Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije holka to ja vim. nejhorsi je kdyz takovy scenar budes nekomu vypravet tak ti rekne ze sis to vymyslela dokud se on sam nebo nekdo z blizkych do treba totozneho problemu nedostane. Mluvim z osobni zkusenosti. ![]()
Jjj taky to tak mam pomoci a usnadnit to trochu i dospelym detem. I kdyz to nejsou miliony tak nejaka kacka to je. Dcera po VS bydlela jeste nejaky cas s nama a prispivala na bydleni a stravu. To vse jsem odkladala tech xy mesicu stranou a pak ji to vse dala najednou. Bulela jak zelva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme dnes na výletě v jiném městě a tam mají Albert(ten u nás není, stejně jako Billa), tak jsme tam zabrousili, a přijde mi že je tam dost draho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 anicko ja bydlim ve velkem meste a mame tu vsechny obchodni retezce. do albertu chodim pouze pro akcni veci pokud je cena prizniva ale jinak tam tez nic nekupujeme neb i pro nas je tam prilis draho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička píše:
@kornelije holka to ja vim. nejhorsi je kdyz takovy scenar budes nekomu vypravet tak ti rekne ze sis to vymyslela dokud se on sam nebo nekdo z blizkych do treba totozneho problemu nedostane. Mluvim z osobni zkusenosti.
Jjj taky to tak mam pomoci a usnadnit to trochu i dospelym detem. I kdyz to nejsou miliony tak nejaka kacka to je. Dcera po VS bydlela jeste nejaky cas s nama a prispivala na bydleni a stravu. To vse jsem odkladala tech xy mesicu stranou a pak ji to vse dala najednou. Bulela jak zelva.
Jsme na stejné vlně..
já taky jím bokem šetřím z toho co nám dávají s přítelem na bydlení..ale celkem hodně věcí už měla předem koupených..na vánoce na narozeniny dostála i kromě dárků pro sebe taky věci do výbavy.. povlečení, ručníky, osušky, utěrky.. teď na narozeniny varnou konvicí, sadů talířku s hrnečkama..atd.
Před chvílí jsem se vrátila z nákupu a opravdu děs.. cibule už stojí 29,90 za kilo..
a celkově se mi zdá že opět podražilo.. @Anna766 a do Albertu taky moc nechodím jenom když je něco zajímavého v akcí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička @kornelije kam chodíte nejradši?
Máme tu Kaufland, Penny, Tesco a Lidl. Stavi se tu Billa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
@Jedna babička @kornelije kam chodíte nejradši?
Máme tu Kaufland, Penny, Tesco a Lidl. Stavi se tu Billa.
Já určitě Kaufland… mám to nejblíž a mají tam nejlepší akce a zajímavé slevy.. slevnuji i během dne ale nejvíc kolem šesté, sedmé osmé hodiny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 jinak Tesco mám ráda na ty jejich výprodeje a hodně tam mají ve slevě kosmetiku… tak jednou za čas jedu nakouknout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno asi tak ani ne měsíc se zavíral u nás Lidl.. byly tam mega výprodeje, a každý den přivezl kamion další zboží…co jsem pochopila tak většinou oblečení atd..trvalo to několik dnů a ty poslední dny byla akce že co se vleze do tašky stojí dohromady 200,– Kč
..na Facebooku psali že nakoupili pěkně věci…ale umíte si to představit ty fronty
.. otevíralo se v osm a fronta od šesti od rána.. venku se čekalo na volný vozík a prostě masakr..a to psali někteří že tam chodili každý den do fronty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
@Anna766 jinak Tesco mám ráda na ty jejich výprodeje a hodně tam mají ve slevě kosmetiku… tak jednou za čas jedu nakouknout..
Taky chodím hlavně do Kaufu, Tesco občas, Penny občas, do Lidlu minimálně. Na Billu jsem zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Taky chodím hlavně do Kaufu, Tesco občas, Penny občas, do Lidlu minimálně. Na Billu jsem zvědavá.
Co jsem slyšela tak Billa je docela drahá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Co jsem slyšela tak Billa je docela drahá..
Uvidíme. Teď je tu ve fázi stavby.
Peču margotku, tu z vedlejší diskuze, tak jsem zvědavá jaká bude. Peču ji v dortové formě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Uvidíme. Teď je tu ve fázi stavby.
Peču margotku, tu z vedlejší diskuze, tak jsem zvědavá jaká bude. Peču ji v dortové formě.
Kterou?..tu suchou nebo se zakysanou smetanou?..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Kterou?..tu suchou nebo se zakysanou smetanou?..
Tu suchou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Tu suchou.
Tak dej pak vědět jak chutnala…u nás je oblíbená a nahoru si ještě mažeme marmeládou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit