Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nekomu se spousti uz v tehotenstvi, nekomu se spusti pred porodem nebo az po porodu. Bud rada ze nemas takove tezkosti. Me tece od 4 mesice tehu. Ze tacatku to slo, bylo to par kapicek, ale v 8 mes to zacalo byt uz hodne agresivni, ucpavaly se mi bradavky a dost me to bolelo tak mi Dr doporucil co jde tak vymacknout. Pomohlo to sice, ale mit starosti s „mlikem“ jeste pred porodem jako diky pekne…
. Tedka je to hrozne. Rano se budim cela mokra, tricko duch promocene je to hruza. Mohla bych odstrikavat a krmit drobky maminek co mliko nemaji. Jsem zvedava jak to bude az porodim…jestli se mi teprve nastartuje laktace tak to bude maso fakt… ![]()
Přesně tak a aspoň maminky vidí, že v tom nejsou samy. Z doktorů je někdy těžké něco páčit, protože nemají čas, tak odpovídají jen zběžně.
Andrejka81 píše:
Přesně tak a aspoň maminky vidí, že v tom nejsou samy. Z doktorů je někdy těžké něco páčit, protože nemají čas, tak odpovídají jen zběžně.
To mas pravdu, i kdyz cas maji, tak nekdy je lepsi byt otravna a ptat se a ptat protoze oni neco reknou a mysli si ze tomu kazda rozummime, pritom je treba to asi trosku vice vysvetlit. Ja se tedka uz ptam, ze zacatku jsem vzdycky koulela oci do prukazky a nevedela jsem co mi to tam vlastne napsal. Ale pak jsem byla neoblomna, chtela jsem vsechno vedet tak ted mi vysvetluje. Ale co se prsou tyka…hodne se setkavam s tim ze gynekologove nekontroluji prsa, pritom kdyby se na ne tehulkam divali mohli by zabranit plochym bradavkam a jinym neprijemnostem. ![]()
Ahoj me kolostrum teklo chvili tet jsem ve 36 tt a nic netece jestli na to ma vliv stres nebo tak dik za odpoved jestli se nemam bat