Kontrola na neschopence - vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@acimedaca Byla jsem v PN celé těhotenství, teď mám už md, zaměstnavatel tu nebyl, a kontrola z ossz jednou, cca v 5. měsíci, v pátek dopoledne.
A jak jsem koukala na web, jsem v kraji s nejmenším počtem kontrol, a stejně to na mě padlo. Má máma byla doma přes rok, s vážnou nemocí srdce, a nebyli na ni ani jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mě čeká nemocenská od příštího týdne, mám vysoký tlak
A slyšela jsem, že když třeba jdete v ten den ráno k doktorovi, tak máte omluvený jakoby celý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim jestli to tak je, ale já to tak beru. Když jdu třeba v devět k dr. a vycházky mám do jedné, tak si vždycky něco vymyslim. Čekání, lékárna, nákup, mhd atd. Ale jsem v sedmém měsíci a kontrola tu ještě nebyla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky chci se zeptat. Byla u mě kobtrola a já nebyla doma, ale na listku není čas ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, chci se zeptat jestli někdo teď aktuálně měl kontrolu na neschopence, kdo je na rizikovém těhu? Ať už v týdnu nebo o víkendu?? Děkuji.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli už vám přišla nemocenská? jsem od října na PN, minulý měsíc mi přišla ještě výplata a tenhle měsíc, ještě jakoby doplatek do 14dnů (5dnů)od zaměstnavatele, ale zbytek od OSSZ zatím ne. nevíte kdy to posílají? jsem z okr. Frýdek- Místek. Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@matysulka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli už vám přišla nemocenská? jsem od října na PN, minulý měsíc mi přišla ještě výplata a tenhle měsíc, ještě jakoby doplatek do 14dnů (5dnů)od zaměstnavatele, ale zbytek od OSSZ zatím ne. nevíte kdy to posílají? jsem z okr. Frýdek- Místek. Díky :
Zavolej na toto číslo
840 406 040 zeptej se v jakém stadiu je tvá neschopenka budou chtít tvoje rodné číslo a sdělí ti kdy by ti měla dojít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku z jiného soudku…
Víte někdo, jestli může zaměstnavatel udělat kontrolu i v době, kdy už platí sociálka? Nebo třeba podat podnět sociálce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontrolu dodržování režimu dočasně práce neschopného pojištěnce provádí okresní správa sociálního zabezpečení pověřenými zaměstnanci. V období prvních 14 kalendářních dnů dočasné pracovní neschopnosti kontroluje dodržování režimu dočasně práce neschopného pojištěnce kromě okresní správy sociálního zabezpečení i zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit