Kontroly v izolaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
12.12.21 13:39
@j.a.n.i1 píše:
Plno neockovanych taky.

To já vím. Bohužel s těmito lidmi nikdo nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.12.21 13:40
@Janli píše: Že člověk C+ nemusí do izolace..

Tak když na sobě cítíš příznaky a jsi očkovaná. Tak na test si zajít povinně nemusíš a v dost firmách testují jen neočkovane :wink:A v klidu to můžeš prechodit a dál chodit s QR kódem restaurace :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.12.21 13:45
@JanaDaR píše:
@JiříkMazlík hm, kolem mě očkovaní na test chodí - po kontaktu, při příznacích. Je snadné najít si a označit nepřítele, že jo? Hlavně že výše píšeš o tom, jací jsou lidé vůči sobě navzájem.

Leč zcela dobrovolně. Nikdo je k tomu nenutí.
A řekni proč když někdo prokáže testem že je zdraví nikam nemůže a očkovaným stačí „tečka“ a můžou všude i když by měli příznaky a jen to neřešili??
Viz nakažení po očkování kterých je zde dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
12.12.21 13:47

@JiříkMazlík neměl by ses na tohle ptát jinde? Já ta opatření nevydávám. Ani jako očkovaná nesouhlasím s každou blbinou, co panďuláci nahoře vymyslí.

• Citovat
  • Upravit
3598
12.12.21 13:49

@JanaDaR to věřím že ty opatření nejsou od tebe ;)
Ale je vidět ta logika :mrgreen:
Když nejdříve Hospody pro očkované a pak je zavřít v 22. Asi v 23 chodí kovid :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
12.12.21 13:54

@JiříkMazlík já dokonce jako očkovaná ani nikam nechodím. Nechala jsem se očkovat čistě pro to, že jsem měla poměrně nehezký průběh covidu, jsem astmatik, mám trombofilní mutaci a jako bonus trávím dost času po různých zdravotnických zařízeních s dítětem. A je samozřejmě jasné, že opět vzniknou bary v garážích a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
81480
12.12.21 13:58
@JiříkMazlík píše:
Tak když na sobě cítíš příznaky a jsi očkovaná. Tak na test si zajít povinně nemusíš a v dost firmách testují jen neočkovane :wink:A v klidu to můžeš prechodit a dál chodit s QR kódem restaurace :zed:

A co brání neockovanemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
12.12.21 14:04
@JanaDaR píše:
@Veru1987 v tomhle je de. bilní, že ti to systém neuzná.

Což ji jako ockovanou nemusi az zas tak trapit. Kdyby mela nejake problemy po, tak doktor zaznam ma a na prokazovani se to nikde nepotrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
12.12.21 14:05

@j.a.n.i1 jo, to jsem nějak nezachytila, pardon (řeším tu asi dvacet věcí naráz). Ale tak pro ostatní, no.

• Citovat
  • Upravit
101681
12.12.21 14:05
@topazio píše:
To já vím. Bohužel s těmito lidmi nikdo nehne.

Takze to neni o tom, zda je nekdo ockovany ci neockovany, ale zodpovedny ci nezodpovedny. V zadnou umeru mezi temito 4 parametry nehledejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
12.12.21 14:19
@JiříkMazlík píše:
Leč zcela dobrovolně. Nikdo je k tomu nenutí.
A řekni proč když někdo prokáže testem že je zdraví nikam nemůže a očkovaným stačí „tečka“ a můžou všude i když by měli příznaky a jen to neřešili??
Viz nakažení po očkování kterých je zde dost ;)
že Tě to tak dráždí? Se naočkuj a máš pokoj ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.21 14:19
@JiříkMazlík píše:
Tak když na sobě cítíš příznaky a jsi očkovaná. Tak na test si zajít povinně nemusíš a v dost firmách testují jen neočkovane :wink:A v klidu to můžeš prechodit a dál chodit s QR kódem restaurace :zed:

Na test musím jít, pokud mi to hygiena nařídí. To je stejný pro očkovaný i neočkovaný a v případě pozitivity do izolace. Pokud cítím příznaky, tak je to taky u obou stejný. Přecházet a šířit virus můžou taky oba stejně. Tak o co ti jde? Tvoje příspěvky postrádají logiku…

• Citovat
  • Upravit
7355
12.12.21 14:23

Budu asi skoro celý prosinec doma s dětmi. Nejprve dcerka nařízenou karanténu od 1.12., následně po týdnu pozitivní pcr. Tak jsou doma obě děti a já, manžel chodí jako očkovaný do práce :mrgreen: (@JiříkMazlík), na testy jdeme my ostatní zítra. Tak uvidíme, co bude dál. Dcerka má izolaci do 21.12. a předpokládám, že někdo z nás pozitivní bude taky.
Jo a jak to taky funguje… manžel má služební výjezdy (sám), tak to může. A když měl být 1 den v kanceláři, tak ho tam NEOČKOVANÝ kolega do testu nechtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.21 14:24
@JanaDaR píše:
@JiříkMazlík já dokonce jako očkovaná ani nikam nechodím. Nechala jsem se očkovat čistě pro to, že jsem měla poměrně nehezký průběh covidu, jsem astmatik, mám trombofilní mutaci a jako bonus trávím dost času po různých zdravotnických zařízeních s dítětem. A je samozřejmě jasné, že opět vzniknou bary v garážích a hotovo.

Vidíš, my bar v garáží máme…. :mrgreen:. Nicméně za to nemůže covid, ale před třema rokama zavřená hospůdka. Vtipný je, že se tam schází jen očkovaný a zavírá se nejpozděj v půl desáté…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
12.12.21 14:26

@Janli jasně, poněvadž ti neočkovaní ho mají někde jinde. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení