vína jak jsem viděla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.11.18 19:15
@TMana píše:
Chlastat a hulit = životní styl úplně v pořádku? Aha.
:pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.11.18 19:18

@Marti639 No, na druhou stránku, pokud máte ulcerozní kolitidu, tak tam kouření (alias hulení cigaret)může pomoci. Zajímavý paradox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.11.18 19:31

@Marti639 vyprdni se na moralistky, asi bych to zkusila vydržet bez těchto berlicek, nejlépe kdyby poradil nějaký zdravotnik. Držím palce ať jsi ok a bez nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.11.18 19:55

Autorka píše že nekouří denně, takže si myslím že to vydrží, ale nenapadá mě, proč by si nemohla zakouřit, víno bych dal max bílé aby náhodou to červené neobarvilo stěny ale nvm no, na kolonu jsem osobně byl a ani mě nikdo na kouření či alkohol neupozornil, ale já byl tak nervózní že na alkohol jsem neměl náladu, měl jsem co dělat abych vypil ten hnus na proplach :lol:

Když si na to vzpomenu běhá mi mráz po zádech ještě teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
5.11.18 19:56

@zuracz1 já jsem to měla vyloženě napsáno na papíru, co ano a co ne, alkohol je tam, že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.11.18 20:02
@Monchichik píše:
@zuracz1 já jsem to měla vyloženě napsáno na papíru, co ano a co ne, alkohol je tam, že ne

Aha tak teď to pročítám a já to tam neměl, asi lékař od lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.11.18 20:04

A tak o nekouření tam čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...