Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35331
15.1.19 18:15

My jsme 4, jeden pubertak a manzel ji jako chlap, nezobe a pocitam, ze do 12 tis. se urcite nevejdeme ani nahodou. A to navic mame zaplacene obedy( ja ne vzdy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
15.1.19 18:17
@Marseni píše:
@kornelije tak napriklad,hovadzie maso,ryby,moze byt aj bravcove,ale nie mlety polotovar :think:

Maso když se pomele je stále maso.. nestane se z neho po umleti něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
15.1.19 18:25
@Marseni píše:
@kornelije tak napriklad,hovadzie maso,ryby,moze byt aj bravcove,ale nie mlety polotovar :think:

Je to marný, je to marný, je to marný … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16453
15.1.19 18:27
@Sheenak píše:
Je to marný, je to marný, je to marný … :mrgreen:

A není to pravda?.. chceš snad tvrdit něco jiného? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14109
15.1.19 18:27

Jenze je rozdil mezi mletym masem a vyrobkem z mleteho masa, nebo jak se to nazyva…Podivej se nekdy na slozeni, zjistis, ze to obsahuje vic veci, nez jen maso. A mrkni taky nekdy na obsah tuku. Navic ja si nikdy v tech tvych par pokusech o jidelnicek nevsimla hoveziho nebo ryby (klidne me oprav, jestli se pletu)…A hovezi a ryby jaksi spadaji do kvalitniho stravovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
15.1.19 18:35
@Barrrbucha píše:
Jenze je rozdil mezi mletym masem a vyrobkem z mleteho masa, nebo jak se to nazyva…Podivej se nekdy na slozeni, zjistis, ze to obsahuje vic veci, nez jen maso. A mrkni taky nekdy na obsah tuku. Navic ja si nikdy v tech tvych par pokusech o jidelnicek nevsimla hoveziho nebo ryby (klidne me oprav, jestli se pletu)…A hovezi a ryby jaksi spadaji do kvalitniho stravovani.

Asi tak no. Mleté namleté doma je skutečně maso ( plus teda sůl, koření ), ale mleté z obchodu… konzervanty ( zbytečný, když se dá umlýt doma )

• Citovat
  • Upravit
14109
15.1.19 18:36

Moje rec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
15.1.19 18:45

A úplně nejlepší je mít doma prasátko a kravičku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.1.19 18:53
@kornelije píše:
Maso když se pomele je stále maso.. nestane se z neho po umleti něco jiného :mrgreen:

Mylis sa,v kupovanom mletom mase su pomlete koze,chrupavky ap.dalej ani nechcem vediet.keby si si kupila maso a dala pomliet,videla by si rozdiel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
15.1.19 18:54
@kornelije píše:
A úplně nejlepší je mít doma prasátko a kravičku.. ;)

A netrkne te to. Uz xy diskuse a zeny Ti pisi to same. A nic, marny. Dal mlety, co pochoduje a tak. Zna tva rodina svickovou, rostenku, dort jen tak? Ovoce bez pridelu? Nezna. Na to sve setreni, ktere ani neumis, nikoho uz nepresvedcis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27929
15.1.19 18:57
@Havlova píše:
@kornelije Samozřejmě vím, že se ovesné vločky kupují v potravinách. Dokonce mám doma asi 3 druhy, tak jsem chtěla vědět, jestli jsou lepší ty velké, nebo jemné.

Keď dáš väčšie, opraž ich na začiatku, budú mať lepšiu chuť a nerozvárajú sa tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
15.1.19 19:00
@ekira5 píše:
Keď dáš väčšie, opraž ich na začiatku, budú mať lepšiu chuť a nerozvárajú sa tak :palec:

Ja kupuji jemné, nenamacim je prez noc.Rano jen zaliju mlekem,povarim a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
15.1.19 19:05
@jkra píše:
A netrkne te to. Uz xy diskuse a zeny Ti pisi to same. A nic, marny. Dal mlety, co pochoduje a tak. Zna tva rodina svickovou, rostenku, dort jen tak? Ovoce bez pridelu? Nezna. Na to sve setreni, ktere ani neumis, nikoho uz nepresvedcis.

Já nevím o co ti jde?.. já nakupují podle sebe.. nepotřebují ani svíčkovou a ani roštěnky.. :roll:
ale tobě to určitě přeji..dej si s chutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27929
15.1.19 19:11
@lucynka25 píše:
Ja kupuji jemné, nenamacim je prez noc.Rano jen zaliju mlekem,povarim a hotovo.

Ako polievku? Myslíš kašu, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
15.1.19 19:12
@kornelije píše:
Já nevím o co ti jde?.. já nakupují podle sebe.. nepotřebují ani svíčkovou a ani roštěnky.. :roll:
ale tobě to určitě přeji..dej si s chutí ;)
ptala ses co je kvalitni strava, uz asi poste.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat