Kontakt na reklamní agenturu zastupující děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jako každému,když bylo malé skoro rok a půl, tak každý nám říkal, jak je krásná,ať ji dáme do reklamy. Dobře zkusili jsme to, vyplázli 2500,– (dnes se mlátím do hlavy, mohla jsem malé něco užitečného koupit). Zaplatili jsme dražší variantu, s tím, že bude na stránkách na stálo a každý rok přefocení zdarma, jenže zlaté oči, první druhý rok přefocení zdarma, další rok jsem volala a prý stojí přefocení 500,– nebo si máme donést vlastní, ale ateliérové fotky. Takže malá na stránkách již není za dobu tří let co tam měla fotky, tak všeho všudy jsme byli pozváni na jeden casting (který obnášel to, že 2-3 děti byly vyfoceny na stole, tak aby se dala fotka říznout a oddělit a být na fotce samostatně, skoro dvě hod. čekání a vyfoceno do 5.min. Nevěřím už takovým lákadlům a raději bych ty prašule investovala např. do plavání či pobytu v sol. jeskyni, které mají alespoň vliv na zdraví. Hodně se hřeší na to, že se rodiče, babičky či tetičky nechají zlákat na vidinu dítěte v reklamě, ale jen cpou peníze do kapes chytrákům. Je to náhodou super bysnys, dáte si inzerát, že hledáte děti od 3.měs. do 15 let do reklamy a kdo by odolal. Mluví ze mě vlastní zkušenost, poučení a taky varování pro druhé co mohou očekávat. A
- Citovat
- Upravit
prosím o kontakt
Ahoj maminky,prosím vás nemáte někdo kontakt na agenturu,která hledá děti do reklamy? Nebo nemáte některá z vás v tomto směru nějaké zkušenosti? Mám kamarádku,která má tak nádherného chlapečka,že si myslím,že je škoda,že ho nevidí všichni. Nechci ji nijak špatně poradit,prtoto se ptám na vaše zkušenosti a rady. Děkuji a přeji hezký den. Jana
- Citovat
- Upravit
Ahoj Jani,
nerada bych ti brala iluze,ale kamarádka by ti potom nemusela děkovat ale vyčítat.
Znám pár špatných zkušeností a tam jde o to že i když je děťátko sebehezčí rodiče hradí veškeré náklady (focení,upravy,oblečení atd.)
Je mi líto alë jen ti říkám ověřené informace.
Většina se dostala někam na časopis nebo reklamu tak po třech letech a pak jim řekli že už dítě není tak atraktivní a je pottřeba vyměnit (bohužel jako by to bylo zboží).
Nezlob se a pokud přeci najdeš někoho solidního tak hodně štěstí!!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,prosím vás nemáte některá z vás kontakt na agenturu která hledá děti do reklamy? Nebo nemáte některá z vás nějaké zkušenosti v tomto směru? děkuji za odpověd