Komu se líbí strollering?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21904
18.5.12 12:26

No tak tohle je hruza.Osobne mam osypky jen z hromadnyho kocarovani a toto je teda neco.Jak tam obihaj ty kocary 8o 8o 8o :lol: :lol: ,no normalne bych si u toho nepripadala,ale kazdy podle gusta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.5.12 12:52

Ahojky,
já o tom četla na netu a taky si ťukala na čelo. Jenomže teď jak trčím doma s dítětem se na to koukám jinak. Před těhotenstvím jsem byla sportovně aktivní a najednou nic.. Tak jsem to zkusila, byla jsem na dvou lekcích a nebylo to tak hrozný. 80 kč mi nepřijde tolik. Jen teda to říkání básniček mi přijde trapný, nejsem ten typ „žvatlací“ matky. A fyzická zátěž není podle mně dostatečná na to, aby ženská zhubla nebo nějak formovala postavu, brala bych to spíš jako zábavu v kolektivu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.5.12 14:15
Tak to tedy asi hodně záleží na cvičitelce, ta naše je skvělá, jak říká ona sama, magor do sportu, takže nám dá vždycky pořádně zabrat. Sešli jsme se s prckama do půl roku a dáváme to bez básniček.
@Limo.nada píše:
Ahojky,
já o tom četla na netu a taky si ťukala na čelo. Jenomže teď jak trčím doma s dítětem se na to koukám jinak. Před těhotenstvím jsem byla sportovně aktivní a najednou nic.. Tak jsem to zkusila, byla jsem na dvou lekcích a nebylo to tak hrozný. 80 kč mi nepřijde tolik. Jen teda to říkání básniček mi přijde trapný, nejsem ten typ „žvatlací“ matky. A fyzická zátěž není podle mně dostatečná na to, aby ženská zhubla nebo nějak formovala postavu, brala bych to spíš jako zábavu v kolektivu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.5.12 15:59

@Machecha to je fajn, že jste se domluvily vynechat básničky.. taky se té naší cvičitelky zeptám.. já prostě během toho mlčím, někdy si to holka říká jen sama pro sebe :lol: A s tou zátěží, teda né že bych se nezapotila, to určitě jo, ale druhý den žádný bolení. Dřív po spinningu třeba jsem nemohla druhý den na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.5.12 11:23

Ahoj,tak jsem se vrátila ze strolleringu-jak jsem slíbila, tak píšu. Bylo to fajn,lektorka mi dala lekci zdarma,do ničeho mě nenutila,akorát jsme tam nebyly do konce,protože mi Baruš v kočárku nechtěla sedět.Takže tam chodit nebudem,protože když ji vytáhnu z kočárku,tak ještě tak dokonale nechodí,takže ji musím hlídat a taky se nemotá kolem mě,ale chodí si kam chce,tudíž polovina cvičení mi pak uteče. Je to škoda,ale vyhovuje to asi miminům a dětem,které umí už dobře chodit a jsou schopné být v okolí maminy a neutíkají.Takže se možná připojíme na podzim nebo až tak po druhém roce. Ale určitě to stojí za to vyzkoušet. Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svicka
25.5.12 11:11

Ahoj, díky za informace a dojmy. Já se chystám být Lektorkou u nás v Teplicích a největší strach mám z mojí Zůzi (8m) v kočárku. Jakmile zastavím, tak je nervózní :think:
Jsem zvědavá, jak to půjde. U nás ale bude systém takový, že maminky nebudou platit mě, ale jednomu sportovnímu centru, které to bude provozovat a oni budou odměňovat mě. Hodina by měla stát 40 - 50 Kč.

• Citovat
  • Upravit
svicka
23.6.12 17:11

Tak my už jsme v Teplicích začaly a má to docela úspěch. Kdo nemá hlídání a chce se pořádně hejbnout tak je to super! S ostatníma maminkama si aspoň nepřipadáte trapně. Člověk se vyvětrá, mimča taky a k tomu si zaposiluje a zapotí. Kdo by měl chuť přijďte to zkusit! Pořádá to Relax Teplice.

• Citovat
  • Upravit
17050
23.6.12 22:21

50kč za hodinu je úžasná cena. Já jsem viděla 150kč za hodinu, to mi přijde masakr:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.7.12 22:43

Má zkušenost se strolleringem

Poprvé jsem o strolleringu slyšela z TV, když v programu Sama doma ukazovali ukázkovou lekci a povídali o tom. Nejprve jsem na to koukala dost vykuleně a i jsem se docela zasmála. Bylo to roztomilý. Pak jsem to letos v létě zkusila. Hned první hodina mne chytila a zakoupila jsem si permici. Cena 100Kč za hodinu a při zakoupení permice 80Kč za hodinu, mi přijde normálně srovnatelná s jakoukoliv fitness aktivitou, ne-li levnější. Myslím na Prahu. Líbí se mi na tom to, že se sejde více maminek, které společně cvičí. Tudíž to není bezcílná procházka, kdy bychom se bavili o všedních strastech a problémech okolo mimča a rodiny. A neupadá se tak ještě do větších melancholií a depresí ;) :mrgreen: ale naopak se cvičením vyplaví ty prima látky, které v nás nabudí energii, výbornou náladu a spokojenost. Prckové se vidí s podobně starými dětmi a zabaví se pokukem na cvičící maminky a jejich radost se promítne i do jejich tvářiček. Čím činorodější maminka, tím spokojenější mimčo. Já si prcka i vyndavám z kočárku aby se zabavil, já si užila jeho blízkost a zároveň si tak přidala na tíze. Jediný zápor je fakt, že nikdy nevíte, zda bude mít prckem dobrou či špatnou náladu. I mrzutost z ospalosti se dá u prcka krásně zvládnout. Ještě se mi nestalo, že by plakal. Když se posiluje či cvičí na místě, prcek může z kočárku ven a zabavit se dle svého. Ještě jsem na hodině nezažila, že by nějakému miminku vadilo být v kočárku. Většinou buď spinkají, zvědavě sledují a nebo capají někde poblíž. Za sebe můžu jedině doporučit. Vždy přijdu na jiné myšlenky a získám spoustu chuti a elánu do náročného dne s mimčem. Když přijdeme domů, prcek únavou zapadne a spí jak dřevo, tak mám klid se vysprchovat a těšit se až si s ním zase budu hrát :) Získala jsem i nové kamarádky-maminky, které mají minimálně jeden společný zájem - pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.7.12 20:14

Strollering v Říčanech

Ahojky maminky. Kdo chce zkusit strollering a bydlí v Říčanech u Prahy nebo kousek odtud, zvu vás na nové hodiny, které se tu právě konají. http://www.strollering.cz/…seova/profil

Strollering jsem vyzkoušela, moc se mi zalíbil, prcek 10ti měsíční v kočárku vydrží a oběma nás cvičení baví. Tak jsem si udělala kurz na instruktora a hurááá na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svicka
1.8.12 19:42
@Ikiky píše:
Ahojky maminky. Kdo chce zkusit strollering a bydlí v Říčanech u Prahy nebo kousek odtud, zvu vás na nové hodiny, které se tu právě konají. http://www.strollering.cz/…seova/profilStrollering jsem vyzkoušela, moc se mi zalíbil, prcek 10ti měsíční v kočárku vydrží a oběma nás cvičení baví. Tak jsem si udělala kurz na instruktora a hurááá na to :-)

tak jak se daří, u nás jsou maminky docela nadšené - je teda pravda, že to pro každýho není, ale zatím mám kladné ohlasy. A dětičky samý prcky ještě v hlubokých kočárcích, jen jeden chlapeček běhá.

• Citovat
  • Upravit
220
1.8.12 20:12

Začínáme teprve příští týden v úterý. Hrozně se na to těším ale nevím, zda napoprvé někdo přijde :-) Asi bude chvíli trvat, než se tato informace a reference o cvičení rozšíří… Ten, kdo se v tom najde, toho to chytne. Uvidím a dám vědět :-) A vy jste odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svicka
2.8.12 11:22
@Ikiky píše:
Začínáme teprve příští týden v úterý. Hrozně se na to těším ale nevím, zda napoprvé někdo přijde :-) Asi bude chvíli trvat, než se tato informace a reference o cvičení rozšíří… Ten, kdo se v tom najde, toho to chytne. Uvidím a dám vědět :-) A vy jste odkud?

Teplice :mavam:, poprvé jsem tam měla 2 maminky a podruhé 8 8o většinou chodí třeba 2 nebo 3 kámošky a teď jak už se znají mezi sebou, tak přijdou i samy. Průměr je těch 5 mamin. Po prázdninách to bude asi ještě lepší. Já si to ale nedělám na sebe, jsem zaměstnaná u jednoho sport clubu, tak reklamu zajišťují jakštakš oni.
Hodně štěstí!!

• Citovat
  • Upravit
220
2.8.12 13:12

Díky za zprávu :-) Doufám, že se to mezi maminkami roznese brzy a taky budu mít hojnou účast. Moc se na to těším, tak snad se nezklamu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková