Konizace - co se opravdu nesmí

Anonymní
18.8.17 22:40

Konizace co se oprav dubnu nesmí.

Mám týden po konizaci. Jak dlouho byt vklidu doma a co se opravdu nesmí. A jak dlouho cca??
Dost me boli v podbrisku mam i krizové bolesti a necítím se uplne dobre. Mam jen vytok -ten teda dost zapáchá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
18.8.17 22:42

konizace. ..Co se opravdu nesmí! !!

@Anonymní píše:
Mám týden po konizaci. Jak dlouho byt vklidu doma a co se opravdu nesmí. A jak dlouho cca??
Dost me boli v podbrisku mam i krizové bolesti a necítím se uplne dobre. Mam jen vytok -ten teda dost zapáchá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
18.8.17 22:43

Vylozene konizaci nerozumim, ale podle toho, co pises, bych to mozna videla na zanet, urcite bych rano skakla na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
18.8.17 22:50
@Anonymní píše:

Mám rok po konizaci a minimálně 14 dní doporučuji ležet nebo aspoň co to dá nevím zda máš děti nebo ne. Popíšu sebe první tyden byl manžel doma pomáhal mi s dětmi a já mohla v klidu ležet. Podbřišku mě bolelo minimálně měsíc. A výtok byl asi cca 14dní též zapáchal ale to je tím pálením. Snad jsem poradila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
813
18.8.17 23:06

Já byla doma týden, ale určitě jsem nelezela, normálně jsem fungovala, jen jsem netahala těžké věci. Dítě jsem tehdy ale ještě neměla. Další týden jsem šla normálně do práce a už jsem si ani nevzpomnela, ze jsem byla na nějaké konizaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.17 23:41

Ano, dlouho nesedět, nejezdit na kole, nechodit do bazénu, nezvedat těžký věci, zbytečně se neohýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.17 14:48

A jak dlouho teda nezvedat ty tezke věci. Jsem už týden doma a napadlo me ze už bych to ukončila a šla do prace

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa