Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jezzz
2.5.19 10:07
@pionyrka píše:
Sáčky na ovoce a zeleninu mají v Penny z průhledné jakoby záclony s červenou šňůrkou za 20Kc za kus, jsou pevné, hodně vydrží, mají je u ovoce a zeleniny tedy u nas v jiném Penny jsem je viděla u pokladen.

Děkuji za tip :kytka:

Vím o nich, jen nemám nikde poblíž Penny ;)

• Citovat
  • Upravit
16453
2.5.19 10:48

Zdravím :mavam:..jdu si vás dočíst, včera nebyl vůbec čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
2.5.19 11:11
@lucynka25 píše:
@pionyrka tak to me maso vyhovuje, ryby jsem nejedla, ale diky te knize jsem se to naucila varit a mam je rada :mrgreen: ale teda zraloka nevim.. :think:
Ja bych se chtela dostat na 38, jeste 8kg a myslim, ze to bude. Merim 172cm, tak 67kg u me ideal.

Měřím 173 a po porodu jsem klesla zatím na 66-67kgs a není to žádná hitparáda ;)
Já jsem měla dřív metu dostat se na 59, ale to se mi nikdy nepodařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.5.19 11:14
@kornelije píše:
690,– za plavky?.. :think: já třeba plavky kupují až ve slevě..vyjdou na pár korun..

690 za plavky Ti přijde moc? Já mám třeba atypické horní tvary (malý obvod, velký košíček ) tak si musím kupovat plavky ve speciálním obchodě s prádlem - nic z Pepca, Kiku, HMka ani podobných obchodů mi nesedí. Tedy za předpokladu, že řeším, jak to vypadá/sedí, nikde nic neleze a chci vypadat trochu prezentovatelně :(
Takže většinou se pod 1000 za podprsenku nebo 1500 za plavky nedostanu. Ale jsou to kvalitní kousky, které mi při správném praní vydrží roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
2.5.19 11:22

@pionyrka tuhle prave mam c.1 a je úžasná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
2.5.19 11:25
@Filanda píše:
Měřím 173 a po porodu jsem klesla zatím na 66-67kgs a není to žádná hitparáda ;)
Já jsem měla dřív metu dostat se na 59, ale to se mi nikdy nepodařilo.

Ja mela vzdycky 72kg a byla jsem celkem spokojena. S prvni dcerou jsem musela lezet cele těhotenství a sla rodit 101kg 8), pred 2.těhotenstvim jsem mela 82kg a sla rodit 105kg..
Ted.je dceři 20.mesicu a ja mam 74,5kg..tak jeste kousek a budu tak nejak spokojena. Hlavne uz se na sebe muzu divat aspon :lol:

A co jinak varite? Ja jeste mam kruti roladu a vecer budu delat zelnici polevku, lae bez klobasy, jen zeli a brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.5.19 11:45
@pionyrka píše:
Já se z té knihy inspiruji hlavně na víkendové vaření, kdy je doma manžel a ten má cukrovku tak vařím podle této knihy, nákup na celý víkend bývá velký tak si ho na víkend nechávám dovést přes košík. cz u nás o víkendu bude tedy toto viz dole foto, je tam sice k obědu jeden den vepřové maso a druhý den kureci, nebo obráceně, ale tak snad to preziji :lol:

Jako inspirace na suroviny by to šlo, ale doufám, že rozhodně nedodržujete ty porce. Těch 1198 kcal na den není ani na pokrytí bazálu u holky, která váží 45 kg. :zed: Tuto diskuzi sleduji od začátku, zatím jsem se nějak nezapojila, ale tohle je fakt moc málo. Stránku krabičkové diety sleduji, občas mají dobré tipy na jídla, ale jakmile jsem teď zahlédla doporučené porce, tak teda nevím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42308
2.5.19 12:20

Pro dceru jsem k obědu nachystala smaženou rýži, manžel má hrachovou polévku s klobásou. Já mám oběd v práci. K večeři bude zeleninový salát s tuňákem, pro dceru s tofu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.5.19 14:15
@kornelije píše:
A když už jsme u těch plavek kde budete trávit letošní dovolenou?.. :D

My letos jedeme na 14 dní na jih Francie…obnovíme si vzpomínky na svatební cestu 4 roky zpět :)
Ubytování máme poprvé přes airbnb, tak snad vše klapne.
Jedeme autem - zásoby vína a šampaňského by se mi do letadla nevešly :)

Ubytování máme zarezervováno toto:
https://www.airbnb.cz/rooms/31853086?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
2.5.19 14:25
@pionyrka píše:
@lucynka25 Jsi vysoká to závidím, já 166cm teď mám 60kg, chtěla bych 55kg. Jinak foto tech mých knih, a že tam doopravdy je ten žralok.

Taky máme tuhle kuchařku, všechny díly. Vařím z ní ráda, ale obvykle děláme větší porce, takhle by nám to nestačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
2.5.19 16:21
@lucynka25 píše:
A co jinak varite? Ja jeste mam kruti roladu a vecer budu delat zelnici polevku, lae bez klobasy, jen zeli a brambory.

Zelnacku zavidim. Ja ji zboznuji, ale manzel kysane zeli neji a pro sebe hrnec varit nebudu, takze si ji jen obcas nekde koupim. Ja dojidala pečené kuře s brambory od vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
2.5.19 17:37
@NiDa píše:
Jako inspirace na suroviny by to šlo, ale doufám, že rozhodně nedodržujete ty porce. Těch 1198 kcal na den není ani na pokrytí bazálu u holky, která váží 45 kg. :zed: Tuto diskuzi sleduji od začátku, zatím jsem se nějak nezapojila, ale tohle je fakt moc málo. Stránku krabičkové diety sleduji, občas mají dobré tipy na jídla, ale jakmile jsem teď zahlédla doporučené porce, tak teda nevím. :(

Ne velikost porci nedodržuje, manžel má 194cm a 94 kg takže tomu by to nestačilo a mně také ne, protože kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42308
2.5.19 17:48

My dneska k večeři směs listových salátů s rajčaty, cizrnou a sýrem, manžel k tomu žitný chléb se šunkou, dcera bez šunky a já pro změnu šunku bez chleba. Zítra ke snídani žitný chléb s luštěninovou pomazánkou, manžel se sekanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
3.5.19 06:25

@NiDa Já to dodržovala i manžel, ten si váhu udržuje už 4měsíce, jí normálně. Já teď jím také normálně a váha stojí ;) já nám dávala navíc více zeleniny a hlad jsme neměli, oboum nám to vyhovovalo, najedený jsme byli dost, ono se to nezdá, ale když sníš 100g masa a k tomu kopec všelijaké zeleniny, tak super ;) Ale pro normálního smrtelníka, který hubnout nechce je to málo, to je jasny.
Můj manžel má 172cm a v lednu měl 83kg, teď má 71kg a vypadá suprově, odpadlo mu to špekaté břicho :dance: Když jsem ho poznala ve 20 měl 64kg, jen svaly a žadný tuk, postupem času jsem ho vyžrala :lol:
Jinak já našla fotku z loňského léta 8o :poblion: masakr ta změna, asi si to vylepim, abych to dotáhla do konce. :think:

@Havlova můžu recept na tu luštěninovou pomazánku?

Dneska dělám vepřový guláš s kolínkama, v Albertu manžel koupil vepřovou pečeni za 90,– /kg a večer jemnou chřestovou polévku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42308
3.5.19 08:06

@lucynka25 Úplně konkrétní recept nemám. Vzala jsem konzervu cizrny, slila do hrnečku tu vodu. K cizrně přidala lžíci olivového oleje, 2 lžíce protlaku, sůl, pepř, trochu citronové šťávy a trochu té cizrnové vody. Rozmixovala jsem to, k rozmixované hmotě jsem přidala asi 4 najemno nasekaná sušená rajčata a promíchala. Jde tam přidat i jiná zelenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat