Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@JiříkMazlík píše:
@matkabagristy do análního otvoru já nesrovnavam hytlera komunisty ani masaryka jen ten graf prostě ukazuje až 100 let zpět to jsem ti měl vyfotit jen poslední 3roky??![]()
hele, to fakt nema cenu, debatovat s nekym, kdo tvrdi, ze do roku 2000 byla detska umrtnost nizka, to uz snad radeji s tim hytlerem ![]()
@matkabagristy píše:
hele, to fakt nema cenu, debatovat s nekym, kdo tvrdi, ze do roku 2000 byla detska umrtnost nizka, to uz snad radeji s tim hytlerem
Tak když ti jsem dám graf posledních 3?5? Let tak to bude v cajku
Když to v tom mém je vidět též ![]()
@JanaDaR píše:
@Veru1987 v tomhle je de. bilní, že ti to systém neuzná.
To je to posledni, dulezity je, aby mela lehky prubeh a byla zdrava.
@JiříkMazlík píše:
Tak když ti jsem dám graf posledních 3?5? Let tak to bude v cajkuKdyž to v tom mém je vidět též
ok, 2020 byla nadumrt asi 10%, podivej se na statistiky 2021, na zacatku roku byla mesicni nadumrt az 100%, misto 2000 mrtvych to bylo az 4000 mesicne.
@JanaDaR píše:
@Zeoli já ho měla, takže tohle nějak nepotřebuji zmiňovat.
Jo ja taky. A nejakej certifikat v Tecce o prodelany nemoci mi je jedno.
@JiříkMazlík proč ti tak záleží na tom, abys přesvědčil někoho o něčem, na co má už dávno svůj názor?
@Margery píše:
@JiříkMazlík proč ti tak záleží na tom, abys přesvědčil někoho o něčem, na co má už dávno svůj názor?
ono to chce mit svuj nazor podlozeny fakty. Vzdyt jirka ani neumi spocitat pravdepodobnost, s jakou se ockovany/neockovany dostane na jip. Je to 5%/25%, tzn, ockovanych je na jip 5-6× mene. Stejne je to i s rizikem umrti, to je rovnez 6× nizsi nez u ockovanych. Dala jsem tu odkaz na statistiky. Vkladam jeste jednou tabulku, ktera doklada vliv ockovani/promoreni na umrtnost na covid.
https://www.czso.cz/…zso/obypz_cr
Staci kouknout na graf.
@matkabagristy tak to chce Profesora matematiky ![]()
@matkabagristy píše:
ono to chce mit svuj nazor podlozeny fakty. Vzdyt jirka ani neumi spocitat pravdepodobnost, s jakou se ockovany/neockovany dostane na jip. Je to 5%/25%, tzn, ockovanych je na jip 5-6× mene. Stejne je to i s rizikem umrti, to je rovnez 6× nizsi nez u ockovanych.Dala jsem tu odkaz na statistiky. Vkladam jeste jednou tabulku, ktera doklada vliv ockovani/promoreni na umrtnost na covid.
https://www.czso.cz/…zso/obypz_cr
Staci kouknout na graf.
No taky hezké ![]()
A věř že dneska mám v práci času dost a můžu se hádat až do večera abych se nenudil.
A vůbec nechceš zajít třeba na kávu a probrat to osobně? ![]()
@JiříkMazlík píše:A vůbec nechceš zajít třeba na kávu a probrat to osobně?
@matkabagristy a já ho tu mam rozdelanyho a ty todle
žádný rukávek nebude. ![]()
@JiříkMazlík píše:
@matkabagristy tak to chce Profesora matematikyNo taky hezké
A věř že dneska mám v práci času dost a můžu se hádat až do večera abych se nenudil.
A vůbec nechceš zajít třeba na kávu a probrat to osobně?
jestli mas argumenty, hadej se. Na slatniny uz reagovat nebudu.
@Lama Lama píše:
@matkabagristy a já ho tu mam rozdelanyho a ty todležádný rukávek nebude.
si ho nech. Ja mam materialu na vzdelavani dost ![]()
@Lama Lama píše:
@matkabagristy a já ho tu mam rozdelanyho a ty todležádný rukávek nebude.
Tak kde a v kolik
Klidne i něco dobrého si dám ![]()