Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16453
30.4.19 11:44
@chs.jasmin píše:
@warita My máme hodně tvrdou vodu a tak jsem kupila filtrační konvici :nevim: voda chutná mnohem lépe. Ještě jsem si tedy v truhlíku začala loni pěstovat mátu a tak dávám do džbánku větvičku a to je strašně dobrá pak ta voda :mrgreen: mám to moc ráda a hezky to i vypadá :mrgreen:

Taky dávám mátu a někdy i pomačkané ovoce, citron, pomeranč, limetku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
30.4.19 11:45
@SlečnaDahlia píše:
@warita Přimlouvám se za filtrační konvici. Nestojí majlant ani konvice, ani filtry, a opravdu funguje (žádné placebo, voda je chuťově úplně jinde).

A jakou máš?.. taky už dlouho o ní uvažuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
30.4.19 11:52

A holky budete to psát tady nebo mám založit každé téma s jménem ve skupině jak to bylo s jídelníčkem?..

A běda jestli nám to nepůjde :cert:

Já mám celkem vyprázdněnou lednicí i spížku, dnes k večeru půjdu nakoupit a zítra máme tu oslavu.. nějaké potraviny mám na tu oslavu a to nebudu počítat do května a něco nakoupím a zapisu.. dnes sníme zbytek čočky ze které udělám polévku, mám tady zbytek těstovin to zapecu se zbytkem zeleniny, šunky a sýra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
30.4.19 12:05
@kornelije píše:
A jakou máš?.. taky už dlouho o ní uvažuji..

Máme BWT Penguin. Dají se určitě sehnat i lepší, ale tahle je fajn, taková zlatá střední. Číhej na akce na Alze, zvlášť okolo černého pátku a podobných akcí se dá sehnat velmi výhodně (máme ji z akce za necelé čtyři stovky i se třemi filtry: píšou, že je jeden filtr na měsíc, ale nám na tři lidi vydrží déle ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.4.19 12:22

@warita My máme naštěstí vodu chutnou a čistou, takže ji klidně pijeme jen tak. Některá stačí zakápnout trochou citronové šťávy a hned je veselejší a tu filtrační konvici jsme měli v době, kdy jsme bydleli v místě s ne tak dobrou vodou a super. ;) Já jsem zrovna takový typ, co schválně něco nekoupí jen proto, že je obal ne podle mého gusta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
30.4.19 12:48

@SlečnaDahlia děkují kouknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
30.4.19 13:16

Jakou kupujete aviváž a prášek na praní?..
Já mám problém že po pár vyprání už mi aviváž moc nevoní.. :think: jinak do praní dávám prášek Persil sensitive a Persil gel.. Vždy od každého trošku… mamka teď dceři přivezla kapsle Ariel a vůbec to není dobře vyprané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
30.4.19 13:23

Od zítřka jsou výprodeje oblečení Cherokee v Albertu..v letáku psali že od 8,– do 68,– Kč.. :think: asi se půjdu ráno podívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9501
30.4.19 17:47

@kornelije ja si ciham na akce prasku weisse reise 130 prani (kupuju pres net). Stoji okolo 500 kc a vydrzi strasne dlouho. Muz je stomik takze kazdou chvili nehoda a tento prasek mi krasne pere skvrny. To same objednavam avivaze nebo ted mi znamy privezl zasobu do konce roku. Ty nemecke voni neskutecne krasne a dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
30.4.19 18:03
@kornelije píše:
Jakou kupujete aviváž a prášek na praní?..
Já mám problém že po pár vyprání už mi aviváž moc nevoní.. :think: jinak do praní dávám prášek Persil sensitive a Persil gel.. Vždy od každého trošku… mamka teď dceři přivezla kapsle Ariel a vůbec to není dobře vyprané..

Sonett a machadlo z kyseliny citronové a octu ;)

• Citovat
  • Upravit
149000
30.4.19 18:12

Dnes jsme byli zcela výjimečně v Lidlu, koupila jsem prací gel s marseilským mýdlem, tak jsem zvědavá. Aviváž nepoužíváme.
Hned jsem si tam koupila harémove kalhoty na léto a k tomu krásnou tuniku. Myslím že už mě tam chlap zase dlouho nevezme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42304
30.4.19 18:16

Formil z Lidlu, na bílé Ariel prášek. K bílému prádlu přidávám sodu na praní - máme tvrdou vodu. Aviváž skoro nepoužívám, stačí mi 1 malá láhev na rok ( na záclony atd.).

Příspěvek upraven 30.04.19 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9501
30.4.19 18:22

Taky mame strasne tvrdou vodu. Tak 5 let mame konvici. Krom toho davam vodu na piti do dzbanku do lednice s citronem nebo matou nebo zazvorem nebo rymovnikem tak ruzne to stridame. Dnes jsem koukala na trhu ze mela pani matu s vuni jahody fakt vonela zajimave jahodove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
30.4.19 20:04

V kauflandu cibule opět podražila na 32.9 a papriky jsou za 99,– 8o
Koupila jsem kyselé zelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
1.5.19 07:58

@kornelije ja.mam nejradsi Lenor nebo Cocolino a peru bud v Persilu nebo Arielu, kupuju si tu ohromnou krabici, kdyz je v akci v Kauflandu.
Ty kapsle ariel nechci ani videt, kdyz to zacalo, zkousela jsem a mela.jsem kolikrat na pradle sliz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat