Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, rozhodla jsem se sebou něco dělat a potřebovala bych poradit, jak se zbavit špeků na bocích. Nejde mi o hubnutí celkově, ale konkrétně jen o ten tuk na bocích. I když jsem měla k výšce 171 cm 60 kilo a jinak jsem vypadala celkem hubeně, špeky na bocích pořád byly a kazily postavu
. Teď mám 63 a chci se zase dostat na těch šedesát, méně ne, to už pak nemám žádný prsa
. A chci se právě zbavit hlavně těch boků. Nemáte rady, jak na ně? Nějaký konkrétní cviky, sport? Má cenu je mazat nějakým zeštíhlujícím krémem? Budu vděčná za jakýkoli tip ![]()
Tyhle špeky se musej jenom vypálit!
Takže kolo, spinning atd. ![]()
Nééé, to je jediné odvětví sportu, které opravdu nenávidím
Ale je fakt, že třeba jezdectví, squash ani plavání mi nikdo nepomohlo (na ostatní tuk ano). Nenapadá tě ještě nějaký jiný sport, který zabírá?
me na to pomohlo behani, tedka jsem tehotna tak nebeham a jsem pekne rozkydla
tak doufam ze to pak zas behem pujde dolu
@bisonka mám úplně stejnej problém s tím, že já mám ještě po porodu příšerný břicho..
Takže se sem vtírnu a budu sledovat co ti kdo poradí.. ![]()
@bisonka píše:
Nééé, to je jediné odvětví sportu, které opravdu nenávidímAle je fakt, že třeba jezdectví, squash ani plavání mi nikdo nepomohlo (na ostatní tuk ano). Nenapadá tě ještě nějaký jiný sport, který zabírá?
Běhání
namatlat si boky skořicovým masážním gelem omotat igelitovýma sáčkama a jít běhat
- néé to neber vážně, ale zadržované vody by ses tak nejspíš zbavila
. No tak leda sklapovačky, kliky atd..
mamča jezdí na orbitreku, trpíme v rodině taky na boky, a krásné jě shodila ![]()
Ty špeky na bocích mám taky, říkám jim druhá horní prdel..
V životě se mně je nepodařilo shodit, asi se málo snažím.
Děkuju za tipy a vítám ty, které jsou na tom stejně ![]()
Omlouvám se, napsala jsem to blbě, kromě cyklistiky (cokoli podobné kolu, takže i rotoped) ještě nesnáším běh
Ale k němu se někdy přece jen donutím, tak bych ho mohla zkusit
Ještě moc nemusím posilovnu, ale když už se tam donutím chodit pravidelně, tak to jde.
Baví mě například už zmiňovaná jízda na koni, squash, tennis, plavání, jo ještě i kolečkové brusle, ale na nich jsem zatím jezdila jen občas, tak nevím jestli by mohly mít efekt
?
Jo ještě k tomu běhu - squash je hodně o běhání (při něm mi navadí) a i když jsem ho dlouho hrála pravidelně, tak na to nepomohl ![]()
TessAg Tu bych klidně zkusila
jak často a jak dlouho jste chodily, než to začalo mít efekt?