Komu se líbí strollering?

461
17.5.12 13:07

Komu se líbí strollering?

Ahojte, v pondělí se chystám na strollering,viděla jsem maminy s kočárky u nás v parku před domem a říkala jsem si,co blbnou :-) Tak to chci zkusit,jestli to má nějaký smysl - myslím jako cvičení a jestli mi malá v kočárku (15m) vydrží a jestli má smysl za to platit instruktorce, nebo si budu jezdit s kočárkem jako doteďka a občas si sama poskočím :-)))))))))Kamarádky to považují za „blbost“ a co vy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
17.5.12 13:14

koukla jsem na internetě na tom a nezdá se mito být špatné,ale jen pokud ti dítě vydrží v kočáře bez chodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.5.12 13:15

já myslím, že hezký je na tom právě ten kolektiv - protože já osobně bych si třeba nikde jen tak sama neposkočila, bych si připadala jak trotl a všichni by na mě koukali a já bych se styděla :-D Ale takhle ve skupině se člověk jako trotl necítí a může to být dobrý způsob, jak spojit příjemné s užitečným - kočárkování a cvičeí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
17.5.12 13:16
@Etcetera78 píše:
já myslím, že hezký je na tom právě ten kolektiv - protože já osobně bych si třeba nikde jen tak sama neposkočila, bych si připadala jak trotl a všichni by na mě koukali a já bych se styděla :-D Ale takhle ve skupině se člověk jako trotl necítí a může to být dobrý způsob, jak spojit příjemné s užitečným - kočárkování a cvičeí :-)

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.5.12 13:19

Mi teda přijde docela masakr cena 80 Kč za hodinu. I když někde chtějí jen 40 Kč nebo 50,– 80 Kč na to, že tam má třeba deset maminek. Beru, že musí něco za hodinu mít, ale nemá žádné náklady na pronájem tělocvičny atd. Takže mi to přijde dost předražené…

Jinak kolektiv dokáže strhnout, takže to je určitě lepší cvičit takhle než se procházet sama a necvičit. Já si teda za těch 80 Kč zaplatím nějakou hodinu než abych platila za tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
17.5.12 13:19

Ahoj, moje ségra na to „chodí“. A moc si to pochvaluje. Nejenže se protáhne, ale jde právě i o ten kolektiv. A pak si v parku roztáhnou deky a děti si tam pohrají. Mě to přijde jako supr nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.5.12 13:20

No já jsem teda dost extrovertní osoba prakticky beze studu a pramálo si dělám z toho, co si kdo o mě řekne…ale v tomhle by mě osobně bylo asi poněkud nedobře. :think: Jako určitě to bude super, je to prostě pohyb, navíc cílený a dítě netřeba odkládat (někdy to prostě nejde), navíc se můžeš seznámit s dalšími maminkami, ale mě to rozhodně nijak nanadchlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
17.5.12 13:20

Já jsem to viděla v Sama doma a asi by to nebylo nic pro mě…Máme zahradu, tak se „proskočím“ raději tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.5.12 13:26

No já pak napíšu,jak se mi to líbilo ;) sama jsem zvědavá.Když jsem na to koukala z povzdálí,vypadalo to dost legračně :lol: a instruktorka jezdila s prázdným kočárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
17.5.12 13:35

Ahoj, já chodím na strollering u nás v parku,je to super. Všem doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
17.5.12 13:36

sama osobně znám Editu(zakladatelka) a ona je do toho tak krásně zapálená :D Ne, podle mě je to pro ty, kteří nechtějí být jen doma a nemají nikoho na prochajdu…tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
17.5.12 13:37
@bedrunec píše:
No já pak napíšu,jak se mi to líbilo ;) sama jsem zvědavá.Když jsem na to koukala z povzdálí,vypadalo to dost legračně :lol: a instruktorka jezdila s prázdným kočárkem :mrgreen:

jestli jsi z Prahy, tak s tím prázdným kočárkem byla Edit, určitě. Její malý Elle je 2,5 roku tak už tam být nechce, ale cvičí s nima i díl a to je hezký, že to není jen pro miminka, ale i dál pro starší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.5.12 13:45

Ahoj, já jsem začala chodit a když to člověk nefláká, tak se pěkně protáhne a zaposiluje si. Když bych poskakovala sama, tak bych se rozhodně nevybičovala k takovému výkonu. Navíc se cvičí i na dekách - posiluje se břicho, zadek … Tak si myslím, že když by ti dítko nechtělo být celou dobu v kočárku a už ťapká, tak není problém jej vyndat a nechat proběhnout. Já to rozhodně doporučuju, je to fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.5.12 13:53

Slyším o tom prvně, tak jsem se mrkla jen tak namátkově na první video, co mi youtube vyhodil (http://www.youtube.com/watch?…) a nešla bych do toho. Jsem docela extrovertní člověk, ale tady u toho bych si připadala jak blb :roll: Vidět mě cizí člověk, jak dokolečka obíhám kočár, nebo si u lavičky zpívám Holka modrooká, tak si musí poklepat na čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 14:04

Přímo strollering, kdy jede hromada bab parkem jako válečný tažení s petkama v ruce za vymodelkovanou cvičitelkou, který platí nehorázný peníze při jejich nulových nákladech - tak toho bych se teda ani náhodou neúčastnila.

Ale scházíme se na hřišti, profi cvičitelce platíme 50 kč za hodinu, přičemž pětinu z toho posílá do nadačního fondu na děti, půjčuje nám pomůcky (míčky, gumičky apod.) a cokoli co se týče těla a pohybu poradí, děti v kočáru spí nebo jezdí s maminkama, větší děti se tam válí na piknikových dekách a vyměňují si křupky a největší děti skáčou s námi nebo si kopaj míčem. Je to ale komornější, 3-6 maminek - tahle forma se mi líbí mnohem víc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková