Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27929
15.1.19 20:03
@kornelije píše: :think: omáčkám?.. zajímavá kombinace..a jakou omáčku?

Napr. dnes s osso bucco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.1.19 20:04
@ekira5 píše: Áno. Keď dáš viac vody budeš mať polievku ;)

hehe,vcera som robila sosovicovu polievku a dnes mam z nej kasu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
15.1.19 20:08
@ekira5 píše:
Napr. dnes s osso bucco

To je maso ne?.. já myslela že třeba koprová apod.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
15.1.19 20:10

@Havlova je tu par receptu na polevky s vlockami (jesttli hledas ty, nestiham to docitat a nejak se mi to mota :mrgreen: )
Treba Ovesna se zeleninou, ale ja tim zahustuji dost polevek pro děti,davam je k veceri,tak aby nebyl hlad ;) a ja to miluju taky v polevce. I kdyz ne vsude se hodí ;)

Příspěvek upraven 15.01.19 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27929
15.1.19 20:15
@Marseni píše:
hehe,vcera som robila sosovicovu polievku a dnes mam z nej kasu :mrgreen:

Väčšinou to býva naopak, kaša sa riedi na polievku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14111
15.1.19 20:16
@kornelije píše:
@Marseni @Barrrbucha tak já si myslím že kvalita se rovná také střídmost v jídle..

Takze je jedno, cim se stravujes, hlavne ze toho je malo? Nebo jak to myslis? Stridmost chapu, ale zajima me, co ty si predstavujes pod kvalitnim jidlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14111
15.1.19 20:18

Jinak s cockou to mivam naopak :) Jeden den je kase a druhy den ji zredim vyvarem na polevku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.1.19 20:19
@ekira5 píše:
Väčšinou to býva naopak, kaša sa riedi na polievku :mrgreen:

ja to mam nejak vobracene :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
15.1.19 20:23
@Barrrbucha píše:
Takze je jedno, cim se stravujes, hlavne ze toho je malo? Nebo jak to myslis? Stridmost chapu, ale zajima me, co ty si predstavujes pod kvalitnim jidlem…

Tak kvalitní potravinou jsem se stravovala před pár lety.. babička kupovala jen sůl a cukr.. vše ostatní bylo domácí, bio, kvalitní.. takové uzené masíčko ze svíčkové jsem třeba tady už nikdy nejedla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.1.19 20:24
@kornelije píše:
Tak kvalitní potravinou jsem se stravovala před pár lety.. babička kupovala jen sůl a cukr.. vše ostatní bylo domácí, bio, kvalitní.. takové uzené masíčko ze svíčkové jsem třeba tady už nikdy nejedla.. ;)

takze si kvalitnou stravou prejedena,tak si teraz presedlala na menej kvalitnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14111
15.1.19 20:24

A pridavam nas jidelnicek: Snidane-domaci chleba s maslem a sunkou, Svacina-domaci jogurt s boruvkami, Obed-hovezi vyvar, bramborova kase, uzene, kys.okurka, Svacina-rohlik, lucina, okurka, Vecere-buchticky se sodo. Jsme tri a Kornelcin rozpocet prekrocen minimalne trikrat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
15.1.19 20:25

Tahle diskuze damy neni o kvalitnim jidle, ale o setreni, nebo si myslite, ze rodiny, kterym musi stacit na jidlo 5 tis jedi ryby, nebo hovezi maso? Kornelije zalozila diskuzi o setreni ne o tom, co je a neni kvalitni jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.1.19 20:28
@pionyrka píše:
Tahle diskuze damy neni o kvalitnim jidle, ale o setreni, nebo si myslite, ze rodiny, kterym musi stacit na jidlo 5 tis jedi ryby, nebo hovezi maso? Kornelije zalozila diskuzi o setreni ne o tom, co je a neni kvalitni jidlo.

ano,to viem.ale aj moj prispevok bol o setreni a zaroven aj o kvalite,vid mlete maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14111
15.1.19 20:32
@pionyrka píše:
Tahle diskuze damy neni o kvalitnim jidle, ale o setreni, nebo si myslite, ze rodiny, kterym musi stacit na jidlo 5 tis jedi ryby, nebo hovezi maso? Kornelije zalozila diskuzi o setreni ne o tom, co je a neni kvalitni jidlo.

Jako promin, ale Kornelije zatim neukazala ani jidelnicek a ani jak setri. Kdyz uz vystavila nejake nakupy, tak ji to financne hrube nevychazelo a kdyz ji na to nekdo upozornil, tak se radsi na par dni stahla. Btw vis, ze kdyz si das na chleba jeden platek kvalitni sunky, tak te zasyti xkrat vic, nez dvacet deka nekvalitniho levneho salamu? Takze ten jeden platek drahe sunky te ve vysledku vyjde levneji. A ja navic nikde netvrdim, ze mas ryby nebo hovezi jist denne :roll: A myslim si, ze setrit se da i kdyz nejis blafy typu jedno vyvarene kureci kridlo na osobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.1.19 20:33

jedno kridlo na osobu som nikde nevidela pisane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie