Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No tak tohle je hruza.Osobne mam osypky jen z hromadnyho kocarovani a toto je teda neco.Jak tam obihaj ty kocary
,no normalne bych si u toho nepripadala,ale kazdy podle gusta.
Ahojky,
já o tom četla na netu a taky si ťukala na čelo. Jenomže teď jak trčím doma s dítětem se na to koukám jinak. Před těhotenstvím jsem byla sportovně aktivní a najednou nic.. Tak jsem to zkusila, byla jsem na dvou lekcích a nebylo to tak hrozný. 80 kč mi nepřijde tolik. Jen teda to říkání básniček mi přijde trapný, nejsem ten typ „žvatlací“ matky. A fyzická zátěž není podle mně dostatečná na to, aby ženská zhubla nebo nějak formovala postavu, brala bych to spíš jako zábavu v kolektivu ![]()
@Limo.nada píše:
Ahojky,
já o tom četla na netu a taky si ťukala na čelo. Jenomže teď jak trčím doma s dítětem se na to koukám jinak. Před těhotenstvím jsem byla sportovně aktivní a najednou nic.. Tak jsem to zkusila, byla jsem na dvou lekcích a nebylo to tak hrozný. 80 kč mi nepřijde tolik. Jen teda to říkání básniček mi přijde trapný, nejsem ten typ „žvatlací“ matky. A fyzická zátěž není podle mně dostatečná na to, aby ženská zhubla nebo nějak formovala postavu, brala bych to spíš jako zábavu v kolektivu
@Machecha to je fajn, že jste se domluvily vynechat básničky.. taky se té naší cvičitelky zeptám.. já prostě během toho mlčím, někdy si to holka říká jen sama pro sebe
A s tou zátěží, teda né že bych se nezapotila, to určitě jo, ale druhý den žádný bolení. Dřív po spinningu třeba jsem nemohla druhý den na nohy.
Ahoj,tak jsem se vrátila ze strolleringu-jak jsem slíbila, tak píšu. Bylo to fajn,lektorka mi dala lekci zdarma,do ničeho mě nenutila,akorát jsme tam nebyly do konce,protože mi Baruš v kočárku nechtěla sedět.Takže tam chodit nebudem,protože když ji vytáhnu z kočárku,tak ještě tak dokonale nechodí,takže ji musím hlídat a taky se nemotá kolem mě,ale chodí si kam chce,tudíž polovina cvičení mi pak uteče. Je to škoda,ale vyhovuje to asi miminům a dětem,které umí už dobře chodit a jsou schopné být v okolí maminy a neutíkají.Takže se možná připojíme na podzim nebo až tak po druhém roce. Ale určitě to stojí za to vyzkoušet. Hezký den ![]()
Ahoj, díky za informace a dojmy. Já se chystám být Lektorkou u nás v Teplicích a největší strach mám z mojí Zůzi (8m) v kočárku. Jakmile zastavím, tak je nervózní ![]()
Jsem zvědavá, jak to půjde. U nás ale bude systém takový, že maminky nebudou platit mě, ale jednomu sportovnímu centru, které to bude provozovat a oni budou odměňovat mě. Hodina by měla stát 40 - 50 Kč.
Tak my už jsme v Teplicích začaly a má to docela úspěch. Kdo nemá hlídání a chce se pořádně hejbnout tak je to super! S ostatníma maminkama si aspoň nepřipadáte trapně. Člověk se vyvětrá, mimča taky a k tomu si zaposiluje a zapotí. Kdo by měl chuť přijďte to zkusit! Pořádá to Relax Teplice.
50kč za hodinu je úžasná cena. Já jsem viděla 150kč za hodinu, to mi přijde masakr:)))
Poprvé jsem o strolleringu slyšela z TV, když v programu Sama doma ukazovali ukázkovou lekci a povídali o tom. Nejprve jsem na to koukala dost vykuleně a i jsem se docela zasmála. Bylo to roztomilý. Pak jsem to letos v létě zkusila. Hned první hodina mne chytila a zakoupila jsem si permici. Cena 100Kč za hodinu a při zakoupení permice 80Kč za hodinu, mi přijde normálně srovnatelná s jakoukoliv fitness aktivitou, ne-li levnější. Myslím na Prahu. Líbí se mi na tom to, že se sejde více maminek, které společně cvičí. Tudíž to není bezcílná procházka, kdy bychom se bavili o všedních strastech a problémech okolo mimča a rodiny. A neupadá se tak ještě do větších melancholií a depresí
ale naopak se cvičením vyplaví ty prima látky, které v nás nabudí energii, výbornou náladu a spokojenost. Prckové se vidí s podobně starými dětmi a zabaví se pokukem na cvičící maminky a jejich radost se promítne i do jejich tvářiček. Čím činorodější maminka, tím spokojenější mimčo. Já si prcka i vyndavám z kočárku aby se zabavil, já si užila jeho blízkost a zároveň si tak přidala na tíze. Jediný zápor je fakt, že nikdy nevíte, zda bude mít prckem dobrou či špatnou náladu. I mrzutost z ospalosti se dá u prcka krásně zvládnout. Ještě se mi nestalo, že by plakal. Když se posiluje či cvičí na místě, prcek může z kočárku ven a zabavit se dle svého. Ještě jsem na hodině nezažila, že by nějakému miminku vadilo být v kočárku. Většinou buď spinkají, zvědavě sledují a nebo capají někde poblíž. Za sebe můžu jedině doporučit. Vždy přijdu na jiné myšlenky a získám spoustu chuti a elánu do náročného dne s mimčem. Když přijdeme domů, prcek únavou zapadne a spí jak dřevo, tak mám klid se vysprchovat a těšit se až si s ním zase budu hrát
Získala jsem i nové kamarádky-maminky, které mají minimálně jeden společný zájem - pohyb.
Ahojky maminky. Kdo chce zkusit strollering a bydlí v Říčanech u Prahy nebo kousek odtud, zvu vás na nové hodiny, které se tu právě konají. http://www.strollering.cz/…seova/profil
Strollering jsem vyzkoušela, moc se mi zalíbil, prcek 10ti měsíční v kočárku vydrží a oběma nás cvičení baví. Tak jsem si udělala kurz na instruktora a hurááá na to ![]()
@Ikiky píše:
Ahojky maminky. Kdo chce zkusit strollering a bydlí v Říčanech u Prahy nebo kousek odtud, zvu vás na nové hodiny, které se tu právě konají. http://www.strollering.cz/…seova/profilStrollering jsem vyzkoušela, moc se mi zalíbil, prcek 10ti měsíční v kočárku vydrží a oběma nás cvičení baví. Tak jsem si udělala kurz na instruktora a hurááá na to
tak jak se daří, u nás jsou maminky docela nadšené - je teda pravda, že to pro každýho není, ale zatím mám kladné ohlasy. A dětičky samý prcky ještě v hlubokých kočárcích, jen jeden chlapeček běhá.
Začínáme teprve příští týden v úterý. Hrozně se na to těším ale nevím, zda napoprvé někdo přijde
Asi bude chvíli trvat, než se tato informace a reference o cvičení rozšíří… Ten, kdo se v tom najde, toho to chytne. Uvidím a dám vědět
A vy jste odkud?
@Ikiky píše:
Začínáme teprve příští týden v úterý. Hrozně se na to těším ale nevím, zda napoprvé někdo přijdeAsi bude chvíli trvat, než se tato informace a reference o cvičení rozšíří… Ten, kdo se v tom najde, toho to chytne. Uvidím a dám vědět
A vy jste odkud?
Teplice
, poprvé jsem tam měla 2 maminky a podruhé 8
většinou chodí třeba 2 nebo 3 kámošky a teď jak už se znají mezi sebou, tak přijdou i samy. Průměr je těch 5 mamin. Po prázdninách to bude asi ještě lepší. Já si to ale nedělám na sebe, jsem zaměstnaná u jednoho sport clubu, tak reklamu zajišťují jakštakš oni.
Hodně štěstí!!
Díky za zprávu
Doufám, že se to mezi maminkami roznese brzy a taky budu mít hojnou účast. Moc se na to těším, tak snad se nezklamu ![]()