Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše:
Ano psala jsem to na začátku roku..něco do léta ještě nasetrim, něco přidá manžel a teď v dubnu bylo vrácení daní..
No jo, já zapomněla, že vraceli daně. Nám letos vlastně taky, ale nebylo to tak veselé jako v letech minulých ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije tak ja v Albertu ukoristila akorat spodary pro dcerku.Ale je tu jen maly Albert, tak se neni cemu divit..ty chodis do Alberta nebo do hyper alberta? Tam ja se dostanu jen s manželem autem - ja nemam ridicak (ale taky snad bude) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@kornelije tak ja v Albertu ukoristila akorat spodary pro dcerku.Ale je tu jen maly Albert, tak se neni cemu divit..ty chodis do Alberta nebo do hyper alberta? Tam ja se dostanu jen s manželem autem - ja nemam ridicak (ale taky snad bude)
Chodím do obou.. ale nejvíc do hyper a tam většinou narazím na slevnene oblečení..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ten začátek měsíce nestihla.. manžel má narozeniny tak dnes i zítra slavíme..
Koukala jsem do kalendáře začnu psát od pondělí 6.5. a budu končit 30.6… vychází to na 8 týdnů - a rozpočet na jídlo budu mít 10 000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Tak si nedavej takove velke cile, ale dej si jen maly. Treba 1 tyden. A pak kdyz to vyjde dalsi tyden.Nebo pak jeden vynechej a pis az dalsi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
@kornelije Tak si nedavej takove velke cile, ale dej si jen maly. Treba 1 tyden. A pak kdyz to vyjde dalsi tyden.Nebo pak jeden vynechej a pis az dalsi.
Dobře můžu zkusit i po týdnu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Tak jsem ten začátek měsíce nestihla.. manžel má narozeniny tak dnes i zítra slavíme..Koukala jsem do kalendáře začnu psát od pondělí 6.5. a budu končit 30.6… vychází to na 8 týdnů - a rozpočet na jídlo budu mít 10 000,–
Kornel, neslibuj. Už je to vážně hloupé.
Kdyz to zvládneš, tak piš. Když ne, tak neslibuj. Děkuji.
- Citovat
- Upravit
@jezzz píše:
Kornel, neslibuj. Už je to vážně hloupé.
Kdyz to zvládneš, tak piš. Když ne, tak neslibuj. Děkuji.
Myslím, ze už si děla legaraci, doufám v to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezzz @Eemii sa vam cudujem, ze sem stale chodite, ze si nechate zo seba robit srandu. Kornelije sem chodi kazdy den, na to cas ma, to je zaujimave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marseni píše:
@jezzz @Eemii sa vam cudujem, ze sem stale chodite, ze si nechate zo seba robit srandu. Kornelije sem chodi kazdy den, na to cas ma, to je zaujimave.
Vzdyt je to sranda, nemyslím, ze ji někdo, kdo vi, o co jde, bere vazne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marseni píše:
Já jsem tady nakoukla po delší době. Kornel a jejím slibům nevěřím. Jen mi to přijde hloupé z její strany vůči těm, kteří věří.
Edit: nepřijde mi to ani vtipné, jen trapné a hloupé.
- Citovat
- Upravit
@Marseni píše:
Když tady některé ženské teď psaly docela fajn postřehy. Dneska jsem třeba podle nich udělala celerové hranolky. Ale protože to bylo fajn poklidné téma a kornelka nebyla středem pozornosti, musela rozčeřit vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia ty taky dělám, společně s mrkvovyma, máme je rádi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
Když tady některé ženské teď psaly docela fajn postřehy. Dneska jsem třeba podle nich udělala celerové hranolky. Ale protože to bylo fajn poklidné téma a kornelka nebyla středem pozornosti, musela rozčeřit vodu.
Napsala jsi to přesně.
- Citovat
- Upravit
Co jste dnes vařily? Já k obědu brambory, dušenou zeleninu. Já k tomu měla tresku na másle, dcera tofu, manžel uzenou krkovici. K večeři sýry, žitný chléb (já asi 50g), čerstvá zelenina, manžel navíc zbytek uzeného. Na zítra si přál bramborový salát ( dělám se zakysankou), karbanátky ( dcera asi z červené čočky nebo sojového masa). K večeři zeleninový salát, pro muže karbochy od oběda. Doufám, že zbyde na pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit