Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,mohla bych vás taky poprosit o radu?
Dělala jsem si od minulého pátku test.První vyšel malinký duch,pak v neděli troošičku líp vidět,ale pořád duch,v pondělí malinká čárka,v úterý pěkná čárka a ve středu bylo jasné,že je to čárka a ne duch.O co mi jde ale je to,že od středy do dneška je ta čárka krásně vidět,je stejně široká jako kontrolní,je růžová a nepřehlédnutelná,prostě jasná čárka,ale není tmavá jako kontrolní a co mě trápí je,že třetí den stejně zbarvená.Čekala jsem,že dneska bude tmavší a je furt stejná,tak nevím,co si myslet.Jinak nešpiním,nekrvácím.Jen mám trochu bílý výtok a občas mě pobolívá podbřišek,ale nic závratného,jen o tom vím.Teplota se drží pořád krásně nahoře.Co si o tom myslíte,prosím?Mám jít ve středu k doktorovi,ale mám strach,aby se něco nedělo,když mi ta čárka nezesílila a je třetí den stejná.
Díky za odpovědi a uklidněte mě prosím ![]()
Ewista píše:
Ahoj holky,mohla bych vás taky poprosit o radu?
Dělala jsem si od minulého pátku test.První vyšel malinký duch,pak v neděli troošičku líp vidět,ale pořád duch,v pondělí malinká čárka,v úterý pěkná čárka a ve středu bylo jasné,že je to čárka a ne duch.O co mi jde ale je to,že od středy do dneška je ta čárka krásně vidět,je stejně široká jako kontrolní,je růžová a nepřehlédnutelná,prostě jasná čárka,ale není tmavá jako kontrolní a co mě trápí je,že třetí den stejně zbarvená.Čekala jsem,že dneska bude tmavší a je furt stejná,tak nevím,co si myslet.Jinak nešpiním,nekrvácím.Jen mám trochu bílý výtok a občas mě pobolívá podbřišek,ale nic závratného,jen o tom vím.Teplota se drží pořád krásně nahoře.Co si o tom myslíte,prosím?Mám jít ve středu k doktorovi,ale mám strach,aby se něco nedělo,když mi ta čárka nezesílila a je třetí den stejná.Díky za odpovědi a uklidněte mě prosím
no, co si pamatuji z minula a i zde z fotek..tak se barva mění různě..mě se změnila na tmavší až tak za 5,6dnů…takže buď klidná, není to ze dne na den a nejlépe ti hodnotu stejně ukáže krevní test, ten je důležitější…tak ![]()
ahoj, zdravím…my se o mimi snažíme už rok a 4měsíce…Neustále jsem měla problémy a nakonec jsem podstoupila inseminaci…a jak koukám podle testu, tak to asi pomohlo
…v pátek jsem si dělala test, byla tam slabá druhá čárka, nyní už je o něco zřetelnější, (měla jsem to dostat o víkendu)…zítra jdu akorát k lékaři, tak jsem zvědavá, zda jíž může být něco vidět na ultrazvuku-nějakej náznak… ![]()
asi je ještě moc brzy, ale strašně se těším, tak doufám, že to bude v pořádku a budu těhotná
![]()