Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jela bych podle toho, jak to máš daleko. Jestli kousek, tak ještě ne.
Boli to jak prase, ani pohnout se nemuzu. A do porodnice to mame tak 35km.. krizove bolesti mam
![]()
@Stirbrat píše:no tak to hodně štěstí na cestě
Boli to jak prase, ani pohnout se nemuzu. A do porodnice to mame tak 35km.. krizove bolesti mam![]()
![]()
@Stirbrat píše:
Boli to jak prase, ani pohnout se nemuzu. A do porodnice to mame tak 35km.. krizove bolesti mam![]()
![]()
Křížové bolesti jsou šílené, já si je pamatuju
no 35km je tak půl hodina jízdy, ne? Dej na svůj pocit, jestli máš pocit, že musíš jet, tak jeď…
Jela bych me se malinko doba mezi kontrakcemi prodloužila chvilku před druhou dobou porodní.tzn.asi hodinu před verdiktem můžete tlačit
@Stirbrat záleží jak to máš daleko, já bych počkala, dcera mě takhle trápila od rána a narodila se až po půlnoci
měli by být pravidelné po těch cca 4-5 minut alespoň tak 5× krat…
Uz jedte, ja mela krizove bolesti. Mela jsem taky takove casove prodlevy, teda nejvic jednou tech 8 asi…pak uz to byla sila, na ceste jsem citila kazdy kaminek
porod byl rychly, tobe preji totez
a jeste edit: mi ta aplikace napsala ze je cas odjet do porodnice- jeste jsem byla dalsi dve hodiny doma
Příspěvek upraven 12.08.19 v 19:38
@Monchichik píše:
Křížové bolesti jsou šílené, já si je pamatujuno 35km je tak půl hodina jízdy, ne? Dej na svůj pocit, jestli máš pocit, že musíš jet, tak jeď…
Jsou, me pobavila por. asistentka- uvolntete se v panvi, pohupujte si…no tezko kdyz jsem v panvi stazena a tvrda jak prkno
![]()
@kve-tinka píše:
Jsou, me pobavila por. asistentka- uvolntete se v panvi, pohupujte si…no tezko kdyz jsem v panvi stazena a tvrda jak prkno![]()
Tak já jsem přijela, šla rovnou na porodní sál a nestihla jsem žádné pohupování
ale mě to z kříže vystřelovalo i do kyčlí, myslela jsem, že mi odpadnou nohy
a přitáhnout jsem se při tlačení vůbec nemohla, to bych bývala byla bolestí pošla ![]()
Jela bych, teta měla křížové bolesti a nepoznala skrz ne kontrakce a porodila na chodbe v porodnici. Já zas neměla žádné pravidelné kontrakce, natáčeli mi monitor a ani mě nestihli odpojit a malej vypad ven ![]()
Uz tam frcime, jsem zvedava jak dopadnu. Uz po ctvrte
uz to nedavam, fakt.. od ctvrtka mam tydle bolesti..
@Stirbrat píše:
Uz tam frcime, jsem zvedava jak dopadnu. Uz po ctvrteuz to nedavam, fakt.. od ctvrtka mam tydle bolesti..
Držím ti palce ![]()
@Stirbrat určitě dej vědět…Ha rodila přesně před šesti týdny. ![]()
Přeji ti, ať máš mimčo brzo u sebe. Taky jsem měla křížové bolesti asi 18 hodin a byl to nářez
Zato ta úleva potom
![]()