Korejská kosmetika 10 kroků

22
25.3.23 09:54

Korejská kosmetika 10 kroků

Ahoj holky :mavam: zkoušel tu někdo korejskou kosmetiku?
A dělá někdo z vás tu 10 krokovou?
Poslední dobou mi pořád vyskakuje na fb a na internetu jsem četla jen dobré zkušenosti :mrgreen:
A z jaké stránky objednavate? Nebo jakou značku? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
25.3.23 09:59

Fb skupina skincare/peče o plet, tam najdeš o korei vše, používám koreu, ne nutně tu 10 krokovou, nemám ani denně stejný počet kroků či vrstev. rutinu mám z 80% koreu, k tomu la roche posay effeclair duo a nějaké bylinkové vody od purity vision.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.23 12:25

Kosmetiku miluju, ale z 10 kroků by švihlo i mě. :think: To je každodenní péče, nebo extra rituál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
25.3.23 13:05

Tak denně 10 kroků by mě zabilo. Já prostě umeju obličej, použiji oční krém, pak pleťové sérum, pak krém a konec. A používám značku Balea :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
25.3.23 13:07

Já jsem ráno ráda, když si vyčistím zuby. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.3.23 13:23
@broskvová zmrzlina píše:
Kosmetiku miluju, ale z 10 kroků by švihlo i mě. :think: To je každodenní péče, nebo extra rituál?

každodenní péče, ono to je celkem rychlý, když víš pořadí, ty vrstvy jsou tenké, nečekáš na vsaknutí nebo tak. jen musíš vědět kombinace a pořadí a pak je to šup šup, což ze začatku nevíš. A pak taky zaleží, co zakl. myslí, jestli 10 produktů po sobě nebo 10 vrstev jednoho produktu - to je v korei celkem populární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.3.23 13:24
@lucad77 píše:
Já jsem ráno ráda, když si vyčistím zuby. :lol:

od probuzení vycházíme z domu za půl hodiny, když si ráno neumývám vlasy, za 40 minut pokud si je umývám :lol: je to o zvyku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.3.23 18:05

@Moni776 používám jen korejskou kosmetiku, cca 8kroku zatím jen chvíli ale vyhovuje mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
25.3.23 21:21

Korejskou kosmetiku jsem začala používat nedávno a řekla bych, že se mi pleť trochu zlepšila. 10 kroků nedělám každý den, jen 1 týdně (maska a peeling podle mě není potřeba každý den a opalovací krém používám jen když jdu ven). Produkty jsem objednávala na ksisters.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.10.23 16:44

Ja pouzivam korejskou kosmetiku od ledna a neskutecne se mi zlepsila plet. Delam dvoji cisteni, pak toner, sneci esenci a krem s ceramidy. Rano jeste pouzivam vitamin C na vycistenou plet a SPF. Uplne mi zmizely pigmentove skvrny a mam plet takovou jakoby napapanou, hebkou a zarivou. Kupuju na ****

Edit adminem - smazání odkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast