Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lama Lama píše:
A co brání neockovanemu?
co? jít s QR kódem do restaurace nemůže, protože žádný nemá
@Janli píše:
Na test musím jít, pokud mi to hygiena nařídí. To je stejný pro očkovaný i neočkovaný a v případě pozitivity do izolace. Pokud cítím příznaky, tak je to taky u obou stejný. Přecházet a šířit virus můžou taky oba stejně. Tak o co ti jde? Tvoje příspěvky postrádají logiku…
No když nemůžou úplně všude narozdíl od očkovaných
tak pochybuji že roznáší vyrus stejně ![]()
A divný že očkovaný se relativně všude=zdravý ![]()
@Janli píše:
Na test musím jít, pokud mi to hygiena nařídí. To je stejný pro očkovaný i neočkovaný a v případě pozitivity do izolace. Pokud cítím příznaky, tak je to taky u obou stejný. Přecházet a šířit virus můžou taky oba stejně. Tak o co ti jde? Tvoje příspěvky postrádají logiku…
Hygiena ti test nařídit nemůže.
@dedrichov píše: že Tě to tak dráždí? Se naočkuj a máš pokoj ne?
Uz zase? To mi chceš dát další dávku už ted ![]()
@JiříkMazlík píše:
@brisco a právě takových jako ty je málo
Nebo se ty pohybujes v divne bubline. V podstatě vsichni ockovani, ktere znam, si zajdou nekdy na test. Bud po kontaktu, nebo pri nachlazení.
@JiříkMazlík píše:
Tak když na sobě cítíš příznaky a jsi očkovaná. Tak na test si zajít povinně nemusíš a v dost firmách testují jen neočkovaneA v klidu to můžeš prechodit a dál chodit s QR kódem restaurace
Pokud je nekdo neockovany a citi priznaky, taky nikam nemusi, kdyz nechce a nikde to nerekne.
@stinga píše:
co? jít s QR kódem do restaurace nemůže, protože žádný nemá
Tak tam půjde se sousedovo. Nebo bez nej
@vokishka píše:
Pokud je nekdo neockovany a citi priznaky, taky nikam nemusi, kdyz nechce a nikde to nerekne.
A nejspíš ho odhalí i když pozdě antigen v práci ![]()
Kdež to nás očkované na testy v práci nikdo chodit nenutí. ![]()
@Lama Lama píše:
Tak tam půjde se sousedovo. Nebo bez nej
NA vesnici možná ale ve velkém městě ho zachvilku vyhnatnou. A vysvětli mu cizí certifikát ![]()
@JiříkMazlík píše:
A nejspíš ho odhalí i když pozdě antigen v práci
Kdež to nás očkované na testy v práci nikdo chodit nenutí.
Hele, a víš o tom, že velká část lidí zaměstnavatele vůbec nemá?
@JiříkMazlík píše:
NA vesnici možná ale ve velkém městě ho zachvilku vyhnatnou. A vysvětli mu cizí certifikát
Jak? Mimo policie mě nesnil nikdo žádat o prokázání totožnosti.
@JiříkMazlík píše:
A nejspíš ho odhalí i když pozdě antigen v práci
Kdež to nás očkované na testy v práci nikdo chodit nenutí.
Antigen rozhodne nikoho odhalit nemusi, ty jsou o nicem. A nektere firmy testuji vsechny, ocko neocko. Jen vymyslis nesmysly.
@Janli píše:
Hele, a víš o tom, že velká část lidí zaměstnavatele vůbec nemá?
Velká část no to nevím že by tu byla většina živnostníků ![]()
Ale třeba 10 % mi nepřijde jako velká část ![]()
A co ty čísla pozitivních a hospitalizovaných? Neměli by náhodou klesat s přibývajícím počtem očkování ![]()
@JiříkMazlík píše:
NA vesnici možná ale ve velkém městě ho zachvilku vyhnatnou. A vysvětli mu cizí certifikát
@JiříkMazlík píše:
Kdo se skrývá za tím nevyjádřil podnětem?
ONI? Jak?
@Janli píše:Higiena chodí společně s příslušníkem aby nedostali po hubě
Jak? Mimo policie mě nesnil nikdo žádat o prokázání totožnosti.
@vokishka píše:
Antigen rozhodne nikoho odhalit nemusi, ty jsou o nicem. A nektere firmy testuji vsechny, ocko neocko. Jen vymyslis nesmysly.
Zase některé firmy ![]()
Ano antigen je naprd ale může odhalit pozitivitu jak očko tak neočko ![]()
Ale uz snad po sté OCKOVANY NEMAJI POVINNOST SE TESTOVAT. je to jen dobrá vůle jich či zaměstnavatele ![]()