Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije to jsou starosti
tak snad na to příjdou.
@jezzz budu muset něco stáhnout, já to te´d nedám takhle jednotlivě, už jsem v tom zamotaná
budu si muset vystačit jen s jídlem, drogerii atd..už mám plný šuplík účtenek, do toho mi to motá manžel, něco přitáhne, účet nemá
příští měsíc snad bude lepší..ale nějak to ted snad bude, jen to nebude tak jak jsem chtěla dopodrobna, to prostě nedávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidala jsem recept na ten guláš z hlívy , kdyby někdo chtěl zkusit. Já jí koupila za 24kč (400g), takže to bylo za pár korun ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije
Taky drzim palce ať je vše v pořádku a zjisti brzy co se děje. Jinak boreliozu muze člověk mit i když testy vychazi negativne. Ve tretim trimestru se mi udelaly na nohou velké tmave mapy a nakonec me na boreliozu pro jistotu prelecili i kdyz byly dvoje krevni testy negativní. Jak jsem pochopila, tak ty testy maji odhalit protilatky, ktere si organismus sam vytvoří, kdyz clovek boreliozu dostane. Ale u urciteho procenta lidi se ty protilatky nevytvori i kdyz boreliozu mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Filanda píše:
@kornelije
Taky drzim palce ať je vše v pořádku a zjisti brzy co se děje. Jinak boreliozu muze člověk mit i když testy vychazi negativne. Ve tretim trimestru se mi udelaly na nohou velké tmave mapy a nakonec me na boreliozu pro jistotu prelecili i kdyz byly dvoje krevni testy negativní. Jak jsem pochopila, tak ty testy maji odhalit protilatky, ktere si organismus sam vytvoří, kdyz clovek boreliozu dostane. Ale u urciteho procenta lidi se ty protilatky nevytvori i kdyz boreliozu mají.
Ona ma ale za sebou lumbalku, takze boreliozu vyloucili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napadla nás také alergie, nebo spalničky, po včerejším vyšetření na rehabilitaci konečný verdikt je krční páteř..a nateklý obličej a netekle kotníky s tím souvisí..na rehabilitaci s ní pocvicili, zatepovali jí záda..dnes by ji měli pustit..
nejvíc je mi ji líto že musela přetrpět tu punkci..
Děkuji že jste na nás myslely… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije tak hlavne, ze to nebylo nic vazneho. Preji brzke uzdravení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@kornelije tak hlavne, ze to nebylo nic vazneho. Preji brzke uzdravení
Děkuji.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavne, at je dcerce lip, @kornelije ![]()
Ja asi zitra povalim na ortopedii, zlobi me koleno uz par dnu… A patek/sobota jsem myslela, ze vypustim dusi.
Dnes se bolest zmenila z ostre obcasne (pri spatnem pohybu) na neustalou tupou, poboliva to az jakoby k prstum na nohou (k tomu i pocit prelezene nohy, jako kdyz blbe sedite).
No, uz to vidim, jak prvni bude moct za vse obezita ![]()
Jinak ted varim hrachovou polevku a pecu jeste na rychlo kynuty kolac s merunkama a orechy s posypkou (nechce se mi belhat do obchodu, tak oboji varim dle zasob
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
můj dotaz sem asi tak nějak nepatří, ale nedá mi to se nezeptat…
Ve školce máme, že se nesmí na oslavy nosit nic z domácích výrobků ( muffinky, perníčky atd) a jen balené a s vyznačeným datem spotřeby. Pokud z cukrárny, tak od cukráře označené a s datem spotřeby. Máte to taky tak někdo ve školce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@no.to.mi.pověz píše:
Dobrý den,můj dotaz sem asi tak nějak nepatří, ale nedá mi to se nezeptat…
Ve školce máme, že se nesmí na oslavy nosit nic z domácích výrobků ( muffinky, perníčky atd) a jen balené a s vyznačeným datem spotřeby. Pokud z cukrárny, tak od cukráře označené a s datem spotřeby. Máte to taky tak někdo ve školce?
Nemáme. Naopak, občas maminky donesly domácí dortíky, na Vánoce cukroví atd… Nikdy to nikomu nevadilo. Nevím, jestli je to tak dobře, ale nikdy to nikdo neřešil. A popravdě některá nařízení mi přijdou úplně zbytečná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@no.to.mi.pověz ne, u nas normalne nosi maminky na oslavy svoje pecene veci a na vanoce nosime trosku cukrovi, kdyz maji.deti besidku.
Ted.jde dcerka do nove skolky a dle fotek, co maji na fb, jsou tam porad nejake narozeniny a velke oslavy s dortama, buchtama atd..
Ale chapu, ze to. nekde nechteji,preci.jen zodpovidaji za deti a buhvi v jakych podminkach se to peklo, varilo nebo co v tom je.
Ja nejsem tam uzkoprsa,me.to nevadi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit