Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@j.a.n.i1 píše:
Plno neockovanych taky.
To já vím. Bohužel s těmito lidmi nikdo nehne.
@Janli píše: Že člověk C+ nemusí do izolace..
Tak když na sobě cítíš příznaky a jsi očkovaná. Tak na test si zajít povinně nemusíš a v dost firmách testují jen neočkovane
A v klidu to můžeš prechodit a dál chodit s QR kódem restaurace ![]()
@JanaDaR píše:
@JiříkMazlík hm, kolem mě očkovaní na test chodí - po kontaktu, při příznacích. Je snadné najít si a označit nepřítele, že jo? Hlavně že výše píšeš o tom, jací jsou lidé vůči sobě navzájem.
Leč zcela dobrovolně. Nikdo je k tomu nenutí.
A řekni proč když někdo prokáže testem že je zdraví nikam nemůže a očkovaným stačí „tečka“ a můžou všude i když by měli příznaky a jen to neřešili??
Viz nakažení po očkování kterých je zde dost ![]()
@JiříkMazlík neměl by ses na tohle ptát jinde? Já ta opatření nevydávám. Ani jako očkovaná nesouhlasím s každou blbinou, co panďuláci nahoře vymyslí.
@JanaDaR to věřím že ty opatření nejsou od tebe ![]()
Ale je vidět ta logika ![]()
Když nejdříve Hospody pro očkované a pak je zavřít v 22. Asi v 23 chodí kovid
![]()
@JiříkMazlík já dokonce jako očkovaná ani nikam nechodím. Nechala jsem se očkovat čistě pro to, že jsem měla poměrně nehezký průběh covidu, jsem astmatik, mám trombofilní mutaci a jako bonus trávím dost času po různých zdravotnických zařízeních s dítětem. A je samozřejmě jasné, že opět vzniknou bary v garážích a hotovo.
@JiříkMazlík píše:
Tak když na sobě cítíš příznaky a jsi očkovaná. Tak na test si zajít povinně nemusíš a v dost firmách testují jen neočkovaneA v klidu to můžeš prechodit a dál chodit s QR kódem restaurace
A co brání neockovanemu?
@JanaDaR píše:
@Veru1987 v tomhle je de. bilní, že ti to systém neuzná.
Což ji jako ockovanou nemusi az zas tak trapit. Kdyby mela nejake problemy po, tak doktor zaznam ma a na prokazovani se to nikde nepotrebuje.
@j.a.n.i1 jo, to jsem nějak nezachytila, pardon (řeším tu asi dvacet věcí naráz). Ale tak pro ostatní, no.
@topazio píše:
To já vím. Bohužel s těmito lidmi nikdo nehne.
Takze to neni o tom, zda je nekdo ockovany ci neockovany, ale zodpovedny ci nezodpovedny. V zadnou umeru mezi temito 4 parametry nehledejme.
@JiříkMazlík píše:že Tě to tak dráždí? Se naočkuj a máš pokoj ne?
Leč zcela dobrovolně. Nikdo je k tomu nenutí.
A řekni proč když někdo prokáže testem že je zdraví nikam nemůže a očkovaným stačí „tečka“ a můžou všude i když by měli příznaky a jen to neřešili??
Viz nakažení po očkování kterých je zde dost
@JiříkMazlík píše:
Tak když na sobě cítíš příznaky a jsi očkovaná. Tak na test si zajít povinně nemusíš a v dost firmách testují jen neočkovaneA v klidu to můžeš prechodit a dál chodit s QR kódem restaurace
Na test musím jít, pokud mi to hygiena nařídí. To je stejný pro očkovaný i neočkovaný a v případě pozitivity do izolace. Pokud cítím příznaky, tak je to taky u obou stejný. Přecházet a šířit virus můžou taky oba stejně. Tak o co ti jde? Tvoje příspěvky postrádají logiku…
Budu asi skoro celý prosinec doma s dětmi. Nejprve dcerka nařízenou karanténu od 1.12., následně po týdnu pozitivní pcr. Tak jsou doma obě děti a já, manžel chodí jako očkovaný do práce
(@JiříkMazlík), na testy jdeme my ostatní zítra. Tak uvidíme, co bude dál. Dcerka má izolaci do 21.12. a předpokládám, že někdo z nás pozitivní bude taky.
Jo a jak to taky funguje… manžel má služební výjezdy (sám), tak to může. A když měl být 1 den v kanceláři, tak ho tam NEOČKOVANÝ kolega do testu nechtěl…
@JanaDaR píše:
@JiříkMazlík já dokonce jako očkovaná ani nikam nechodím. Nechala jsem se očkovat čistě pro to, že jsem měla poměrně nehezký průběh covidu, jsem astmatik, mám trombofilní mutaci a jako bonus trávím dost času po různých zdravotnických zařízeních s dítětem. A je samozřejmě jasné, že opět vzniknou bary v garážích a hotovo.
Vidíš, my bar v garáží máme….
. Nicméně za to nemůže covid, ale před třema rokama zavřená hospůdka. Vtipný je, že se tam schází jen očkovaný a zavírá se nejpozděj v půl desáté…. ![]()