Jak se zbavit špeků na bocích?

1801
14.5.12 18:11

Jak se zbavit špeků na bocích

Ahoj holky, rozhodla jsem se sebou něco dělat a potřebovala bych poradit, jak se zbavit špeků na bocích. Nejde mi o hubnutí celkově, ale konkrétně jen o ten tuk na bocích. I když jsem měla k výšce 171 cm 60 kilo a jinak jsem vypadala celkem hubeně, špeky na bocích pořád byly a kazily postavu :zed: . Teď mám 63 a chci se zase dostat na těch šedesát, méně ne, to už pak nemám žádný prsa :roll: . A chci se právě zbavit hlavně těch boků. Nemáte rady, jak na ně? Nějaký konkrétní cviky, sport? Má cenu je mazat nějakým zeštíhlujícím krémem? Budu vděčná za jakýkoli tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4553
14.5.12 18:18

Tyhle špeky se musej jenom vypálit! :lol: Takže kolo, spinning atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
14.5.12 18:23

Nééé, to je jediné odvětví sportu, které opravdu nenávidím :mrgreen: Ale je fakt, že třeba jezdectví, squash ani plavání mi nikdo nepomohlo (na ostatní tuk ano). Nenapadá tě ještě nějaký jiný sport, který zabírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.5.12 18:26

me na to pomohlo behani, tedka jsem tehotna tak nebeham a jsem pekne rozkydla :zed: tak doufam ze to pak zas behem pujde dolu

• Citovat
  • Upravit
4553
14.5.12 18:27

Tak zkus běh, nebo H.E.A.T… :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322

@bisonka mám úplně stejnej problém s tím, že já mám ještě po porodu příšerný břicho.. :zed: :zed: :zed: Takže se sem vtírnu a budu sledovat co ti kdo poradí.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@bisonka píše:
Nééé, to je jediné odvětví sportu, které opravdu nenávidím :mrgreen: Ale je fakt, že třeba jezdectví, squash ani plavání mi nikdo nepomohlo (na ostatní tuk ano). Nenapadá tě ještě nějaký jiný sport, který zabírá?

Běhání :mrgreen: namatlat si boky skořicovým masážním gelem omotat igelitovýma sáčkama a jít běhat :lol: - néé to neber vážně, ale zadržované vody by ses tak nejspíš zbavila :mrgreen: . No tak leda sklapovačky, kliky atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 18:37

A co kryolipolýza v kombinaci s cviky na spevnění ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
14.5.12 18:51

mamča jezdí na orbitreku, trpíme v rodině taky na boky, a krásné jě shodila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 18:55

Ty špeky na bocích mám taky, říkám jim druhá horní prdel.. :P V životě se mně je nepodařilo shodit, asi se málo snažím.

• Citovat
  • Upravit
TessAg
14.5.12 18:58

kámošce a i mě zabrala Zumba

• Citovat
  • Upravit
1801
14.5.12 19:05

Děkuju za tipy a vítám ty, které jsou na tom stejně :mavam:
Omlouvám se, napsala jsem to blbě, kromě cyklistiky (cokoli podobné kolu, takže i rotoped) ještě nesnáším běh :oops: Ale k němu se někdy přece jen donutím, tak bych ho mohla zkusit :-) Ještě moc nemusím posilovnu, ale když už se tam donutím chodit pravidelně, tak to jde.
Baví mě například už zmiňovaná jízda na koni, squash, tennis, plavání, jo ještě i kolečkové brusle, ale na nich jsem zatím jezdila jen občas, tak nevím jestli by mohly mít efekt :think: ?
Jo ještě k tomu běhu - squash je hodně o běhání (při něm mi navadí) a i když jsem ho dlouho hrála pravidelně, tak na to nepomohl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.5.12 19:06

to by mě taky zajímalo… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
14.5.12 19:06

Kámoš jim říká „madýlka lásky“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
14.5.12 19:07

TessAg Tu bych klidně zkusila :-) jak často a jak dlouho jste chodily, než to začalo mít efekt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková