Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jkra píše:
ptala ses co je kvalitni strava, uz asi poste.
Já si kvalitní stravu představují jinak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@ekira5 jj jako kasi.Vy jste resili polevku?![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5
haha
tak to jo,ale tak tedy taky pouzivam ty jemne na dohusteni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@ekira5haha
tak to jo,ale tak tedy taky pouzivam ty jemne na dohusteni.
Já taky mám radši jemné.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Jako chceš říct, že pomleté maso bůhví z čeho pár hodin před expiračkou je kvalitnější než dobré hovězí?
U vás o tom, co je zdravé a „kvalitní“, rozhoduje jen to, co je momentálně v akci nebo slevě. Nikdy nekoupíš potraviny jen proto, že na to máte zrovna chuť. ![]()
Neříkám, že kuřecí maso nebo luštěniny je špatné, ale chce to pestrost. O tom je život. Ne přežívání. Vězni mají rozmanitější jídelníček než tvé děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Ale ano,kvalitna strava moze byt aj bez masa,nahradis ho strukovinami ap.,ale teda pre mna masny vyrobok,ktory sa predava pod pojmom mlete maso neni kvalitna strava .ale ty si var ako chces,je to tvoja vec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka dnes měla na oběd hraskovou kaší s uzeným.. děláte někdo?.. polévku znám ale kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Prosim te a mohla by ses o tu tvou predstavu podelit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Dcerka dnes měla na oběd hraskovou kaší s uzeným.. děláte někdo?.. polévku znám ale kaše
Ano robim hrachovu kasu,ale niekedy dam miesto udeneho masa parok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha píše:
Prosim te a mohla by ses o tu tvou predstavu podelit?
Ja by som bola tiez zvedava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marseni píše:
Ale ano,kvalitna strava moze byt aj bez masa,nahradis ho strukovinami ap.,ale teda pre mna masny vyrobok,ktory sa predava pod pojmom mlete maso neni kvalitna strava .ale ty si var ako chces,je to tvoja vec.
Nevím já žádný polotovar nekupuji..na mletém mase nejsou napsáne žádné konzervanty apod..
.. já si s chutí třeba dám lovecký salám, herkules, junior, tlačenku atd..atd..a mohla bych jmenovat milión dalších potravin které koupím a opravdu neřeším u každého výrobku jestli patří mezi nejkvalitnější potraviny.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marseni píše:
Ano robim hrachovu kasu,ale niekedy dam miesto udeneho masa parok
A děláš jí ze zeleného hrášku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Nevím já žádný polotovar nekupuji..na mletém mase nejsou napsáne žádné konzervanty apod.... já si s chutí třeba dám lovecký salám, herkules, junior, tlačenku atd..atd..a mohla bych jmenovat milión dalších potravin které koupím a opravdu neřeším u každého výrobku jestli patří mezi nejkvalitnější potraviny..
Tak mozno sa niekde predava mlete maso,ja som videla len masny vyrobok a tam toho masa moc nie je.Ale samozrejme aj ja si dam salamy,klobasy atd.tiez nedodrziavam striktne zdravu a kvalitnu stravu.Len som chcela poukazat,ze ak kupis hotove ml. maso a kupis maso a das si ho pomliet,je to rozdiel a v neposlednom rade aj financny. U nas stoji maso cca 3.50 a viac kilo bravcoveho a za polkila mleteho das 2.50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
A děláš jí ze zeleného hrášku?
Nie,zo sucheho hrachu zlteho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit