Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1923
17.4.19 19:50
@no.to.mi.pověz píše:
Dobrý den,

můj dotaz sem asi tak nějak nepatří, ale nedá mi to se nezeptat…

Ve školce máme, že se nesmí na oslavy nosit nic z domácích výrobků ( muffinky, perníčky atd) a jen balené a s vyznačeným datem spotřeby. Pokud z cukrárny, tak od cukráře označené a s datem spotřeby. Máte to taky tak někdo ve školce?

Pracuji jako ředitelka Ms. A ano opravdu by se nemělo vznášet nic domácího, pouze originál balene či koupené. Stanovisko hygieny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
17.4.19 19:53
@janoma píše:
Pracuji jako ředitelka Ms. A ano opravdu by se nemělo vznášet nic domácího, pouze originál balene či koupené. Stanovisko hygieny.

Nicmene, jako dogma to nebereme. Alespoň myslím.
Na Vánoce jsme za cukroví moc rady. :potlesk: Nicméně to je asi tak vše. Oslavy si děláme s dětmi samy. Rodiče nosí pouze ovoce a my pak vyrábíme narozeninové dobroty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.19 10:29

Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
18.4.19 10:56

Ahoj holky.. už jsem zpátky u šetření.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.19 10:58

Snad je na tom dcera lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
18.4.19 10:58

Zdravím :mavam: My teď ušetříme za sladkosti. Dnešní den u nás chodí děti koledovat a přinesli toho 3 košíky. :D Tak doufám, že jim to taky na dlouho vydrží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
18.4.19 11:05
@Asmi píše:
Snad je na tom dcera lépe :hug:

Celý týden litame po doktorech…jeden den kontrola u praktické doktorky, včera rentgen páteře, další den návštěva rehabilitace..a všude se neskutečně dlouho čeká… už ji je lépe ale stejně stále leží.. když déle sedí nebo chodí tak se jí začne točit hlava a má pocit na zvracení..a je protivná jak veš.. :cert: není zvyklá být sama a strašně moc se nudí.. přítel je na cestách a tak sem tam u nás přespí kamarádky… nebo přijede babička na pokec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
18.4.19 11:07
@adamura píše:
Zdravím :mavam: My teď ušetříme za sladkosti. Dnešní den u nás chodí děti koledovat a přinesli toho 3 košíky. :D Tak doufám, že jim to taky na dlouho vydrží. :mrgreen:

Dnes děti chodí koledovat?.. :think: to neznám..u nás chodí 14 dnů před Velikonocemi děvčata..ale naše už nechtějí.. vždy nám sladkostí vydržely až do Vánoc.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.19 11:18
@kornelije píše:
Celý týden litame po doktorech…jeden den kontrola u praktické doktorky, včera rentgen páteře, další den návštěva rehabilitace..a všude se neskutečně dlouho čeká… už ji je lépe ale stejně stále leží.. když déle sedí nebo chodí tak se jí začne točit hlava a má pocit na zvracení..a je protivná jak veš.. :cert: není zvyklá být sama a strašně moc se nudí.. přítel je na cestách a tak sem tam u nás přespí kamarádky… nebo přijede babička na pokec..
:lol: Protivná jak veš :lol: Chci se zeptat, zda jí povolili ve škole jiný termín maturních písemek, když byla v nemocnici…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
18.4.19 11:20
@Asmi píše: :lol: Protivná jak veš :lol: Chci se zeptat, zda jí povolili ve škole jiný termín maturních písemek, když byla v nemocnici…

Maturovat by měla až příští rok…a jestli dokončí tento rok si netroufam ani domyslet.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.19 11:21
@kornelije píše:
Maturovat by měla až příští rok…a jestli dokončí tento rok si netroufam ani domyslet.. :,(

Určitě dokončí, nastaví jí individuální studijní plán :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
18.4.19 11:29

@kornelije a na jak dlouho to bude jeste mit, to léčení?

Jinak ja uz nezapisuju, zamotala jsem se do toho..takzr zkusim v kvetnu znovu :oops: obdivuji te, ze to aspon castecne zvladas psat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
18.4.19 11:38
@Asmi píše:
Určitě dokončí, nastaví jí individuální studijní plán :palec:

Už opakovala jeden ročník kvůli nemocí..a hlavně je problém s praxí..i když teď jak byla v nemocnici tak jeden den jeli do Ostravy a další do Prahy do Motola..tak alespoň nevadilo že nebyla ve škole.. uvidíme jsem sama zvědavá jak to s ní dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
18.4.19 11:41
@lucynka25 píše:
@kornelije a na jak dlouho to bude jeste mit, to léčení?Jinak ja uz nezapisuju, zamotala jsem se do toho..takzr zkusim v kvetnu znovu :oops: obdivuji te, ze to aspon castecne zvladas psat..

Bude chodit na rehabilitaci, po Velikonocích jde na krev a další vyšetření..

To chce disciplínu jinak se člověk zamotá ráz dva :mrgreen:.. manžel většinou se mnou chodí nakupovat a dlouho dlouho trvalo než pochopil že u pokladny mám rozděleny nákup drogerie a jídlo.. vždy mrcel že jsem jediná co to tak dělá a že ostatní zdržují.. :mrgreen: už si zvykl a už neprudi.. A taky jsem ho musela naučit brát si účtenky když chodí nakupovat sám.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
18.4.19 12:32
@kornelije píše:
Dnes děti chodí koledovat?.. :think: to neznám..u nás chodí 14 dnů před Velikonocemi děvčata..ale naše už nechtějí.. vždy nám sladkostí vydržely až do Vánoc.. :mrgreen:

To je zvyk jen v naší vesnici. Široko daleko se to nedělá. :D Ale je to opravdu jen koleda, žádné šlehání holek nebo kluků. Starší lidé to mají strašně rádi a těší se, že je přijde někdo obveselit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat