Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@cecetka O co mi jde? Že tady stát z lidí dělá idioty. A akorát si všichni lezou na nervy a hádají se ![]()
@cecetka píše:
Hovorime o izolaci C+. Ne o karantene. Tak prosim neplest tyto rozdilne instituty
Ok, to máš pravdu. Ale podle mého názoru je důležitá ta karantena, kterou nemají. V té jsou nejvíc infekční.
@Pears206 píše:
Nemají. Očko nemusí dodržet tu karanténu před testem, mohou do práce, takže to týden mohou vesele roznášet všude.
Neockovani taky nemaji zadnou karantenu pred pcr testem, dokud je hygiena nevytrasuje a spravne jim tu karantenu nenařídi.
Příspěvek upraven 12.12.21 v 12:09
@JiříkMazlík píše:
@cecetka O co mi jde? Že tady stát z lidí dělá idioty. A akorát si všichni lezou na nervy a hádají se
Tak se nehadej ![]()
@Janli píše:
To není pravda. S pozitivním pcr testem mají nařízenou izolaci stejně jako neočkovaní.
JO ale v práci se testovat nemusí. Tak že když to chtějí prechodit můžou vesele dál roznášet ![]()
A na test sami chodit nebudou když jim stačí tečka ![]()
@Pears206 píše:
Ok, to máš pravdu. Ale podle mého názoru je důležitá ta karantena, kterou nemají. V té jsou nejvíc infekční.
Souhlasim.
@JiříkMazlík píše:
JO ale v práci se testovat nemusí. Tak že když to chtějí prechodit můžou vesele dál roznášet
A na test sami chodit nebudou když jim stačí tečka
Stejne jako ten neockovany si tycku do nosu strci velmi opatrně a bude negativní. ![]()
@JiříkMazlík píše:
JO ale v práci se testovat nemusí. Tak že když to chtějí prechodit můžou vesele dál roznášet
A na test sami chodit nebudou když jim stačí tečka
To je ale na každém, jak se zachová. Jsem očkovaná, ty příznaky, co jsem měla, ty bych klidně rozchodila, ale test jsem si vyžádala u dr a doma zůstala. Nejsem de.bil. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Stejne jako ten neockovany si tycku do nosu strci velmi opatrně a bude negativní.
Prece si ji nebude cpat až do mozku ![]()
Nejlepší v práci test děláme všichni a když chceš mít druhý den volný tak vyjde pozitivní
samozřejmě že falešně ![]()
@JiříkMazlík píše:
@cecetka O co mi jde? Že tady stát z lidí dělá idioty. A akorát si všichni lezou na nervy a hádají se
Tak ty k tomu šířením nesmyslů taky slušně pomáháš…
@Janli píše:
Tak ty k tomu šířením nesmyslů taky slušně pomáháš…
Od toho tu máme televizi ![]()
@JiříkMazlík píše:
Od toho tu máme televizi
na kterem programu vysilaji blbiny, ktere tu siris?
@JiříkMazlík píše:
Od toho tu máme televizi
Vážně? Nikdy jsem tam neslyšela, že by tam šířili takový nesmysly, jako jsi napsal ty..
Ja bych nechtela. Vlastne ani nevim, jak to probiha, jestli maji ty ochranne obleky? Nebo si to lajsnou bez toho?