Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja v tydnu spotrebovavala vejce na tvrdo a musim se priznat, ze jsem k nim udelala spenat a na misto brambor jsem radsi udelala palacinky. Rikala jsem manzelovi ze se mi s bramborama nechce tahat, jeste kdyz stoji 30kc/kg. Ale zitra uz nejake brambory koupim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Filanda píše:
Ja v tydnu spotrebovavala vejce na tvrdo a musim se priznat, ze jsem k nim udelala spenat a na misto brambor jsem radsi udelala palacinky. Rikala jsem manzelovi ze se mi s bramborama nechce tahat, jeste kdyz stoji 30kc/kg. Ale zitra uz nejake brambory koupim.
Já mám spotřebu na oběd plus minus 1.5 kg brambor.. když to spočítám tak všechno je jako příloha teď levnější než právě brambory..jsem zvědavá na cenu těch nových…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Jak jsem psala kamarád nakupuje brambory za 10,– Kč za kilo..
Asi ne ted. My kupujeme v zari za 6 korun kilo, jablka v sadu od 5 do 25.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
Asi ne ted. My kupujeme v zari za 6 korun kilo, jablka v sadu od 5 do 25.
Jak to myslíš že asi ne teď? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Jednou jsem dělala zapečené papriky plněné balkánským sýrem s cherry rajčátky. Na nás to ale bylo moc slané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
@kornelije Jednou jsem dělala zapečené papriky plněné balkánským sýrem s cherry rajčátky. Na nás to ale bylo moc slané.
Já dělám jenom šopský salát..ty papriky v létě vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii píše:
Tak ja cukru dávám do všech moučníku tak o třetinu min, než je uvedeno. A když dávám nahoru ještě čokoládu, tak klidně o půlku.
Na, mě je totiž sladká už u ta margotka samotná, nejím ji, na tu buchtu jsem ji šlohla chlapovi že zásob sladkosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
levandulova limonada
1/2 cukru 1 litr vody stava ze 3 citronu 1 vrchovata lzice levandule. 1 hrnek vody privest do varu pridat cukr nechat rozpustit pote pridat levanduli a 15 minut louhovat. nevarit. pote pridat zbytek vody nechat louhovat jeste tak 10 minut scedit a nechat ulozet v lednicce 24 hodin. podavat s ledem. cukr je mozno zamenit za med ve stejnem mnozstvi pul hrnku. takto lze delat i zazvorovou nebo tymianovou limcu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jezdime vetsinou do Kaufu. Mlecne vyrobky kupuji pouze v Lidlu. Billa a Tesco je na nas v jidle drahota. Drogerii objednavam pouze v Nemecku nebo kdyz tam nekdo jede tak mi priveze. Jako dnes mi znamy privezl 10 l avivaze tak to mam zas az do konce roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
levandulove sety pro male onkolacky
Ted jsem je dodelala. Ta spotreba levandule je u me pres rok znacna. Ale zase to pomuze dobre veci. Po dositi to vkladam na aukcni bazar malych onkolacku a penize ktere se vydrazi jdou detem na ruzne pomucky a leky ktere neproplaci pojistovna. Vyrobek pak poslu vyherci a tak je spokojenost na vsech stranach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju většinou v Bille. Je u nás ještě Penny, ale je hrozně špinavé a shlukují se u něj pochybné existence. Tam občas zajdu pro zabalené věci. Ostatní obchody jsou cca 20 km od nás. V létě zeleninu a ovoce ze zahrádky nebo místních trhů - dá se tam sehnat za polovinu běžné ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam nejradsi Kauf a Lidl, ale chodivam i do Albertu, kdyz je neco v akci v letaku. Nastesti mam vetsinu obchodu cca do kilometru od domu (krome Lidlu, ten je na opacne strane mesta).
A co se tyce toho Lidlu pred rekonstrukci a vyprodeju… Mam znamou, co tam byla cca pred dvema mesici a nakoupila za hubicku ![]()
Nejdriv melo vse svou cenu, ke konci uz byla opravdu taska za 200Kc. A ze se tam toho vejde ![]()
Myslela i na me a malou, takze nakoupila i nam. Ale teda, ze adrenalin stal za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spendlicek tak to je znama hodna kdyz myslela i na tebe a dcerku. u nas se predelaval lidl pred 2 lety a to byla vyprodej 50 procent a druha prodejna se pry predelavat nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nakupuju rada v Bille a obcas i v Tescu, kdyz potrebuju neco exotictejsiho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit