Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Mám týden po konizaci. Jak dlouho byt vklidu doma a co se opravdu nesmí. A jak dlouho cca??
Dost me boli v podbrisku mam i krizové bolesti a necítím se uplne dobre. Mam jen vytok -ten teda dost zapáchá.
Vylozene konizaci nerozumim, ale podle toho, co pises, bych to mozna videla na zanet, urcite bych rano skakla na gyndu.
@Anonymní píše:
Mám týden po konizaci. Jak dlouho byt vklidu doma a co se opravdu nesmí. A jak dlouho cca??
Dost me boli v podbrisku mam i krizové bolesti a necítím se uplne dobre. Mam jen vytok -ten teda dost zapáchá.
Mám rok po konizaci a minimálně 14 dní doporučuji ležet nebo aspoň co to dá nevím zda máš děti nebo ne. Popíšu sebe první tyden byl manžel doma pomáhal mi s dětmi a já mohla v klidu ležet. Podbřišku mě bolelo minimálně měsíc. A výtok byl asi cca 14dní též zapáchal ale to je tím pálením. Snad jsem poradila ![]()
Já byla doma týden, ale určitě jsem nelezela, normálně jsem fungovala, jen jsem netahala těžké věci. Dítě jsem tehdy ale ještě neměla. Další týden jsem šla normálně do práce a už jsem si ani nevzpomnela, ze jsem byla na nějaké konizaci ![]()
Ano, dlouho nesedět, nejezdit na kole, nechodit do bazénu, nezvedat těžký věci, zbytečně se neohýbat.
A jak dlouho teda nezvedat ty tezke věci. Jsem už týden doma a napadlo me ze už bych to ukončila a šla do prace