Kontroly v izolaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.21 11:59
@Pears206 píše:
Ty bys chtěla být tím pracovníkem kontroly covid pozitivních lidí?V nutném případě může i izolaci opustit. Měla by mít respirator a ničeho se nedotýkat.

Ja bych nechtela. Vlastne ani nevim, jak to probiha, jestli maji ty ochranne obleky? Nebo si to lajsnou bez toho?

• Citovat
  • Upravit
3598
12.12.21 11:59

@cecetka O co mi jde? Že tady stát z lidí dělá idioty. A akorát si všichni lezou na nervy a hádají se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.12.21 12:00
@cecetka píše:
Hovorime o izolaci C+. Ne o karantene. Tak prosim neplest tyto rozdilne instituty :kytka:

Ok, to máš pravdu. Ale podle mého názoru je důležitá ta karantena, kterou nemají. V té jsou nejvíc infekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
12.12.21 12:01
@Pears206 píše:
Nemají. Očko nemusí dodržet tu karanténu před testem, mohou do práce, takže to týden mohou vesele roznášet všude.

Neockovani taky nemaji zadnou karantenu pred pcr testem, dokud je hygiena nevytrasuje a spravne jim tu karantenu nenařídi.

Příspěvek upraven 12.12.21 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
12.12.21 12:02
@JiříkMazlík píše:
@cecetka O co mi jde? Že tady stát z lidí dělá idioty. A akorát si všichni lezou na nervy a hádají se :nevim:

Tak se nehadej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
@Janli píše:
To není pravda. S pozitivním pcr testem mají nařízenou izolaci stejně jako neočkovaní.

JO ale v práci se testovat nemusí. Tak že když to chtějí prechodit můžou vesele dál roznášet ;)
A na test sami chodit nebudou když jim stačí tečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
@Pears206 píše:
Ok, to máš pravdu. Ale podle mého názoru je důležitá ta karantena, kterou nemají. V té jsou nejvíc infekční.

Souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
12.12.21 12:03
@JiříkMazlík píše:
JO ale v práci se testovat nemusí. Tak že když to chtějí prechodit můžou vesele dál roznášet ;)
A na test sami chodit nebudou když jim stačí tečka :mrgreen:

Stejne jako ten neockovany si tycku do nosu strci velmi opatrně a bude negativní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
12.12.21 12:05
@JiříkMazlík píše:
A na test sami chodit nebudou když jim stačí tečka :mrgreen:

To je ale na každém, jak se zachová. Jsem očkovaná, ty příznaky, co jsem měla, ty bych klidně rozchodila, ale test jsem si vyžádala u dr a doma zůstala. Nejsem de.bil. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.12.21 12:07

@brisco a právě takových jako ty je málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.12.21 12:10
@j.a.n.i1 píše:
Stejne jako ten neockovany si tycku do nosu strci velmi opatrně a bude negativní. :think:

Prece si ji nebude cpat až do mozku :lol:
Nejlepší v práci test děláme všichni a když chceš mít druhý den volný tak vyjde pozitivní :dance: samozřejmě že falešně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.21 12:39
@JiříkMazlík píše:
@cecetka O co mi jde? Že tady stát z lidí dělá idioty. A akorát si všichni lezou na nervy a hádají se :nevim:

Tak ty k tomu šířením nesmyslů taky slušně pomáháš…

• Citovat
  • Upravit
3598
12.12.21 12:45
@Janli píše:
Tak ty k tomu šířením nesmyslů taky slušně pomáháš…

Od toho tu máme televizi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.12.21 12:56
@JiříkMazlík píše:

na kterem programu vysilaji blbiny, ktere tu siris?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.21 12:58
@JiříkMazlík píše:

Vážně? Nikdy jsem tam neslyšela, že by tam šířili takový nesmysly, jako jsi napsal ty..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex