Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pauline Chic píše:
@warita
Super - aspon nekdo, kdo na me nekouka jako na blazna
Ale ja jsem tak naucena z domova, maminka delala vsechno - chovali i drubez, kraliky..
Cetla jsem spravne, ze kupujes hodne farmarskych veci? Odkud jsi, jestli se muzu zeptat?
Protoze u nas na Severni Morave to je trosku slozitejsi…
ahoj, ja ziju v Praze, ma to sve vyhody i nevyhody. Farmarske moc nekupuju, ja tomu neverim. Ale kupuju bio a pestuju v lete zeleninu na balkone a od mamy mam vajicka a zeleninu ze zahradky.
Moc rada varim a nevadi mi tomu obetovat cas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
@kornelije Mátu suším na čaj.
Taky jsem přemýšlela že usuším..a jak to děláš?.. máš na to přístroj?..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsem včera musela do malého obchůdku pro smetanu a brambory tam měli za 18.9 a cibule za 22.9…
o tolik levnější než v marketu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Nemám, dám na „síto“ na půdu, občas jdu zkontrolovat a otočit. Do týdne je suchá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
@kornelije Nemám, dám na „síto“ na půdu, občas jdu zkontrolovat a otočit. Do týdne je suchá.
Já nemám síto..
jak to jenom vymyslet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Manžel mi udělal obdélník z hranolů a přibil na to tu síť, co se používá na komáry. Vypadá to jako síť do okna. Suším na tom bylinky i houby. Mám 2.
Příspěvek upraven 05.05.19 v 19:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Já nemám síto..jak to jenom vymyslet..
Ja susim nomalne na papiru a druhym to zakryju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Já nemám síto..jak to jenom vymyslet..
pokud máte vyndavací sítě do oken, tak na nich. Sušíme na nich houby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
@kornelije Manžel mi udělal obdélník z hranolů a přibil na to tu síť, co se používá na komáry. Vypadá to jako síť do okna. Suším na tom bylinky i houby. Mám 2.Příspěvek upraven 05.05.19 v 19:08
To je nápad..
děkují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pauline Chic píše:
@kornelijeJa susim nomalne na papiru a druhym to zakryju…
A nezapaří se to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
pokud máte vyndavací sítě do oken, tak na nich. Sušíme na nich houby
Máme
ale ty jsou už všechny v oknech..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
ahoj, ja ziju v Praze, ma to sve vyhody i nevyhody. Farmarske moc nekupuju, ja tomu neverim. Ale kupuju bio a pestuju v lete zeleninu na balkone a od mamy mam vajicka a zeleninu ze zahradky.Moc rada varim a nevadi mi tomu obetovat cas.
V časopisu Týden, psali, že správného farmáře, který není prekupnikem poznas podle rukou, prý ma ruce jako správný farmář od hlíny a je na nich vidět, že pracuje na zahradě, poli a taky jahody neprodává v březnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
A nezapaří se to?
Zatim nikdy… moje maminka susi i jednotlive svazecky (bylin/kvetin) zavesene na tycce, snure… ale musi to byt mimo prime slunce, v suchu… ona to dela na chate, my mame blbou pudu takze ja susim klasicky na papire.. babicka tak susila vsechny byliny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pauline Chic píše:
Zatim nikdy… moje maminka susi i jednotlive svazecky (bylin/kvetin) zavesene na tycce, snure… ale musi to byt mimo prime slunce, v suchu… ona to dela na chate, my mame blbou pudu takze ja susim klasicky na papire.. babicka tak susila vsechny byliny
Taky jsem nad tím uvažovala že to zavesim ale nemám půdu, a sušit to někde v pokoji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit