Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja nakupuju temer vyhradne v Lidlu a v Globusu. V Kauflandu vzdycky bloudim, nejsem schopna nic najit, ten obchod je mi krajne nesympaticky, v Penny mivam pocit, ze si nevyberu ( hodne mizerna kvalita), Albert je u nas opravdu nepekny, a to i po prestavbe, tam chodim zridka. Do Billy chodim naopak rada, ale prijde mi drazsi… Do Tesca zabloudim obcas, spis nahodou…normalni, nemam vyhrady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejraději mám Glóbus. Jednoznačně největší možnost výběru čehokoli. Maso ve skvěle kvalitě. Jediné tam jsem ochotna koupit mleté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii Mleté kupuji jedině u našeho řezníka - namele konkrétní kousek masa, který si ukážu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička ty taštičky jsou krásné.. kde se to da koupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije davam je do aukci na facebooku bazarek-sance onkolackum. ten kdo prihodi nejvice toho set je. zaplati koruny na ucet onkolackum. me postovne a ja poslu vyherci na adresu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička píše:
@kornelije davam je do aukci na facebooku bazarek-sance onkolackum. ten kdo prihodi nejvice toho set je. zaplati koruny na ucet onkolackum. me postovne a ja poslu vyherci na adresu.
Děkuji kouknu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jak jste na tom tento měsíc?..dnes musím pro nějaké maličkost do obchodů ale přes 6 000,– to tento měsíc nebude… počítala jsem to ze začátku horší.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička no to je krásná práce a krásný dobrý skutek ![]()
Také děkuji za recept na limonádu ![]()
Jinak já nakupuji nejradši v Kauflandu, ale jelikož mi manžel nosí stravenky zhruba za 3500,–, musím je utrácet v Albertu nebo Bille, radši mám Albert.
Ale staví nám tu obchodní centrum a prý tam bude mega Lidl, tak se docela těšim, ale moc ty jejich výrobky neznám, to bude trvat, než to všechno pročtu a vyzkoušim ![]()
Konečně prší, akorat mi to štve kvůli zítřejším čarodejnicím a Máji, s dětmi plánuji dětskou akci a na prvního Máje chodíme s manželem už 12 let na Petřín ![]()
Plánujete něco? A co dneska vaříte? My máme kuřecí rizoto, musím dietněji, měli jsme střevní potíže přez týden, tak opatrně
Ještě nevím, co budu dělat večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@Jedna babička no to je krásná práce a krásný dobrý skutek
Také děkuji za recept na limonáduJinak já nakupuji nejradši v Kauflandu, ale jelikož mi manžel nosí stravenky zhruba za 3500,–, musím je utrácet v Albertu nebo Bille, radši mám Albert.
Ale staví nám tu obchodní centrum a prý tam bude mega Lidl, tak se docela těšim, ale moc ty jejich výrobky neznám, to bude trvat, než to všechno pročtu a vyzkoušim
Konečně prší, akorat mi to štve kvůli zítřejším čarodejnicím a Máji, s dětmi plánuji dětskou akci a na prvního Máje chodíme s manželem už 12 let na Petřín
Plánujete něco? A co dneska vaříte? My máme kuřecí rizoto, musím dietněji, měli jsme střevní potíže přez týden, tak opatrněJeště nevím, co budu dělat večer
U nás už neprší..
Naštěstí jsem stihla ještě ráno naplnit všechny bečky a vytáhla jsem i kýble a různé nádoby… než zapršelo bylo neskutečné sucho jsem zvědavá co budeme dělat v létě…u nás celkové málo prší.. hodně krát se stane že ve městě průtrž a silný déšť a u nás ani kapka.. taky se chystáme na čarodějnice…i když nejspíš půjdou jenom holky s kamarády.. já mám na středu domluvenou oslavu s rodinou a kamarády.. budu muset péct, smažit, vařit..
.. rodinka přijde na oběd a zbytek odpoledne… určitě udělám listové šneky, šopský salát, těstovinový salát, česnekové jednohubky…a včera jsem koukala na pohánkovou pomazánku tak chci zkusit.. mám v plánu upéct muffiny s krémem.. mamka mi upeče nějaký zákusek a kamarádka přinese věnečky…
U nás dnes bude čočka na husto s vejcem, chlebem a ledovým salátem… polévku mám zeleninovou a dcera chce nudle s mákem… takže asi k večeři a nám udělám tuňákovou pomazánku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem koukala na předpověď a ve čtvrtek 16 stupňů a na pátek napsáno 4..
to snad ještě doufám změní.. už mám všechny zimní věci schované.. akorát včera dost foukalo tak jsem na procházku malé vytáhla ještě zimní bundu..a stejně byla po procházce celá zmrzlá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Globus a Terno tu nemame, coz me mrzi.
Jako dest normalne rada nemam, ale jelikoz to priroda potrebuje, je dobre, ze bude asi dyl skarede…
Ale jinak nejvic miluju leto, klidne ta parna - voda, opalovani, dovca, zmrzky… Vzdy mam lepsi naladu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije v Praze cedi cely den, snad zitra nebude.Loni nam carodky taky nevysli, ten den rano dceri naskakali nestovice, chudak se tesi uz po druhe..tak snad se to aspon zitra umoudri.
@Spendlicek v globusu jsem snad nikdy nebyla
ty jsou jen na okraji Prahy a ja bydlim v centru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naopak, ja doufam, ze bude prset aspon mesic… ale na vikend jedeme na vylet, daleko, ten bych nerada stravila uplne cela mokra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky zítra je prvního..
..
Kdo se hlásí do výzvy měsíčního zapisování??.. ať se můžeme podporovat…bude nás to i více bavit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit