Konzistence stolice po příkrmech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucka_ova jak pisu, myslim, ze az budou mit zizen, tak je to donuti
to prosim nechapejte tak, ze ji hodlam trapit zizni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nechápeme, jasně
Hele třeba můj prostřední synovec nechtěl pít vůbec, to mu už třeba bylo přes rok a my za ním lítali s pitím jak magoři a nic! On každý prcek je fakt jiný, tak si musíme počkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne. A ja mam pocit, ze ta moje zabicka si stejne nic nenecha vnutit, proste se mi jen smeje
Takze sice zkousim, ale ma me proste totalne omotanou kolem prstu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je jasný, to nás mají všichni! Jenom, co z nás vylezou, říkají si: „tady to mám na povel já!“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte maminky chci se zeptat jak vypada stolice po prikrmech hlavně po švestkach??U nás to vypadá žlutozelené někdy až tmavě zelená. Je to normální??Děkuji za odpoved
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milé maminky,
chtěla bych Vás poprosit, zda by jste si nenašly 10 minut svého času a nevyplnily mi dotazník k závěrečné práci. Jsem studentkou oboru Nutriční terapeut na lékařské fakultě a píší práci o stravování matek v období jednoho roku po porodu. Pokud se v tomto období nacházite, budu Vám velice vděčná za vyplnění. Doufám, že i výsledky tohoto dotazníku můžou do budoucna přispět ke zlepšení péče a informovanosti maminek o jejich výživových potřebách. Přeji Vám krásné mateřství ![]()
dotazník k vyplnění zde:
https://www.survio.com/…4X5D3F9P3F8J
- Citovat
- Upravit